Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyyyyyyy kuzum kıyamam ya ne kadar zorrr yaaa

evet zor canım ama alışıyorsun artık bu duruma
en zor kısmı da kimse ile doğru düzgün vakit geçiremiyorsun çünkü gündüz yatıp gece ayakta oluyoruz
bu arada seninle adaşız biz
benim iki ismim var hilal damla

kızlar hadi bende kaçtım herkese iyigeceler
yarın bol hamiş haberi alalım inşallahhhhhhhhhhhhh

aynen normalde insanlar haftasonu tatil, benim kocamda genelde haftasonu çalışıyo, e tabi öyle pek insanlarla dialog olamıyo

megan yine bana cevap vermeden kaçtı nesi var bu kızın ya iyice merak etmeye başladım:44::44:

aynen normalde insanlar haftasonu tatil, benim kocamda genelde haftasonu çalışıyo, e tabi öyle pek insanlarla dialog olamıyo

süper yaa. benimki solist. ama bağlama klavye ve keman çalıyo beste yaparken kafamda gıy gıy da gıy gıy.

benimkide öyle hafta iznide yok zaten her gün çalışıyor full akşam 9 sabah 7 valla bu hafta artık isyan ettim de perşembe izin alacak dışarı çıkacağız bunaldım iyiyce
hele birde yeni ton felan bulduysa yüklediyse çın çın çınnn konuştuğumu duymuyorum evde neyse ki komşular anlayışlı gerçi çok alıp da çalmaz evde ama çaldığı zamanda bunaltıyor beni zaten 3-4 saat anca yüzünü görüyorum

yok benimki hergün çalışmıyo ama evde sürekli, bi odamız enstümanlarla dolu anacım. birde artık adam gibi şarkı dinleyemez oldum. yok arap ezgilerini duyuyomusun aşkım yok bas gitarı duyuyormusun. ayol ben o bas gitarı seçene kadar şarkının sözünü kaçırıyorum

sorma valla birde dinlediğim müziği beğenmiyor bu saçma şeyleri ne diye dinliyorsun düzgün müzik dinle ben pop rock severim
bende kzıyorum artık sana ne benim dinlediğim müzikten diye

sorma valla birde dinlediğim müziği beğenmiyor bu saçma şeyleri ne diye dinliyorsun düzgün müzik dinle ben pop rock severim
bende kzıyorum artık sana ne benim dinlediğim müzikten diye

bide benimki beni müzik otoritesi sanıyo. her bestede 100 kere çağırır aşkım nasıl olmuş sence böyle mi olsaydı şöylemi olsaydı olsun ama onu sahnede görünce göğsüm kabarıyo. sahnede süper görünüyo bence her dinlemeye gittiğimde bi kere daha aşık oluyorum

kesinlikle haklısın onu dinlerken hele ki insanların hayran hayran ona bakışını gördüğümde o benim diye mutlu oluyorum işinde çok iyi solistler paylaşamıyor ya işte diyorum bu yetenekli adam benim kocam sadece benim

sence yarın test yapayım mı yani 19 unda bat olmazsa büyük ihtimal hamileyim diyeceğim çünkü benim gün sekmez hiç beklemek çok zor oluyor ya

canım bence batını bekle eğer çıkmazsa kem kesin olmaz hemde moralin bozulur

bozulmaz ya moralim beklemek daha cok bozuyor moralimi gerçi haklısın bugünde geçti bi yarını mı atlatamayacağım belki adet olacağım ve her şey bitecek dr 2 ay sonra olmazsa aşılamaya başlayacağız dedi zaten o yüzden olmazsa da moralim bozulmayacak yani

öylede belkide hamilesindir ama adetin geçmediği için negatif çıkar o zaman üzülürsün 2 gün kalmış bence bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…