Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sagolun kizlar
usuttum mu rahim mi buyuyor baska bisey mi bilmiyorum
ama herzamanki sancilardan cok daha keskin
birden giriyo kivrandiriyo sonra geciyo tekrar basliyo
tum gece boyleydi hala da boyle
insallah bisey cikmaz hersey yolundadir

Kizlarrr ben tvden karadeniz kanallarini aciyorum hareketli sarkilarda horonlarda falan resmen karnimdan cikicak gibi oluyo kocam karsidan gorebiliyo o derece genellikle sol taraftan karnim yamuluyo ben sinirlenip bagirirsam kocama o zamanda imkani yok elle falan bulunmuyo saklaniyo :))))

Korkma bitanemmm ama mutlaka git bebek iyice buyudu ya o yuzden agri yukari dogru cikiyo oda agri yapiyo sanirim sende kalsiyum ve magnezyuma baslarsin dr verir vermezse danis kasilmalarda agri yapiyo cunku

sorcam zaten magneYumu
siparisini vermistim zaten nutriwaydan yarin gelecekti laİm olur nasilsa demistim
gidicem tabi doktora
gece acile gitmemek icin zor durdum

juliettam artık özel mesaj lutun boşalt. Bende bunu söyleyen 2. kişiyim
Tebriklerinin hepsine teşekkür yazdım canım ama arada kaynamış demekki artık mesajla yollıyım dedim mesaj kutun doluymuş.

cnm boşalttım:26:

farkında değildim inanki....ama kaynamışım cnm belli

İnşallah canım..

Gunaydinnnnn kafam kazan gibi petiborlerimi yesim geldim gecmisi bi turluyayim ne cok kaynatmisinizzzz

kız sen petibörler mi doyuyorsun sabahları ne zaman yazasn petibör yedim diyorsun kız onun ne besleyeciliği var evdesin haşla yumurtanı, peynir, zeytin, reçel biraz ceviz ohh ye mis gibi.

canım ovulasyon testi sabah yapılmaz hele ilk idrarla hiç yapılmaz. Tavsiyem tut tuvaletini 4 fazla sıvı da alma 4 saat sonra yine yap. Akşam sekize kadar 3.5- 4 saat tuvalet tutup fazla su almadığın sürece yapabilirsin gün içinde ama sabah olmaz. Bende gece uyuyamadım çok zor uyandım sabahta. Hala çok uykum var.

gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum

Canım korkma önemli birşey değildir inşallah. Olabilir arada böyle ama sen ilk yaşadığın için korkmuşsundur git tabii doktora için rahatlasın.

sagolun kizlar

Bicak saplanir gibi ve cok derinden dimi nefesini kesiyo insanin kalsiyum ve magnezyum verirler sana zaten magnezyum dusuk demistin ama korkma bize haber verrrrr

julietta yine yazdım görmedin kuzum. Teşekkür ederim tebriğin için
darısı tez zamanda hepinizin başına

gördüm bebişim gördüm..

bak bnmki diğerlerinden daha afilli oldu kaç kez yazıldı..

aminnn cnm Allah burada ve burada olmayan ama evlat bekleyen herkese nasib etsin tez zamanda..

gördüm bebişim gördüm..

bak bnmki diğerlerinden daha afilli oldu kaç kez yazıldı..

aminnn cnm Allah burada ve burada olmayan ama evlat bekleyen herkese nasib etsin tez zamanda..

evet canım. Benim mucizem yola çıktı sizlerinkide yakında gelsin, çok beklemeden alalım bebişlerimizi kucağımıza

Dejavumm kizmaaaaa ama inan petiborleri bile zorla yiyirum inan yoksa hic bisey istemiyorum

slm kızlar dersm boştu ev yakın geldm eve oklda durulmuo buzz buzzz gtcm ama birazdn ((
duygucum oh ne güzel yakın evine süper bi iş miş..
okul neden soguk yaww
gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum

sagolun kizlar

Canım günaydın üşütme ile rahim genişlemesinden olabilir bide kendini biraz fazla yormuş olabilr misin?
Çok fazla ayakta kalma.

Ben 12de yattim hic uyumak istemiyorumm yatakta donup duruyorum sabahta kafam kazan gibi oluyo

hımss papatya cayı öneririm

elibeses kendimi yormadim canim aslinda
dun nobetciydim ama oyle yormadim kendimi
12 de randevum
birazdan okula gidicem 1 saat derse girip direk doktora
gelince iyi haberler yazarim insallahh

ay yerim ben onu yaa. Dün haberlerde de bir bebek gösterdi daha ancak yürüyor açmışlar hip hop rock tarzı müzik bebek nasıl başını sallıyo hareketler yapıyor bilinçli bir şekilde sonra müzik bitiyor bebek dönüyor tv yee aaa yapıyor neden bitti gibisinden ama çok şekerdi yaa..

Dejavumm kizmaaaaa ama inan petiborleri bile zorla yiyirum inan yoksa hic bisey istemiyorum

kızarım canım kızarım alla alla yaa.. Petibör tatlı bir kere onu nasıl alıyor miden zorla kendini az peynir zeytin yemeye çalış. Portakal suyu sık sabahları kendine. Bisküvi istiorsan bebe bisküvisi al içine sütü koy karıştır ye yani..

Komikkk olani benimki ben sinirlendigimde saklaniyo zaten adamla o yuzden baristik bu sefer elimle hemen bulurum ama yoktu gulmekten oldum

bebe biskuvisi du kiz onu aliyim bari

günaydın kızlarrr....
geçmiş oldun ferda canım..

kızlar ben bu ay ovulasyon kullanmadım...yani 3 gün önce falan bi tane yapmıştım tek çizgiydi daha da yapmadım yapmıcam..
dün çok fena akıntım vardı anladım ben çatladığını..preesed de kullanmadım..kafam da rahat..testimizi yaptırıp ankarada adetimde gelince doğru dr gidicem..

dün gözlüğümü kırmıştım şimdi yaptırmaya gidicem..dışarda kar 30 cm kadar olmuş belki az daha oynarım..sonra buralardayım.görüşürüz ..

Yaaaaaa bende istiyorummm karrrrrrrrr kardannnnn kocami heykellerdimmm sinir olurdu heee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…