duygucum rahim buyumesi olabilirmis bilmiyorum tam
meg insallah oyledir ama canimi fena yakiyor
Merhaba kızlar nasılsınız?
Merhaba kızlar nasılsınız?
teşekkürlerrr :) yanlız kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum :) yakında doktora gitcem. şimdilik sadece test :))tebrklerrr
canım siz bi testi tekrarlayın bunu sonra konuşuruzhoşş geldnn gamzemmm
hülyam sperm düşklgnde yapıolar demi ameliyatı sadece harekette yapmıolar bize galba ameliyat yolu gözkck hayırlısı olsn bakalm...ne gerkıosa o olsn artıkk ...
ildam izmire hemen alşrsnz yaa sıcaktır insanları memlektm die soylemıom öhömm öhömmmmsen de gel kadro tam olsnnn
hareket hız düşüklüğünün sebebi de varikosel olabilirmiş hülyacım..
ama net bilmiyorum,ben benimkiyle kafa buldum dün gece zaten..
bak bana kalırsa,o ameliyat sonrası epey bir süre korunmak falan gerekiyomuş..
bence direkt aşılama daha mantıklı..
canım siz bi testi tekrarlayın bunu sonra konuşuruz
canım hareketi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama
sizde ameliyata gerek yok bana göre eşinin hormon tahlilleri yapınca sebebi ortaya çıkacaktır bunun mutlaka.
benim arkadaşın eşine de varikosel var deyip ameliyat etmişler aslında değerleri çok iyiymiş hatta hamile kalmış ama düşük olmuş
ameliyattan sonra değerleri daha kötü olmuş canım şimdi tüp bebekle hamile
sizinde değerleriniz çok iyi maşallah
senin yerinde olsam bu kadar takmazdım ben kürlerle bunu halledebilirsiniz.amahormon testlerini yaptırıp dr gösterin mutlaka
benim bildiğim ameliyattan sonraki aylarda hamile kalınabiliyor korunma süresi yok yani:26:
toplam hareket mi 45 cnm sayı çok ii hareket de ii benceo yukselr kürlerle falan ...ileri hızlısı kaçtı?
test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)
canım hareketi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama
sizde ameliyata gerek yok bana göre eşinin hormon tahlilleri yapınca sebebi ortaya çıkacaktır bunun mutlaka.
benim arkadaşın eşine de varikosel var deyip ameliyat etmişler aslında değerleri çok iyiymiş hatta hamile kalmış ama düşük olmuş
ameliyattan sonra değerleri daha kötü olmuş canım şimdi tüp bebekle hamile
sizinde değerleriniz çok iyi maşallah
senin yerinde olsam bu kadar takmazdım ben kürlerle bunu halledebilirsiniz.amahormon testlerini yaptırıp dr gösterin mutlaka
benim bildiğim ameliyattan sonraki aylarda hamile kalınabiliyor korunma süresi yok yani:26:
anladm cnm allah kesesini görmeyi pıtpıtlarını da duymayı nasip eder inşşteşekkürlerrr :) yanlız kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum :) yakında doktora gitcem. şimdilik sadece test :))
cnm o da %32 den büyük olmalı diyo bizimki %35 hep kılpayı yakalamışız ama eşim benim çok stresli bi işte çalışıyo sigara içiyo tansiyon ilacı içiyo hiç beyenmiyorum bu gidişatını
cnm bende geçmişte okudum inş.geçer hemen ağrın doktor normal dediyse yatıp dinlencen yapılabilcek başka bişey varmı?
h.g brownimmm nerelerdsnn
ztar da yok ortada yaa mrk edıorm onu :26:
wuuuu bir kaçak geldimiyaba
hoşgeldin kuzum ya nerelerdesin sen
test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)
tmm cnm oyle yaplm evttt
Hoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...
Şimdi biliyorsunuz ben kafayı yemiştim,en sonki yanlıs pozitif test benı bayağı etkıledı.
Psıkologa gittim anlattım zırladım vs...
Oda bebek fıkrınden bir süre uzak kalmam gerektiğini,negatıf düşünceden kurutulabılmek için farklı alternatifler üretmemi
istedi ....
O sebepten uzak kalayım istedim,ama süremi doldurmadan aştım girdim yıne napim merak edıyorum özlüyorum sizi.
Şimdi psikoloji kitaplarına boğulmuş durumdayım kişisel gelişim pozitif düşünceye yönelik kitaplar...
böyle geçiyor zamanım kızlar...sizler nasılsınız iyimisiniz?
Hoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...
Şimdi biliyorsunuz ben kafayı yemiştim,en sonki yanlıs pozitif test benı bayağı etkıledı.
Psıkologa gittim anlattım zırladım vs...
Oda bebek fıkrınden bir süre uzak kalmam gerektiğini,negatıf düşünceden kurutulabılmek için farklı alternatifler üretmemi
istedi ....
O sebepten uzak kalayım istedim,ama süremi doldurmadan aştım girdim yıne napim merak edıyorum özlüyorum sizi.
Şimdi psikoloji kitaplarına boğulmuş durumdayım kişisel gelişim pozitif düşünceye yönelik kitaplar...
böyle geçiyor zamanım kızlar...sizler nasılsınız iyimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?