Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde belim ağrıyo sabahtan beriferda kaçta gelcek cnm inş.herşey yolundadır

benimde belim ağrıyo sabahtan beriferda kaçta gelcek cnm inş.herşey yolundadır

sen de hamişsin zaten canım ben umutluyum senden ve topikten zaten bu ay çok hamiş çıkacak yeni yıl uğurlu gelecek bize inşallah
12 de gidecekti herhalde 1 de falan burda olur öğleden sonra dersi yoksa

Kizlar cok moralim bozulduRegl gecikti diyeSonuçta 28 günde bir olmakİyi diye biliyorumDüşündüm ki canımı sıktıkçaGelmeyecek buVardır bunda bir hayir

yok canım herkesin bir döngüsü var illa 28 günde bir olacak diye bir kaide yok 35 günü bulabilir ki benim buluyor ama yumurtlama da oluyor sadece daha geç oluyor. 40 günü bulursa sorun oluyor. Önemli olan düzenli olması. Mevsimsel de olabilir hep böyle düzenli oluyorduysan streste etkiliyor hem.

Uykucu şirin senii.. Ay yazık kuşlara iyice de alıştır sana desene. Çok sevaba giriyorsun canım..

bende onlara çok alıştımmm
birsürü serçem var güvercinlerim ve bi çift kumrum

ama dün yem poşetini kaloriferin üstünde unutmuşum.poşette cana dayanmış duruyo
gelmiş güvercin camı gagalıyor oradan yemeye çalışıyo çook güldüm haline yaaa

günaydın canım nasılsınnn

iyim diyim iy oluyum canım çok karışığım bu aralar bitürlü kendime gelemiyorum doktor işnide bıraktım bu ay sadece hayıt kullanıyorum aslında onu bile kullanmak içimden gelmiyo olmıcak galiba oyüzden herşeyi saldım kızımıda yavaş yavaş alıştıryorum kardeş dedikçe kardeş olmasada olur sen tekde olabilirsin biz sana hem kardeş hem arkadaş oluruz diyorum herşey kısmet sen nasılsın canım

günaydın kızlar ne yapıyosunuzzzzzzzz
ilk uyandığımda aklıma burası geliyo

günaydın oflum bende bilgisayarı açar açmaz hemen kk ya giriyorummm

Allahım oralara kadar getirmesin cnm bnm ama..olmayıncada yaptırırsın mecburen..şimdilik böyle düşünüyorsun sonra fikrin değişir..
blimiyorum canım ben ikizler burcu oldugum için düşüncelerim her an değişebiliyor ama uzun zamandır böyle düşünüyorum.
bide onu yaptıracak para yok ki o yüzden ya hep ya hiç sanırım...

ay ne güzel bi mutlulukkk

Hayırlısı Dejavum olmama ihtimalini düşünmediğim için belki de böyle diyorum ama hem kredi hem tüp bebek bizi aşar..
belki bana kızacaksınız ama tüp bebekle bebek sahibi olmak istemiyorum Allahım oraya düşürmesin

ya evet benimki hep vardıyalı çok zor canım geceleri tv açık uyyorum valla :18:

miyaba

ferdanın kasık sancısı mı olmuş :26:
inşallah herşey yolundadır

yok cnm sabah verince öğleye alırsınız diyorlar..
bilmiyorumki eşimle kafamız karıştı bir aklımda kendi hastanende devam et diyor

kızlar bir konu var kkde,

''kayınvalide ön koltuğa oturmak isterse arabada' diye..

yahu niye kocamın yanına ben oturmayayaım değil mi,alla alla

hoşgeldin umut kuşummmm
hoşbulduk taze gibem benim

megim hoşgeldin...
bizde öyle şey yok ben derim kayınvalideme otur istersen diye.
yok kızım geç kocanın yanına der hep

çok uykum var bayılıcak gibiyim

al benden de o kadar ve ne yazıkki işteyiz keyif yapma lüksümüz yok.

valla bizde hiç öyle konular geçmedi direk kaynanam arkaya oturur bende öne. Geçmek istese de eşim müdahele eder belki bilmem ya da rahat ediyorsa otursun da diyebilirdi ama hiç öyle bir konu olmadı yani. Hem ben elbette ön koltukta kocamla oturcam alla alla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…