stresmi yaptın birşeyi ? rahat olup dinlenmedinmi ki? hamilelikte bol bol yatcaksın ya, şartların nasıl bilmiorum ama düşük dese bile dinlenşu aralar yine..Ah ztarcım geçmiş olsun ya, normale dönmek nası kelime tabiiki iyi olcaksın düşük yapıp üstüne 3 kez hamile kalanlar var ..meg in vrdiği örneğe baksana kıza ölü doğumu normal yolla yaptırmışlar. insana daanamayacağı yükü vermez rabbim, içini ferah tut, doğal yollarla en kısa zamanda düzelceksin inş. kanama olmadan bende inanamam düşüğüne ..
ben sordum onu doktora .. dedim kanamam olsa bunu anlayabilirim dedim.. dusuk gerceklesti derim dedim ama bunu anlayamiyorum dedim..
doktor da bana tek cesit dusuk olmayacagini bunun da bir cesit dusuk oldugunu soyledi.. ve daha fetus bile olmamis bebegim hala embryo sayiliyor dedi ve bu boyuttaki bebegin anneye su anda bir zarari olmayacagini soyledi.. ben o kadar eminim ki bebegimin yasamadigindan baska doktora gitmek sadece beni daha cok yipratacak gibime geliyor.. o yuzden istemiyorum.. haftaya randevuma bile gitmek istemiyorum aslinda.. Zaten oyle ya da boyle haftaya bitecek bu olay ins.. Rabbime hic sikayetim yok megim sebnemin durumundan cok cok daha iyi bir durum benimkisi.. kotunun en iyisiydi.. oyle,,
sana gelince.. madem kendini yipranmis hissediosun aynen dedigin gibi zamana birak biraz.. kafani dinle.. ugrasma.. guc topla.. sonra bir hizla devam edersin kaldigin yerden.. bak herkeste dert degisik degisik kimse sorunsuz birsey yasamiyor.. ben simdi bir daha o halvet calismalari falan dusundukce bana fenalik geliyor ve bir sure istemiyorum bunlari dusunmek.. biz en cok kendimizi yipratiyoruz meg, zararimiz en cok kendimize inanki,, heleki ben elin Amerikasinda ailemden kac kac kac bin kilometreler uzakta o kadar yalnizim ki.. esim saolsun cok cabaliyor cok destek oluyor ama ben zaman zaman kendimi cok gucsuz hissediyorum.. anneme babama ihtiyac duyuyorum.. ama su an okuldan dolayi bi cikarsam burdan durek vizemi iptal ederler.. hapse tikilmisim gibi.. yine de sikayet etmicem ama.. beterin beteri var.. binlerce sukurler olsun.. biz kendimizi yipratlamayalim en onemlisi.. biz fiziki ve ruhi acidan saglikli olursak Allahin izniyle bebek de gelir ne istiyorsak da olur.. sen bence kafani dinle bir sure.. sevdiklerin yakininda, onlarla vakit gecir..
senin kalbin cok iyi.. iyi insanlar imtihandan gecmeden isteklerine kavusamiyor.. Allah yardimcin olsun canim benim..
stresmi yaptın birşeyi ? rahat olup dinlenmedinmi ki? hamilelikte bol bol yatcaksın ya, şartların nasıl bilmiorum ama düşük dese bile dinlenşu aralar yine..
üstelemek istemiyorum mutlaka başka doktora da git diye ama üstelemek geliyor içimden ztar..
akıbet olumlu yada olumsuz,farketmez doktora gitmelisin..
kabuğuna çekilme nolur..silkelen...
bak sen güçlü bir kızsın.. hiç de kolay değil gurbette yaşayabilmek.. taş olup baş yarmak.. evi idare etmek,kocana destek olmak..orda bir okula devam etmek..
bunlar hep mücadele..
bu günler geçicek.. eski huzuruna kavuşucaksın.. sen de biliyosun..
ve gerçekten iyi kalpli bir dostsun..yokluğunda arıyorum seni
canim benimmmm
bak simdi aklima dusurdun ya.. ben baska bir doktor daha arastirayim en iyisi..
sahi mi söylüyosun,gidicek misin başka doktora???
çok sevindimmmmm
ama bak kontrol edicem,taciz edicem seni doktora gittin mi,git git diye..
hayırlısı olsun hakkında inşallah ztarım
canim hic alakasi yokmus benim yaptigim birseyle.. doktorun dedigi genelde kromozom bozukluklari, genetik sorunlar, yani sakat olma ihtimali olan cocuklarda bu tarz olaylar gorunurmus,. ben zaten ilk ultrasona gittigimde kalbi olmasi gerekenden yavas atiyormus bana yeni soyledi bunu,, hayirlisi.. doktorun dedigi benim yapabilecegim hic bir sey yokmus bununla alakali . kendini suclama ve simdi oldu diye yine aynisi olacak sanma dedi.. oyle yanii
esime soyledim simdi baska doktora gidelimmi diye oda hemen gidelim dedi.. bebegin yasamadigindan eminiz ama en azindan su andaki durumu tekrar bir ogrenelim diye dusunduk.. nerden bulcamki ben baska bir doktor:26::26:
neyse sorayim birilerine de gideyim baska doktora bari.. bende de aklima koydugum seyi hemen yapmam lazim taciz edebilirsin.. bulursam doktor yarina randevu koparmaya calisirim..
tesekkur ederim meg im...
canım ztarımsın sen benim
ben gideyim şimdi,azcık uyumaya çalışayım..
zaten 2 saat sonra kalkıcaz kocamla beraber,sora tabii vurup kafayı uyucam o başka..
öpüyorum çok,haberlerini bekliyorum canımgörüşürüz..
ztarcım ordamısın ?? bi bakim dedim kimler var uyku tutmadı şimdiden günaydın herkese :)
ztarcım ordamısın ?? bi bakim dedim kimler var uyku tutmadı şimdiden günaydın herkese :)
harikasınnn
hayırlı haberlerle gel inşallah canım ztarım..
burdayim sebnemim sen nerdesinn ??? gunaydin
bende geldim cnm burdayım :)
okudum yazını bende diyecektim başka doktora danış diye inşallah hayırlısıyla kurtulursun cnm insan önce onu düşünüyor yeni bir hayata başlayabilmek için
inşallah kürtaja gerek kalmaz cnm benim
hayirlisi canim ya bende en dogal sekilde hallolsun istiyorum su an tek is beklemek..
hayirlisi canim ya bende en dogal sekilde hallolsun istiyorum su an tek is beklemek..
olur cnm olur merak etme hayırlısıyla bitsinde sizde çalışmalara başlayın :) işte en azında küçücük şuan bebek daha kolay biter herşey şuan zor bir durum senin için ama geçiyor canım herşey
Canim merak ettim noldu neyin var
hayirlisi sebnemcim yaaa.. dua edin benim icin.. zaten 3 ay yasak bana bebe bende o arada kendimi spora ve rejime vereyim diyorum.. bua radada deli gibi yiyorum sanki o kilolari ben vermicekmisim gibi.. neyse su an yaptigim hersey mazir gorulebilir sanirim...
canim benim normalde hamileligimde 11. hafta bu hafta ama bebegimin kalbi durmus 8. haftasinda.. simdi kanama olmasini bekliyorum .. oyle bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?