Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum
korkma canım ya bebeğin büyüyo ya rahiö kasılıyordur belki
dularımız seninle canım ayetel kürsü okucam senin için

sal gitsin canım en iyisi bak öyle olunca geliyo bebekler seninde öyle olur inşallah çabul gel benimde biraz işim var onları halldedim bari

bahçeci öngörüşme için para istiyor..
eurofertil istemiyor..ancak tüp içinde fiyat vermiyor..spermiogramı eurofertilde yaptırim diyorum hem tahlillerimizide alıp görüşmüş oluruz sizce??

Son düzenleme:

evet biliyodum böyle olucanı ama ben gece en az 2 kere wc ye kalkıyorum ondan dedim bu ilk sayılmaz bananee testi de odada unuttum kociş şimdi görcek kızcak duramıyon zaten diye yapmıcaktım bu ay hiç test ama artık zaten yapmam 26 . günü kırmızılanmazsam yaıpcam hemde gebelikkk

elibeses kendimi yormadim canim aslinda
dun nobetciydim ama oyle yormadim kendimi
12 de randevum
birazdan okula gidicem 1 saat derse girip direk doktora
gelince iyi haberler yazarim insallahh
Canım hadi git bakalım doktor söyler neden oldugunu bize de tecrube olsun inşallah normal ve gecici birseydir..

Yaaaaaa bende istiyorummm karrrrrrrrr kardannnnn kocami heykellerdimmm sinir olurdu heee :)))
gel kız yapalım benimkinide yapalım dicem ama adam 1.90 ben sadece kafasını yaparım

şekercim gitmişsindir ama yine de yazayım..
şimdi dicem ki ben 1 sene önce hiç bişey düşünmezkende yapıyoduk gene bebek olmadı düşünmüyodum yani
o geliceği zaman geliyor işte... biz ne yaparsak yapalım... bizim yerimize de oynaaaaaa

canım ne yaptın karar verebildin mi ne yapacağına
ben kafanı karıştırmak istemem ama umuttan ön randevu talep edip görüşme yap canım söyleyin ne olduğunu sonra da spermiyogram verirsiniz zaten sonuç çıkınca tekrar görüşüyorsunuz bizim ilk görüşme öyle olmuştu yaptığım yerde bana uzak olmasaydı orda yapmayı düşünüyordum ama uzak olduğu için vazgeçmiştim orda yapan çok kişi var canım.çoğuda memnun topiği bile var canım oku istersen biraz.

8 şubat doğm günüm kimseden hediye istemiyorum RABBİM bana emanetini gönderse keşke bitekkk ahh ahhhhhhhh

8 şubat benim bat günüm... inşallah bebek haberleriyle sevindiğimiz gün olur olfu

orayıda az evvel aradım cnm onlarda spermiogram için ayrı kruger için ayrı fiyat istediler ve sonuç 3 günde çıkar diyorlar

:26: ilginç

kızlar dün akşam işten çıktık, yarım saatte 3 metre yol gidebildik kabus gibiydi. ana yollar iyi ama ara yollar çok fenaydı.
sabahta geç geldik işe ohhh sefam olsun

ben çok zayıf değilim normal kilomdayım ama bende yumurtanın çatladığını falan çok rahat hissedebiliyorum.

inşallah gerçek olur komşunun rüyası

maşallah devamı gelir inşallah duygu

nereye gittiğini yazabilir misin canım
bende iyi bir doktor arıyorum

gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum

kötü düşünme... iyi haberlerle gel inşallah

bizim batımız aynıydı sanırım aysun.
dün benim de çok akıntım oldu. ama halvet olmadı. siz değerlendirebildiniz mi bari
hayıt hapından sanırım bu kadar çabuk oldu yumurtlama.
ben 32 günde falan adet oluyorum çünkü

Hahahah benimki ekonomik boy 1.68 :)))))

evet cnm o da tercihlerim arasında..yok hayatım kafamı karıştırmazsın fikrini söyle elbette..

ben eurofertilide araştırdım topiği var fiyat aldım makul geldi bana..pazartesi tahlil var o zaman kadar karar vermiş olmam lazım artık..

sen nerede yapmıştın ilk tüpü?

canım biz brüksel tüp bebek merkezine gidiyoruz prof.dr.yücel karaman'a
çok iyi bir dr ekip falan çok iyiler ilgilenmeleri falan

eurofertil istemiyor..ancak tüp içinde fiyat vermiyor..spermiogramı eurofertilde yaptırim diyorum hem tahlillerimizide alıp görüşmüş oluruz sizce??

kız dün benimkide tüp yaptıralım diyooo
yok dedim ben tüp yapmıcam olursa olsun olmazsa olmasın eee olmuyo napıcaz diyoo olmasın dedim

yok dedim ben tüp yapmıcam olursa olsun olmazsa olmasın eee olmuyo napıcaz diyoo olmasın dedim

Allahım oralara kadar getirmesin cnm bnm ama..olmayıncada yaptırırsın mecburen..şimdilik böyle düşünüyorsun sonra fikrin değişir..

günaydın kızlar

kocayı uğurladıktan sonra şükür uyumuşum
heryer kar

camdaki kuşlarım açlıktan ölmüşler yemlerini verdim.kumrular artık elimden yiyoo resmmen

geçmişe bakamıyorum ne var ne yok :112:

eurofertilde iyi bir yermiş yani illa tüp bebek merkezinde yaptıracaksan olabilir yani uygun ama oralarda yoğun olmuyor mu onlar da geç vermesinler.

canım gece kalkmışta olsan sabah olmuyor yani yapmayı düşünürse öğleye yakın vakitlerde başla kahvaltıdan sonra 3.54 saat ara ver öyle yap mesela. İdrarın beklemesi birikmesi de lazım. İnşallah gebelikte çift çizgiyi görürsün canım.

canım olmazsa yaptırırsın ya öyle ya da böyle bebeğine kavuşacaksın önemli olan da bu. Hem büyütüldüğü kadar zor bir işlemde değil hem daha stressiz ben bebeğim gelsinde her yola varım..

[
orada fiyatlar nasıl cnm bnm? Ve nerede bu merkez?

canım burası biraz pahallı ama bilmiyorum bizin 6500-7000 tl arası tuttu
yeride esentepede sana biraz uzak yani canım ama sen bi araştır canım benim arkadaşım ikinciyi yaptı geçen ay orda çok şükür tuttu canım..

Uykucu şirin senii.. Ay yazık kuşlara iyice de alıştır sana desene. Çok sevaba giriyorsun canım..

Kizlar cok moralim bozulduRegl gecikti diyeSonuçta 28 günde bir olmakİyi diye biliyorumDüşündüm ki canımı sıktıkçaGelmeyecek buVardır bunda bir hayir

slm kızlar bugünde kociş evde 2 günde valla ev pislendi bende süpürdüm sildim bu akşam 8 de gitcek işe vardiyalı olcakmış bu hafta bende tırım tırım düşünüyorum napcam geceleribirazdan dışarı gitcez pas pas almıştım praktikerden onu değiştircem ilacımın yarın son günü bakalım neler olcak

oh en iyisini yapıyorsun canım tam uyku havası zaten
ay kıyamam ben onlara ya iyi yapmışsın canım.
şuanda bi haber yok canım ama ben hamileyim galiba
belim ağrıyo normalde adet olduğum gün ağrırdı benim belimmmm
ferda dr gidecek birde dün gece kasıkları ağrımış çok:18::18:büyük ihtimalle bebeği büyüyo ya ondan ama içi rahat etsin diye gidecek.
dua edin dedi sende et tamam mı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…