Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

her konuya da hakimmiş benim sancılı gebem

yeni hamişimiz de buradaymış
Allah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin moon
Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin

hoşgeldin,sağol tatlım:amin inşallah.en kısa zamanda sizinde bebişleriniz gelsin kuzum:) bi iş bi topik yuvarlanıp gidiyoruz.

geçmiş olsun canım

allah saglık sıhhat versin tatlım ağrılarını hafifletsin, bebiş büyüyor demekki böyle ağrılar olcak allahım tamamına erdirsinnnnn

test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)

Ferda

bu haftaya kadar bebeğin organları falan oluştu ve büyümesi yavaştı..
şimdi hacim olarak hızlı bir şekilde büyüyecek..
bu sebeple sancın oluyor olabilir.. muhtemelen de böyle..

hoşgeldin,sağol tatlım:amin inşallah.en kısa zamanda sizinde bebişleriniz gelsin kuzum:) bi iş bi topik yuvarlanıp gidiyoruz.

inş canım taze gebeemm benim topicin en taze gebesi
allah nasip ederse 2 gün sonra bende böyle yazacağım
her sabah korku ile uyanıyorum olmayım diye :18::18:

test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)

ohhhhhhhhh süper cnm allah sağlık sıhhat versin size kan testine gittin mi?eşine söyledinmi ne kadardır istiyorsunuz bişey uyguladınızmı?

ayyy ne güzel
yeni bi hamiş daha var aramızda
Allah hayırlı uğurlu etsin bebişini canım
hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir şekilde kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin rabbim

cnm sayı 90 milyondu hareket %40 ve üzeri olmalı diyodu bizim %45 çok sınırda ama şimdilik normal dedi doktor

toplam hareket mi 45 cnm sayı çok ii hareket de ii bence o yukselr kürlerle falan ...ileri hızlısı kaçtı?

Son düzenleme:

tebrikler..
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

​not: topiğe önceden devamı olmayan gebeleri listeye ekleme hususunda,kararı kendilerine bırakıyorum..

seni direkt gebe listesine alalım damlacım

inş canım 2 gün geçsin de birkaç gün sonrada test yaptırırım ama önce batın geçmesi lazım
sonra umutlarım suya düşüyor ve çok üzülüp ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…