oh en iyisini yapıyorsun canım tam uyku havası zaten
ay kıyamam ben onlara ya iyi yapmışsın canım.
şuanda bi haber yok canım ama ben hamileyim galiba
belim ağrıyo normalde adet olduğum gün ağrırdı benim belimmmm
ferda dr gidecek birde dün gece kasıkları ağrımış çok:18::18:büyük ihtimalle bebeği büyüyo ya ondan ama içi rahat etsin diye gidecek.
dua edin dedi sende et tamam mı canım...
Kizlar cok moralim bozulduRegl gecikti diyeSonuçta 28 günde bir olmakİyi diye biliyorumDüşündüm ki canımı sıktıkçaGelmeyecek buVardır bunda bir hayir
benimde belim ağrıyo sabahtan beriferda kaçta gelcek cnm inş.herşey yolundadır
Kizlar cok moralim bozulduRegl gecikti diyeSonuçta 28 günde bir olmakİyi diye biliyorumDüşündüm ki canımı sıktıkçaGelmeyecek buVardır bunda bir hayir
Uykucu şirin senii.. Ay yazık kuşlara iyice de alıştır sana desene. Çok sevaba giriyorsun canım..
bende onlara çok alıştımmm
birsürü serçem var güvercinlerim ve bi çift kumrum
ama dün yem poşetini kaloriferin üstünde unutmuşum.poşette cana dayanmış duruyo
gelmiş güvercin camı gagalıyororadan yemeye çalışıyo çook güldüm haline yaaa
günaydın canım nasılsınnn
bende onlara çok alıştımmm
birsürü serçem var güvercinlerim ve bi çift kumrum
ama dün yem poşetini kaloriferin üstünde unutmuşum.poşette cana dayanmış duruyo
gelmiş güvercin camı gagalıyororadan yemeye çalışıyo çook güldüm haline yaaa
günaydın kızlar ne yapıyosunuzzzzzzzz
ilk uyandığımda aklıma burası geliyo
günaydın oflum bende bilgisayarı açar açmaz hemen kk ya giriyorummm
blimiyorum canım ben ikizler burcu oldugum için düşüncelerim her an değişebiliyor ama uzun zamandır böyle düşünüyorum.Allahım oralara kadar getirmesin cnm bnm ama..olmayıncada yaptırırsın mecburen..şimdilik böyle düşünüyorsun sonra fikrin değişir..
günaydın kızlar
kocayı uğurladıktan sonra şükür uyumuşum
heryer kar
camdaki kuşlarım açlıktan ölmüşleryemlerini verdim.kumrular artık elimden yiyoo resmmen
geçmişe bakamıyorum ne var ne yok :112:
eurofertilde iyi bir yermiş yani illa tüp bebek merkezinde yaptıracaksan olabilir yani uygun ama oralarda yoğun olmuyor mu onlar da geç vermesinler.
canım gece kalkmışta olsan sabah olmuyor yani yapmayı düşünürse öğleye yakın vakitlerde başla kahvaltıdan sonra 3.54 saat ara ver öyle yap mesela. İdrarın beklemesi birikmesi de lazım. İnşallah gebelikte çift çizgiyi görürsün canım.
canım olmazsa yaptırırsın ya öyle ya da böyle bebeğine kavuşacaksın önemli olan da bu. Hem büyütüldüğü kadar zor bir işlemde değil hem daha stressiz ben bebeğim gelsinde her yola varım..
slm kızlar bugünde kociş evde 2 günde valla ev pislendi bende süpürdüm sildim bu akşam 8 de gitcek işe vardiyalı olcakmış bu hafta bende tırım tırım düşünüyorum napcam geceleribirazdan dışarı gitcez pas pas almıştım praktikerden onu değiştircem ilacımın yarın son günü bakalım neler olcak
eurofertilde iyi bir yermiş yani illa tüp bebek merkezinde yaptıracaksan olabilir yani uygun ama oralarda yoğun olmuyor mu onlar da geç vermesinler.
canım gece kalkmışta olsan sabah olmuyor yani yapmayı düşünürse öğleye yakın vakitlerde başla kahvaltıdan sonra 3.54 saat ara ver öyle yap mesela. İdrarın beklemesi birikmesi de lazım. İnşallah gebelikte çift çizgiyi görürsün canım.
canım olmazsa yaptırırsın ya öyle ya da böyle bebeğine kavuşacaksın önemli olan da bu. Hem büyütüldüğü kadar zor bir işlemde değil hem daha stressiz ben bebeğim gelsinde her yola varım..
miyaba
ferdanın kasık sancısı mı olmuş :26:
inşallah herşey yolundadır
hoşbulduk taze gibem benimhoşgeldin umut kuşummmm
kızlar bir konu var kkde,
''kayınvalide ön koltuğa oturmak isterse arabada'diye..
yahu niye kocamın yanına ben oturmayayaım değil mi,alla alla
çok uykum var bayılıcak gibiyim
kızlar bir konu var kkde,
''kayınvalide ön koltuğa oturmak isterse arabada'diye..
yahu niye kocamın yanına ben oturmayayaım değil mi,alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?