korkma canım ya bebeğin büyüyo ya rahiö kasılıyordur belkigunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum
günaydın kızlarrr....
geçmiş oldun ferda canım..
kızlar ben bu ay ovulasyon kullanmadım...yani 3 gün önce falan bi tane yapmıştım tek çizgiydi daha da yapmadım yapmıcam..
dün çok fena akıntım vardı anladım ben çatladığını..preesed de kullanmadım..kafam da rahat..testimizi yaptırıp ankarada adetimde gelince doğru dr gidicem..
dün gözlüğümü kırmıştım şimdi yaptırmaya gidicem..dışarda kar 30 cm kadar olmuşbelki az daha oynarım..sonra buralardayım.görüşürüz ..
canım ovulasyon testi sabah yapılmaz hele ilk idrarla hiç yapılmaz. Tavsiyem tut tuvaletini 4 fazla sıvı da alma 4 saat sonra yine yap. Akşam sekize kadar 3.5- 4 saat tuvalet tutup fazla su almadığın sürece yapabilirsin gün içinde ama sabah olmaz. Bende gece uyuyamadım çok zor uyandım sabahta. Hala çok uykum var.
Canım korkma önemli birşey değildir inşallah. Olabilir arada böyle ama sen ilk yaşadığın için korkmuşsundur git tabii doktora için rahatlasın.
Canım hadi git bakalım doktor söyler neden oldugunu bize de tecrube olsun inşallah normal ve gecici birseydir..elibeses kendimi yormadim canim aslinda
dun nobetciydim ama oyle yormadim kendimi
12 de randevum
birazdan okula gidicem 1 saat derse girip direk doktora
gelince iyi haberler yazarim insallahh
gel kız yapalım benimkinide yapalım dicem ama adam 1.90Yaaaaaa bende istiyorummm karrrrrrrrr kardannnnn kocami heykellerdimmm sinir olurdu heee :)))
günaydın kızlarrr....
kızlar ben bu ay ovulasyon kullanmadım...yani 3 gün önce falan bi tane yapmıştım tek çizgiydi daha da yapmadım yapmıcam..
dün çok fena akıntım vardı anladım ben çatladığını..preesed de kullanmadım..kafam da rahat..testimizi yaptırıp ankarada adetimde gelince doğru dr gidicem..
dün gözlüğümü kırmıştım şimdi yaptırmaya gidicem..dışarda kar 30 cm kadar olmuşbelki az daha oynarım..sonra buralardayım.görüşürüz ..
8 şubat doğm günüm kimseden hediye istemiyorum RABBİM bana emanetini gönderse keşke bitekkk ahh ahhhhhhhh
orayıda az evvel aradım cnm onlarda spermiogram için ayrı kruger için ayrı fiyat istediler ve sonuç 3 günde çıkar diyorlar
kızlar bi uyudum yandım tv çalışmıyo ilk defa oluyo allah allah dedim çanak antane bakıyım derkennn ben ŞOK
heryer karbildiğin uludağ olmuş burasıı yok yok erzurum falan
koca gelemiyo geri dönmüş servis düşünün yani
ya aslında öyle çok uzun zaman geçmedi tv de 23 sene sonra bebeğine kavuşanları görünceben 28 olcam şubatta topik açıldığından beri burdayım yani tam tamına 9 aylık bebişsizim
sen cnm kaç yaşındasın vs?
aynen birsum ya bende bendemi bi tuhaflık var diye düşünüyodum doktorda çok zayıfsın ondan dedibende çatlama kist herşeyi hissediyorum ne taraftan yumurtladığımı anlıyorum doktor bile şaşıyo bazen
komşum geldi az önce rüyasında beni görmüş
kolumda altın bilezikler varmış
sen hamilesin kesin dedi
erkek bebeğin olacak hemde dedi
bugüne kadar hiç boş geçmedi valla rüyaları
bat a 2 gün var daha beklemek ne kadar stresli ya:18::18:
çalşıyorum öğretmenm benm cnm ama ders saatlermz karşk hemsabah var hem öğlen duzenli degl o da beni bozdu zaten ... 9 - 3 arasına geccz seneye inşş o zman çok daha ii olcak...ynmda haff şeyler götruorm artık oklda ayranla yıorm form şeylerden işte çok aç bırakmıorm kendimi ...yeşl çay bi de karşm bi çay içıorm onların da faydası oluo bence zayflama topgnde iknci oldummbu hafta ...2 klo 300 gram gtti bi haftada ama blıorm ki odemler gdıo daha klo bu kadar cabuk gtmz çünkü ...
bilmiyorum canım ya benim olmazsa yaza kadar bir kere aşılama denemek istiyorum mutlaka.
sizde en iyisini yapıyorsunuz canım.bizde geçen ay öyle yapmaya karar vermiştik sonra arginmaxı aldıkya birde preseed denicez şimdi üç ay olmazsa gitderiz diye erteledik canım.ama siz şuanada doğru olanı yapıyorsunuz canım.eğer varikosel çok ilerlemişse okullar tatile girmişken yaptırırsınız ameliyatı.ama ben gerek kalmayacak inşallah diyorum sizin değerler bu sefer iyi çıkacak canımmm.ben inanıyorum buna.
