- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Canim yaptım bir sey yok
Buarada erkek olursa biz de
Toprak koyacagiz
anladım, ooow sizin de baya deneme olmuş 50 :) ama bak sonuç ne güzel.. darısı başımıza inşallah, bende 2 yıl sonra felan istiorum maddi olarak toparlamak lazım düğün borçlarını ödüoz şu ann
puffycim ya sana çok soru sordum ama, peki hamilleğini nası analdın belirtileri ne oldu adet gecikmesi dışında? akıntıda felan değişiklik oluyomuanladım, ooow sizin de baya deneme olmuş 50 :) ama bak sonuç ne güzel.. darısı başımıza inşallah, bende 2 yıl sonra felan istiorum maddi olarak toparlamak lazım düğün borçlarını ödüoz şu ann
bende sana cevap yazdım zaten canım gördüm yazdığını onun üzerine söyledim isimleri.
puffycim ya sana çok soru sordum ama, peki hamilleğini nası analdın belirtileri ne oldu adet gecikmesi dışında? akıntıda felan değişiklik oluyomu
Yo canım ben yazmamıştım isimleri
Karıştırdın sen beni
cnmm msjların dolu silsene birkaçını
Gunaydin diyen herkse benden de bir gunaydin :)
Hadi hayırlısı canım..
Ben dün ovulasyonu yaptım ikinci silik daha zaten bekliyordun çünkü akıntım yok henüz yumurtlamaya dair. Ama bu akşam İnşallah başlıyoruz birden koyulaşırsa falan neme lazım. Aslında perşembe mi başlasam diyorum 14. günüm oluyor ve zaten ben bu ay ki istisna hariç hiç 28 günde regli olmadım ama olsun yaa diyorum..
Gunaydinnnnn kafam kazan gibi petiborlerimi yesim geldim gecmisi bi turluyayim ne cok kaynatmisinizzzz
günaydın Dejavucuuum ya ne dicem ben bu sabah ovulasyon testi yaptım laboquik ile 2. çizgi hiç çıkmadı.... ben zaten hamilelik dışında 2. çizgiyi hiç göremedim kiiii amaaaannn
günaydın göbüşlü gebee :13:
Neden kafan kazan gibi?
ya bende dün akşam çok fenaydım 9 bucukta yattım halen yatsam uyurum yaniii
elim kolum kalkmıyooo:2: hasta değilim aslında
gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum
gunaydin kizlar
slm kızlar dersm boştu ev yakın geldm eve oklda durulmuo buzz buzzz gtcm ama birazdn((
gunaydin kizlar
gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?