Korkma bitanemmm ama mutlaka git bebek iyice buyudu ya o yuzden agri yukari dogru cikiyo oda agri yapiyo sanirim sende kalsiyum ve magnezyuma baslarsin dr verir vermezse danis kasilmalarda agri yapiyo cunku
offf on dkda bi msj bunu sevmıorm yaaa
birsucum gelmedi cnm davet ilk yazdgn dogru ama i li şekli cnm ikncisini yanlş yazmşm :26:
juliettam artık özel mesaj lutun boşalt. Bende bunu söyleyen 2. kişiyim
Tebriklerinin hepsine teşekkür yazdım canım ama arada kaynamış demekki artık mesajla yollıyım dedim mesaj kutun doluymuş.
günaydın kızlarrr
duygucum sildim cnm..bekliyorum..
puffycim valla 3. ye yazıyorum inşallah görürsün artık...
hayırlı uğurlu olsun gebeliğin..
Allah kucağına almayı nasib etsin
sağol dejavucum..değerlendirdik bakalım artık gerisi bizim minik sıpamıza kaldı
Gunaydinnnnn kafam kazan gibi petiborlerimi yesim geldim gecmisi bi turluyayim ne cok kaynatmisinizzzz
günaydın Dejavucuuum ya ne dicem ben bu sabah ovulasyon testi yaptım laboquik ile 2. çizgi hiç çıkmadı.... ben zaten hamilelik dışında 2. çizgiyi hiç göremedim kiiii amaaaannn
günaydın göbüşlü gebee :13:
Neden kafan kazan gibi?
ya bende dün akşam çok fenaydım 9 bucukta yattım halen yatsam uyurum yaniii
elim kolum kalkmıyooo:2: hasta değilim aslında
gunaydin kizlar
dunn gece cok fena kasik sancim oldu hic uyuyamadim
doktora gidicem dua edin bisey cikmasin korkuyorum
tmm duygucum ben yolladım sana gelir birazdan
sagolun kizlar
usuttum mu rahim mi buyuyor baska bisey mi bilmiyorum
ama herzamanki sancilardan cok daha keskin
birden giriyo kivrandiriyo sonra geciyo tekrar basliyo
tum gece boyleydi hala da boyle
insallah bisey cikmaz hersey yolundadir
kızlart gitmem gerek ogleden sonra gelcmm byeeee
julietta yine yazdım görmedin kuzum. Teşekkür ederim tebriğin için
darısı tez zamanda hepinizin başına
gördüm bebişim gördüm..
bak bnmki diğerlerinden daha afilli oldu kaç kez yazıldı..
aminnn cnm Allah burada ve burada olmayan ama evlat bekleyen herkese nasib etsin tez zamanda..
İnşallah canım..
kız sen petibörler mi doyuyorsun sabahları ne zaman yazasn petibör yedim diyorsun kız onun ne besleyeciliği var evdesin haşla yumurtanı, peynir, zeytin, reçel biraz ceviz ohh ye mis gibi.
canım ovulasyon testi sabah yapılmaz hele ilk idrarla hiç yapılmaz. Tavsiyem tut tuvaletini 4 fazla sıvı da alma 4 saat sonra yine yap. Akşam sekize kadar 3.5- 4 saat tuvalet tutup fazla su almadığın sürece yapabilirsin gün içinde ama sabah olmaz. Bende gece uyuyamadım çok zor uyandım sabahta. Hala çok uykum var.
Canım korkma önemli birşey değildir inşallah. Olabilir arada böyle ama sen ilk yaşadığın için korkmuşsundur git tabii doktora için rahatlasın.
duygucum oh ne güzel yakın evine süper bi iş miş..slm kızlar dersm boştu ev yakın geldm eve oklda durulmuo buzz buzzz gtcm ama birazdn((
gunaydin kizlar
sagolun kizlar
usuttum mu rahim mi buyuyor baska bisey mi bilmiyorum
ama herzamanki sancilardan cok daha keskin
birden giriyo kivrandiriyo sonra geciyo tekrar basliyo
tum gece boyleydi hala da boyle
insallah bisey cikmaz hersey yolundadir
Ben 12de yattim hic uyumak istemiyorumm yatakta donup duruyorum sabahta kafam kazan gibi oluyo
Kizlarrr ben tvden karadeniz kanallarini aciyorum hareketli sarkilarda horonlarda falan resmen karnimdan cikicak gibi oluyo kocam karsidan gorebiliyo o derece genellikle sol taraftan karnim yamuluyo ben sinirlenip bagirirsam kocama o zamanda imkani yok elle falan bulunmuyo saklaniyo :))))
Dejavumm kizmaaaaa ama inan petiborleri bile zorla yiyirum inan yoksa hic bisey istemiyorum
ay yerim ben onu yaa. Dün haberlerde de bir bebek gösterdi daha ancak yürüyor açmışlar hip hop rock tarzı müzik bebek nasıl başını sallıyo hareketler yapıyor bilinçli bir şekilde sonra müzik bitiyor bebek dönüyor tv yee aaa yapıyor neden bitti gibisinden ama çok şekerdi yaa..
kızarım canım kızarım alla alla yaa.. Petibör tatlı bir kere onu nasıl alıyor miden zorla kendini az peynir zeytin yemeye çalış. Portakal suyu sık sabahları kendine. Bisküvi istiorsan bebe bisküvisi al içine sütü koy karıştır ye yani..
günaydın kızlarrr....
geçmiş oldun ferda canım..
kızlar ben bu ay ovulasyon kullanmadım...yani 3 gün önce falan bi tane yapmıştım tek çizgiydi daha da yapmadım yapmıcam..
dün çok fena akıntım vardı anladım ben çatladığını..preesed de kullanmadım..kafam da rahat..testimizi yaptırıp ankarada adetimde gelince doğru dr gidicem..
dün gözlüğümü kırmıştım şimdi yaptırmaya gidicem..dışarda kar 30 cm kadar olmuşbelki az daha oynarım..sonra buralardayım.görüşürüz ..
gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?