Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

En doğrusu bence.

puffycim ya sana çok soru sordum ama, peki hamilleğini nası analdın belirtileri ne oldu adet gecikmesi dışında? akıntıda felan değişiklik oluyomu

Ben dün ovulasyonu yaptım ikinci silik daha zaten bekliyordun çünkü akıntım yok henüz yumurtlamaya dair. Ama bu akşam İnşallah başlıyoruz birden koyulaşırsa falan neme lazım. Aslında perşembe mi başlasam diyorum 14. günüm oluyor ve zaten ben bu ay ki istisna hariç hiç 28 günde regli olmadım ama olsun yaa diyorum..

günaydın kızlarrr

cnmm msjların dolu silsene birkaçını

duygucum sildim cnm..bekliyorum..

Gunaydin diyen herkse benden de bir gunaydin :)

puffycim valla 3. ye yazıyorum inşallah görürsün artık...
hayırlı uğurlu olsun gebeliğin..
Allah kucağına almayı nasib etsin

Hadi hayırlısı canım..

sağol dejavucum..değerlendirdik bakalım artık gerisi bizim minik sıpamıza kaldı

Gunaydinnnnn kafam kazan gibi petiborlerimi yesim geldim gecmisi bi turluyayim ne cok kaynatmisinizzzz

günaydın Dejavucuuum ya ne dicem ben bu sabah ovulasyon testi yaptım laboquik ile 2. çizgi hiç çıkmadı.... ben zaten hamilelik dışında 2. çizgiyi hiç göremedim kiiii amaaaannn

Gunaydinnnnn kafam kazan gibi petiborlerimi yesim geldim gecmisi bi turluyayim ne cok kaynatmisinizzzz

günaydın göbüşlü gebee :13:

Neden kafan kazan gibi?

ya bende dün akşam çok fenaydım 9 bucukta yattım halen yatsam uyurum yaniii
elim kolum kalkmıyooo:2: hasta değilim aslında

slm kızlar dersm boştu ev yakın geldm eve oklda durulmuo buzz buzzz gtcm ama birazdn ((

gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum

Ben 12de yattim hic uyumak istemiyorumm yatakta donup duruyorum sabahta kafam kazan gibi oluyo

juliettam artık özel mesaj lutun boşalt. Bende bunu söyleyen 2. kişiyim
Tebriklerinin hepsine teşekkür yazdım canım ama arada kaynamış demekki artık mesajla yollıyım dedim mesaj kutun doluymuş.

slm kızlar dersm boştu ev yakın geldm eve oklda durulmuo buzz buzzz gtcm ama birazdn ((

hoşgeldin cnm bnmm..

gunaydin kizlar

ferda günaydın cnm..hareketlende oğlan senin ondandır cnm bnm içini ferah tut..Allahın izniyle birşeycik olmaz

gunaydin kizlar

Korkma bitanemmm ama mutlaka git bebek iyice buyudu ya o yuzden agri yukari dogru cikiyo oda agri yapiyo sanirim sende kalsiyum ve magnezyuma baslarsin dr verir vermezse danis kasilmalarda agri yapiyo cunku

offf on dkda bi msj bunu sevmıorm yaaa
birsucum gelmedi cnm davet ilk yazdgn dogru ama i li şekli cnm ikncisini yanlş yazmşm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…