duygucum ben bekletilme yöntemi olarak sorun yaşamıyorum sadece sistemli çalışılsın istiyorum..ve bu bizim için artık kritik bir test halini aldı..tüm olay onda bitecek yani..çok detaylı olsun istiyorum..
artık sorun yaşamak istemiyorum 2,5 senedir oradan oraya..bugün varya o kadar gerildimki anlamadan..oturup saçma sapan birşeye ağladım..yani o derece..tüpse tüp olsun bitsin..olmayacaksada ne yapalım artık
kaçtı sizn sperm 12 mlyonmuydu araştrıom cnm araştrmam mı bizm de derdmz bu çünkü bizim de ileri hareket 0 dı sayı da 14 mlyondu ...
senden bişey kaçmıyo valla. demek ki sende benim gibi çok aranıyosun bu konuda. kaan hoca sınırda demiş ama bizim ileri hareketimiz yok ki sperm sayısıda az ben anlam veremedim.
Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak
morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32
bizim sonuç böyleydi canım
cnm bekleynce de spermlern degerleri düşeblıo işte o yuzden üç gün düşndürdü beni bak bizim de geç çıktı sonuç o zaman o zaman mide bulandrıo işte ... valla bnm de kafam karştı birsum :44:eşin ne dıo peki ? bahçecide mi yaptrsnz acaba ya spermıogramı :44:
birsum canım test sonucunu 3 gün sonra vermekte neymiş ki...ozaman dediğin gibi çok yoğun bi yer orası..ama duygununda dediği gibi mide buandırır 3 gün sonra verilen sonuç
sen istanbuldaydın sanırım....kk da açılmıştır mutlaka böyle bi topik...daha iyi bi yer varmıymış araştırdın mı..dediğin gibi bizim için artık çok önemli testler..sonuçlar..
bize kesin yol yordam göstercek merkezler lazım...
cnm bnm eşim bana bıraktı..o pek karışmaz zaten nereye götürsem tmm diyor o kadar..
bahçeciyle görüştüm en erken 2 saate veriyorlar testi yada ertesi güne..
ben oradan testi alıp birde öngörüşme talep etmek istiyorum..diğer tahlillerimizide alıp..
Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak
morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32
bizim sonuç böyleydi canım
katılıorm aysunmmmbak biz de bi hastahane buldm yarın eşimi aratcm ne kadar sürede çıkıo spermıogram sordutcm baklm olmadı once kente gderiz alrz spermıogramı sonra o hastahaneye gderiz
birsum canım test sonucunu 3 gün sonra vermekte neymiş ki...ozaman dediğin gibi çok yoğun bi yer orası..ama duygununda dediği gibi mide buandırır 3 gün sonra verilen sonuç
sen istanbuldaydın sanırım....kk da açılmıştır mutlaka böyle bi topik...daha iyi bi yer varmıymış araştırdın mı..dediğin gibi bizim için artık çok önemli testler..sonuçlar..
bize kesin yol yordam göstercek merkezler lazım...
cnm sana açık bşey soleym kaan hoca spermıogram soranlara aynı cvbı yolluo ... başka bi topk var 2 mlyondan ...... die blıosndur onu bu sana verdgi cvbın aynısını orda birine de yollamş
bencede canımm testinizi tekrarltın bu hafta sonu..
ben de inanmadım o sonuçlara..
inşallah güzel haberlerle geliceksin cnm bnm..eşinde stres olmasın ama
streste düşük çıkarabiliyomuş sonuçları...
bize de az kaldı haftaya salı ankaradayız..perşembeye de gidiyoruz teste...
ksel morfolojide sorun var sanırım..bizimkide %3 ileri hızlı hareketlilikte %2..hayırlısı olsun cnm peki doktor size ne dedi?
bencede canımm testinizi tekrarltın bu hafta sonu..
ben de inanmadım o sonuçlara..
inşallah güzel haberlerle geliceksin cnm bnm..eşinde stres olmasın ama
streste düşük çıkarabiliyomuş sonuçları...
bize de az kaldı haftaya salı ankaradayız..perşembeye de gidiyoruz teste...
sayı 12 mlyon işte degl mi bizm de morfoloji 7 cnm ileri hareket bizde de yok kaç aydır denıodnz siz sormşmdr ama unuttm k.bkma cnm
yaaaz cnm yaa yazzz en ii oyle rahatlıo insan bizim aileler blıo cnm biz hemen soyledk ve kaynvaldmn o müthiş bebk yapın baskısı şak die kesldizaten bana çok ilginç gelmişti cevap canım.sonuçta o kadar araştırıyorum bu konuyu. doğal yolla hamilelik için ileri hareket şart. offff canım ya bizde 1 ay sonra falan tekrarlayacağız testi bakalım ne olacak sonuç.keçiboynuzu kürü yapıyorum kocişe.inşallah işe yarar. böyle şeyler yaşayacağımız hiç aklıma gelmezdi. biz eşimle 6 yıl nişalı kaldık. 3 yıl oldu evleneli. toplam 9 yıl. hep bi kızımız olsun diye hayal ederdik. adını bile düşünmüştük. kız olursa yağmur erkek olursa toprak. hayat bu işte insan nelerle karşılaşıyo. ailelerimizede söylemedik bizim böyle bi problemimiz var diye.onlarda hadi bebek yapın bebek yapın diyip duruyorlar. oluyoda biz yapmıyoruz sanki. kocişin canı daha sıkkın bu konuda ona destek olmak için elimden geleni yapıyorum. ben bu duruma çok üzüldüm ama ona hiç belli etmedim. ona söylediğim tek şey ben İNANIYORUM aşkım bizim bi bebişimiz olucak ve bize süpriz yapacak. Biraz sabır herşeyin zamanı vardır diyorum. öyle yani canım biraz fazla kaçtı yazdıklarım ama içimi döktümmm ohhhhhhhhhhhh rahatladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?