Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

takılmamak mümkün mü eşşim bana sorup dıodu yuzde doksa ileri hızlı olur mu die var onn oyle ilgnç soruları oluomş demek ki

ya benimkinin umru değil deli mi ne:95:

Son düzenleme:
benimki gelmeden biraz uyucam kızlar ben
görüşürüz

bu arada kzılar benimkine izmirden teklif geldi çok ciddi düşünüyo valla
annmelreden bukadar uzakta naparım ben gerçi çok güzel biyerinde oturmama rağmen nefret ediyorum ist.dan .
izmiride çok severizz ama kimsemiz yokki orada hem annem çok uzak kalacak bana ,,,,
dejavu izini al adama bırakma bu işleri patronlara kalsa hiç bişey yapamayız zaten

ahh şu hızz ahhhh ...ne tembel şu hayvancklar yaa

nden aysunumm akışına mı bırakmak istedn ?

bence üroloji size gerekeni söyler canım.hareketi için mutlaka ilaç falan vardır.
eşine ameliyat etmezler canım varrikosel demek damar tıkanıklığı temek yani sperm var ama içerden dışarıya çıkamıyor testiste kalıyor
sizin ki öyle değil canım o yüzden ameliyat falan deyip korkutma adamı:18::18:

Hamarat giğbevvvv geldii yufkaaaa actimmm bennnn borekkk yaptimmm heyyyyttttt savulunnn kirk yillik hamarat kadinlarrrr ben geliyorummm

bnmki de takmıomş gibi yapıo bazen ama ne zaman nette görsem varikoseli falan araştrıo edıo ... o da takıodr da çaktrmamaya çalşıodr belki de...

yok benimki gamsızdır
içi dışında.. ben anlarım taksa etse ama yok yoookkkk

koridorda koşuyoruz pisimle,nefes nefeseyim..
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm

2 koşuyorum,geliyorum arada buraya
nassssı olsa gibe de deelim,koşarım ben

yeyim ben onu ya sabahta ben cadı kızımla top oynadım ya, rüyalarımda bile pisimi görüyorum onsuz bir rüya bile yok bana:) nasıl seviniyor oynatınca ama usul usuloynuyoz:) fena teyzesiiiiii benimde kızım.

Hamarat giğbevvvv geldii yufkaaaa actimmm bennnn borekkk yaptimmm heyyyyttttt savulunnn kirk yillik hamarat kadinlarrrr ben geliyorummm
hoşş geldnn gamzemmm
hülyam sperm düşklgnde yapıolar demi ameliyatı sadece harekette yapmıolar bize galba ameliyat yolu gözkck hayırlısı olsn bakalm...ne gerkıosa o olsn artıkk ...

ildam izmire hemen alşrsnz yaa sıcaktır insanları memlektm die soylemıom öhömm öhömmmm sen de gel kadro tam olsnnn

Son düzenleme:
bende akşam kocişime dayanamadım yine poğaça yaptım. Biz ne hamaratız yahu

:))) bide giğbevvv olucazz hersey ayagimiza gelicene biz neler ediyozzz eee bu durumda neymis on koltu benimmis dimi yalniz ben fena taktim bu konuya aksam adama anlaticam

toplam hareketi de söyledi de %90küsur bişeydi,ben ileri hızlıya takıldım kaldım :26:

ben de takıldım çıkamıyorumm

ohh ev gibi uyumuşsun yani o kadar seste.

Kötü olmuş canim ya
Boş yere sinir etmiş
Ama onun keyfine göre is yapma
Al iznini mutlaka

bilmiyorum canım ya haftaya salı gelecek ancak perşembe sınav görevine gider belki şehir dışına zaten haftaya derim artık dersem.

yok.. kızda çikolata kisti vardı..
aşılamaya geçtiler..

o zaman hemen tutar bee hiç kaçarı yok yanii kız da bir sorun olmazsa.

Valla doğduğun değil doyduğun yer demişler İzmir'de güzel ama anneden ayrı kalmak zor. Yani şimdide düşündüm ben demesem tekrar nereden aklına gelecek benim izin istediğim. Ama o tavrına da tekrar gidip istemek istemiyorum tribimi yapayım diyorum ben çok anlar yaa bakalım haftaya bakıcam artık.

Hosbuldum kuzummm gelsinnn ilda izmireee kknin izmirdeki hunicanlarini tamamlaris :)))

:))) bide giğbevvv olucazz hersey ayagimiza gelicene biz neler ediyozzz eee bu durumda neymis on koltu benimmis dimi yalniz ben fena taktim bu konuya aksam adama anlaticam

aman boşver kuzum takılma bu kadar. Bende kaç gündür işyerindeki yemek yapan kadına takıyım. Cidden dövmek istiyorum. Tokatlamayı aşeriyorum o derece yani. Geçmiyor sinirim. Arkamızdan konuşuyo kadın bide herkese yani herkesin dedikodusunu herkese yapıyor. Bebiş olmasa sürüklüycem bu yerlerde ama kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…