Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm bekleynce de spermlern degerleri düşeblıo işte o yuzden üç gün düşndürdü beni bak bizim de geç çıktı sonuç o zaman o zaman mide bulandrıo işte ... valla bnm de kafam karştı birsum :44:eşin ne dıo peki ? bahçecide mi yaptrsnz acaba ya spermıogramı :44:

kaçtı sizn sperm 12 mlyonmuydu araştrıom cnm araştrmam mı bizm de derdmz bu çünkü bizim de ileri hareket 0 dı sayı da 14 mlyondu ...

Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak

morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32

bizim sonuç böyleydi canım

senden bişey kaçmıyo valla. demek ki sende benim gibi çok aranıyosun bu konuda. kaan hoca sınırda demiş ama bizim ileri hareketimiz yok ki sperm sayısıda az ben anlam veremedim.

cnm sana açık bşey soleym kaan hoca spermıogram soranlara aynı cvbı yolluo ... başka bi topk var 2 mlyondan ...... die blıosndur onu bu sana verdgi cvbın aynısını orda birine de yollamş

sayı 12 mlyon işte degl mi bizm de morfoloji 7 cnm ileri hareket bizde de yok kaç aydır denıodnz siz sormşmdr ama unuttm k.bkma cnm

birsum canım test sonucunu 3 gün sonra vermekte neymiş ki...ozaman dediğin gibi çok yoğun bi yer orası..ama duygununda dediği gibi mide buandırır 3 gün sonra verilen sonuç
sen istanbuldaydın sanırım....kk da açılmıştır mutlaka böyle bi topik...daha iyi bi yer varmıymış araştırdın mı..dediğin gibi bizim için artık çok önemli testler..sonuçlar..
bize kesin yol yordam göstercek merkezler lazım...

cnm bnm eşim bana bıraktı..o pek karışmaz zaten nereye götürsem tmm diyor o kadar..

bahçeciyle görüştüm en erken 2 saate veriyorlar testi yada ertesi güne..

ben oradan testi alıp birde öngörüşme talep etmek istiyorum..diğer tahlillerimizide alıp..

katılıorm aysunmmm bak biz de bi hastahane buldm yarın eşimi aratcm ne kadar sürede çıkıo spermıogram sordutcm baklm olmadı once kente gderiz alrz spermıogramı sonra o hastahaneye gderiz

enn ii si de bu cnm bence dee

ksel morfolojide sorun var sanırım..bizimkide %3 ileri hızlı hareketlilikte %2..hayırlısı olsun cnm peki doktor size ne dedi?

katılıorm aysunmmm bak biz de bi hastahane buldm yarın eşimi aratcm ne kadar sürede çıkıo spermıogram sordutcm baklm olmadı once kente gderiz alrz spermıogramı sonra o hastahaneye gderiz

bencede canımm testinizi tekrarltın bu hafta sonu..
ben de inanmadım o sonuçlara..
inşallah güzel haberlerle geliceksin cnm bnm..eşinde stres olmasın ama
streste düşük çıkarabiliyomuş sonuçları...

bize de az kaldı haftaya salı ankaradayız..perşembeye de gidiyoruz teste...

aysunum cnm işte araştırdım inan arada fiyatı düşük olan yerleri bile eledim..elimde 2 yer kaldı..

ya bahçeci umut tüp
yada eurofertil

ikisinden biri olacak..artık bnm beklemeye tahammülüm kalmadı..
tüp bebek merkezi olsa çok çok iyi olacak çünkü burada tahlillerini götürüp öngörüşmeyi yapma hakkında var

cnm sana açık bşey soleym kaan hoca spermıogram soranlara aynı cvbı yolluo ... başka bi topk var 2 mlyondan ...... die blıosndur onu bu sana verdgi cvbın aynısını orda birine de yollamş

zaten bana çok ilginç gelmişti cevap canım.sonuçta o kadar araştırıyorum bu konuyu. doğal yolla hamilelik için ileri hareket şart. offff canım ya bizde 1 ay sonra falan tekrarlayacağız testi bakalım ne olacak sonuç.keçiboynuzu kürü yapıyorum kocişe.inşallah işe yarar. böyle şeyler yaşayacağımız hiç aklıma gelmezdi. biz eşimle 6 yıl nişalı kaldık. 3 yıl oldu evleneli. toplam 9 yıl. hep bi kızımız olsun diye hayal ederdik. adını bile düşünmüştük. kız olursa yağmur erkek olursa toprak. hayat bu işte insan nelerle karşılaşıyo. ailelerimizede söylemedik bizim böyle bi problemimiz var diye.onlarda hadi bebek yapın bebek yapın diyip duruyorlar. oluyoda biz yapmıyoruz sanki. kocişin canı daha sıkkın bu konuda ona destek olmak için elimden geleni yapıyorum. ben bu duruma çok üzüldüm ama ona hiç belli etmedim. ona söylediğim tek şey ben İNANIYORUM aşkım bizim bi bebişimiz olucak ve bize süpriz yapacak. Biraz sabır herşeyin zamanı vardır diyorum. öyle yani canım biraz fazla kaçtı yazdıklarım ama içimi döktümmm ohhhhhhhhhhhh rahatladımmm

ayy sizn de az kalmş cnm yaaa biz pazartesi de gdeblrz cnm haftasonu olmayablr inşş hepimizz ii sonçlar Alrzzzzzz inşşşşşşşşşşşşş

ksel morfolojide sorun var sanırım..bizimkide %3 ileri hızlı hareketlilikte %2..hayırlısı olsun cnm peki doktor size ne dedi?

canım doktor bize pek bişey söylemedi sayıda ve harekette problem var dedi testi 1,5 ay sonra tüp bebek merkezinde yaptırın dedi

senin içinde hayırlı olsun cnm bnm..hemen yaptırın

ilk tahlilimiz çok iyi çıkmıştı..2. kötü çıktı bakalım bu nasıl çıkacak..

sizde hayırlı haberlerle gelin inşallahhh

yaaaz cnm yaa yazzz en ii oyle rahatlıo insan bizim aileler blıo cnm biz hemen soyledk ve kaynvaldmn o müthiş bebk yapın baskısı şak die kesldi ii olck cnm ya ugraşçz evt zor bi süreç ama sonnda gelck bebişimizz senn dedgn gibi bize sürprz yapacak kereta sabrın sonu selamet inşşşş

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese..

benim kasık ağrılarım var çatlama oluyor.. bu durumu değerlendirip pazartesi teste gidebiliriz bizde..

öpüyorum herkesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…