canım karşılayan yerler var ama benim gittiğim yer çok iyi dr.da çok tanınan biri sürekli tv ye falan çıkıyo.o yüzden oraya tercih ettik.
zaten yine de çok fark etmiyo 2.3 bin tl için kötü yerlere gitmeyelim dedik çünkü tüp bebekte merkezin kalitesi çok önemli canım.biraz kısmet meselesi ama ssk lı olunca çok iyi davranmayan yerlerde duydum ben.
gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum
günaydın kızlarrr....
evet biliyodum böyle olucanı ama ben gece en az 2 kere wc ye kalkıyorum ondan dedim bu ilk sayılmaz bananeetesti de odada unuttum kociş şimdi görcek kızcak duramıyon zaten diye yapmıcaktım bu ay hiç test ama artık zaten yapmam 26 . günü kırmızılanmazsam yaıpcam hemde gebelikkk
Canım hadi git bakalım doktor söyler neden oldugunu bize de tecrube olsun inşallah normal ve gecici birseydir..
gel kız yapalım benimkinide yapalım dicem ama adam 1.90ben sadece kafasını yaparım
şekercim gitmişsindir ama yine de yazayım..
şimdi dicem ki ben 1 sene önce hiç bişey düşünmezkende yapıyoduk gene bebek olmadı düşünmüyodum yani
o geliceği zaman geliyor işte... biz ne yaparsak yapalım...bizim yerimize de oynaaaaaa
canım ne yaptın karar verebildin mi ne yapacağına
ben kafanı karıştırmak istemem ama umuttan ön randevu talep edip görüşme yap canım söyleyin ne olduğunu sonra da spermiyogram verirsiniz zaten sonuç çıkınca tekrar görüşüyorsunuz bizim ilk görüşme öyle olmuştu yaptığım yerde bana uzak olmasaydı orda yapmayı düşünüyordum ama uzak olduğu için vazgeçmiştim orda yapan çok kişi var canım.çoğuda memnun topiği bile var canım oku istersen biraz.
8 şubat benim bat günüm... Inşallah bebek haberleriyle sevindiğimiz gün olur olfu
:26: Ilginç
kızlar dün akşam işten çıktık, yarım saatte 3 metre yol gidebildik kabus gibiydi. Ana yollar iyi ama ara yollar çok fenaydı.
Sabahta geç geldik işe ohhh sefam olsun
Ben çok zayıf değilim normal kilomdayım ama bende yumurtanın çatladığını falan çok rahat hissedebiliyorum.
Inşallah gerçek olur komşunun rüyası
Maşallah devamı gelir inşallah duygu
nereye gittiğini yazabilir misin canım
bende iyi bir doktor arıyorum
kötü düşünme... Iyi haberlerle gel inşallah
Bizim batımız aynıydı sanırım aysun.
Dün benim de çok akıntım oldu. Ama halvet olmadı.Siz değerlendirebildiniz mi bari
hayıt hapından sanırım bu kadar çabuk oldu yumurtlama.
Ben 32 günde falan adet oluyorum çünkü
bahçeci öngörüşme için para istiyor..
eurofertil istemiyor..ancak tüp içinde fiyat vermiyor..spermiogramı eurofertilde yaptırim diyorum hem tahlillerimizide alıp görüşmüş oluruz sizce??
canım biz brüksel tüp bebek merkezine gidiyoruz prof.dr.yücel karaman'a
çok iyi bir dr ekip falan çok iyiler ilgilenmeleri falan
kız dün benimkide tüp yaptıralım diyooo
yok dedim ben tüp yapmıcam olursa olsun olmazsa olmasın eee olmuyo napıcaz diyoo olmasın dedim
bahçeci öngörüşme için para istiyor..
eurofertil istemiyor..ancak tüp içinde fiyat vermiyor..spermiogramı eurofertilde yaptırim diyorum hem tahlillerimizide alıp görüşmüş oluruz sizce??
evet biliyodum böyle olucanı ama ben gece en az 2 kere wc ye kalkıyorum ondan dedim bu ilk sayılmaz bananeetesti de odada unuttum kociş şimdi görcek kızcak duramıyon zaten diye yapmıcaktım bu ay hiç test ama artık zaten yapmam 26 . günü kırmızılanmazsam yaıpcam hemde gebelikkk
kız dün benimkide tüp yaptıralım diyooo
yok dedim ben tüp yapmıcam olursa olsun olmazsa olmasın eee olmuyo napıcaz diyoo olmasın dedim
orada fiyatlar nasıl cnm bnm? Ve nerede bu merkez?
günaydın kızlar
kocayı uğurladıktan sonra şükür uyumuşum
heryer kar
camdaki kuşlarım açlıktan ölmüşleryemlerini verdim.kumrular artık elimden yiyoo resmmen
geçmişe bakamıyorum ne var ne yok :112:
günaydınnn
günaydın kızlar
kocayı uğurladıktan sonra şükür uyumuşum
heryer kar
camdaki kuşlarım açlıktan ölmüşleryemlerini verdim.kumrular artık elimden yiyoo resmmen
geçmişe bakamıyorum ne var ne yok :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?