büyük ihtimalle 28 ocak da yine umudum yok ama inşallah olur artık
var mı peki çockları ?
takılmamak mümkün mü eşşim bana sorup dıodu yuzde doksa ileri hızlı olur mu die var onn oyle ilgnç soruları oluomş demek ki
yok.. kızda çikolata kisti vardı..
aşılamaya geçtiler..
sayı iyi evet..
yoğunluğu fazla,miktar veya volüm de deniyor..
bak alıntılıyim bu bilgiyi;
''Volüm (Hacim): WHO kriterlerine göre semen 2 ml- 6 ml arasında olmalıdır. 6ml’den fazla olan semen hiperspermik, 1 ml veya daha az ise hipospermik olarak isimlendirilir. Gebelik açısından her iki durumum da olması istenmez.''
bizim: 9
bir de ileri hızlımız; %5
ahh şu hızz ahhhh ...ne tembel şu hayvancklar yaa
nden aysunumm akışına mı bırakmak istedn ?
biz üroloğa falan gitmedik..
ama dün dedim ki benimkine,
hayatım,belki de varikosel var sende ve belki de ameliyat olman gerekebilir
asla dedi,oturduamannn keyfi bilir..ben elimden geleni yapıyorum ve vicdanım son derece rahat çok şükür..
ya benimkinin umru değil deli mi ne:95:
bnmki de takmıomş gibi yapıo bazen ama ne zaman nette görsem varikoseli falan araştrıo edıo ... o da takıodr da çaktrmamaya çalşıodr belki de...
Hamarat giğbevvvv geldii yufkaaaa actimmm bennnn borekkk yaptimmm heyyyyttttt savulunnn kirk yillik hamarat kadinlarrrr ben geliyorummm
koridorda koşuyoruz pisimle,nefes nefeseyim..
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm
2 koşuyorum,geliyorum arada buraya
nassssı olsa gibe de deelim,koşarım ben
hoşş geldnn gamzemmmHamarat giğbevvvv geldii yufkaaaa actimmm bennnn borekkk yaptimmm heyyyyttttt savulunnn kirk yillik hamarat kadinlarrrr ben geliyorummm
hülyam sperm düşklgnde yapıolar demi ameliyatı sadece harekette yapmıolar bize galba ameliyat yolu gözkck hayırlısı olsn bakalm...ne gerkıosa o olsn artıkk ...
bence üroloji size gerekeni söyler canım.hareketi için mutlaka ilaç falan vardır.
eşine ameliyat etmezler canım varrikosel demek damar tıkanıklığı temek yani sperm var ama içerden dışarıya çıkamıyor testiste kalıyor
sizin ki öyle değil canım o yüzden ameliyat falan deyip korkutma adamı:18::18:
benimki gelmeden biraz uyucam kızlar ben
görüşürüz
bu arada kzılar benimkine izmirden teklif geldi çok ciddi düşünüyo valla
annmelreden bukadar uzakta naparım bengerçi çok güzel biyerinde oturmama rağmen nefret ediyorum ist.dan .
izmiride çok severizz ama kimsemiz yokki oradahem annem çok uzak kalacak bana ,,,,
dejavu izini al adama bırakma bu işleri patronlara kalsa hiç bişey yapamayız zaten
bende akşam kocişime dayanamadım yine poğaça yaptım. Biz ne hamaratız yahu
toplam hareketi de söyledi de %90küsur bişeydi,ben ileri hızlıya takıldım kaldım :26:
di mi :112: hiç aklıma gelmedi valla
yeriim onu bennnnn
ayyy evet uyurum ben kesin haftasonundaki gibibide bacaklarımı toplamışım
Rabbime hamdolsun ii gidiyo canım.daha hiçbişi anlamadık ,sadece uyuyorum ve yiyorum
hanüz dr gitmedim .8 haftalık (2 aylık) olunca gidicez inşallahh
Allah ım korusun onları bizi
Kötü olmuş canim ya
Boş yere sinir etmiş
Ama onun keyfine göre is yapma
Al iznini mutlaka
yok.. kızda çikolata kisti vardı..
aşılamaya geçtiler..
benimki gelmeden biraz uyucam kızlar ben
görüşürüz
bu arada kzılar benimkine izmirden teklif geldi çok ciddi düşünüyo valla
annmelreden bukadar uzakta naparım bengerçi çok güzel biyerinde oturmama rağmen nefret ediyorum ist.dan .
izmiride çok severizz ama kimsemiz yokki oradahem annem çok uzak kalacak bana ,,,,
dejavu izini al adama bırakma bu işleri patronlara kalsa hiç bişey yapamayız zaten
yok benimki gamsızdır
içi dışında.. ben anlarım taksa etse ama yok yoookkkk
hoşş geldnn gamzemmm
hülyam sperm düşklgnde yapıolar demi ameliyatı sadece harekette yapmıolar bize galba ameliyat yolu gözkck hayırlısı olsn bakalm...ne gerkıosa o olsn artıkk ...
ildam izmire hemen alşrsnz yaa sıcaktır insanları memlektm die soylemıom öhömm öhömmmmsen de gel kadro tam olsnnn
:))) bide giğbevvv olucazz hersey ayagimiza gelicene biz neler ediyozzz eee bu durumda neymis on koltu benimmis dimiyalniz ben fena taktim bu konuya aksam adama anlaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?