Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

duygucum rahim buyumesi olabilirmis bilmiyorum tam
meg insallah oyledir ama canimi fena yakiyor

öyle gör bak..
endişelenme..
ağrı kesiciler de etkilemiyorsa,başka açıklaması olamaz zaten..

sen daha dur annesi,yeri daraldıkça ne tekme tokatlar gelecek sana

bebiş büyüyor ya ondan olur canım
çok fazla endişelenme
eğer ağrıların artarsa biraz daha dr arayıp sor bence için rahat eder

canım siz bi testi tekrarlayın bunu sonra konuşuruz
hareket hız düşüklüğünün sebebi de varikosel olabilirmiş hülyacım..
ama net bilmiyorum,ben benimkiyle kafa buldum dün gece zaten..

bak bana kalırsa,o ameliyat sonrası epey bir süre korunmak falan gerekiyomuş..
bence direkt aşılama daha mantıklı..

canım hareketi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama
sizde ameliyata gerek yok bana göre eşinin hormon tahlilleri yapınca sebebi ortaya çıkacaktır bunun mutlaka.
benim arkadaşın eşine de varikosel var deyip ameliyat etmişler aslında değerleri çok iyiymiş hatta hamile kalmış ama düşük olmuş
ameliyattan sonra değerleri daha kötü olmuş canım şimdi tüp bebekle hamile
sizinde değerleriniz çok iyi maşallah
senin yerinde olsam bu kadar takmazdım ben kürlerle bunu halledebilirsiniz.amahormon testlerini yaptırıp dr gösterin mutlaka
benim bildiğim ameliyattan sonraki aylarda hamile kalınabiliyor korunma süresi yok yani:26:

tmm cnm oyle yaplm evttt

toplam hareket mi 45 cnm sayı çok ii hareket de ii bence o yukselr kürlerle falan ...ileri hızlısı kaçtı?

cnm o da %32 den büyük olmalı diyo bizimki %35 hep kılpayı yakalamışız ama eşim benim çok stresli bi işte çalışıyo sigara içiyo tansiyon ilacı içiyo hiç beyenmiyorum bu gidişatını

cnm bende geçmişte okudum inş.geçer hemen ağrın doktor normal dediyse yatıp dinlencen yapılabilcek başka bişey varmı?

evet anladım hülyacım..
doğru üroloğa demek ki..

ben erkek infertilitesi hakkında pek bişey bilmiyorum.. şimdi mecburen öğrenmeye başladım..

teşekkürlerrr :) yanlız kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum :) yakında doktora gitcem. şimdilik sadece test :))
anladm cnm allah kesesini görmeyi pıtpıtlarını da duymayı nasip eder inşş

cnm sen bakma ona ya yuzde 10 la hamiş kalan çoook sizin ii maşallah gelck bebiş az kaldı inşşşş

Son düzenleme:
h.g brownimmm nerelerdsnn
ztar da yok ortada yaa mrk edıorm onu :26:

wuuuu bir kaçak geldi miyaba

hoşgeldin kuzum ya nerelerdesin sen

Hoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...

Şimdi biliyorsunuz ben kafayı yemiştim,en sonki yanlıs pozitif test benı bayağı etkıledı.

Psıkologa gittim anlattım zırladım vs...

Oda bebek fıkrınden bir süre uzak kalmam gerektiğini,negatıf düşünceden kurutulabılmek için farklı alternatifler üretmemi

istedi ....

O sebepten uzak kalayım istedim,ama süremi doldurmadan aştım girdim yıne napim merak edıyorum özlüyorum sizi.

Şimdi psikoloji kitaplarına boğulmuş durumdayım kişisel gelişim pozitif düşünceye yönelik kitaplar...

böyle geçiyor zamanım kızlar...sizler nasılsınız iyimisiniz?

ben daha yemek yapmadım
gidip ocağa koyayım yemeği,gelicem

test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)

çook sevindim hayırlısı olsun..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ama biraz anlat bakalım, ne zamandır evlisin, ne kadardır hamiş olmak istiyordun...senin hikayen nasıl....

test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)

tmm cnm oyle yaplm evttt

duygum bu arada 4 kilo gitmiş
çok iyi gidiyorsun bende hergün 100 gr eksiliyorummmmgün boyunca yiyotum akşam eve gidip tartılıyorum sabahkinden daha da düşük çıkıyorummm
ama galiba bu akşam bi yaramazlık yapıcammmtatlı var evde birazcık yemeyi düşünüyorummm

ferda bu arada bazı meyvalar çaylar da rahimde kasılma yaparmış hamilelikte tv de duymuştum

browniiiiiii hoşgeldinnnnnn

ben de okuorm ara ara oyle ktaplar işe yarıolar gerçekten ...dönüşün muhteşem olck inşş brownimmmm

Bunların hepsi geçicek kuzum. Ne olur bu kadar üzülme, daha önümüzdeki uzun uzun yollar var. Kendini yıpratma çünkü senin bebek bakımı için güçlü olman lazım

Ben kaçıyorum kızlar. Herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…