Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

stresmi yaptın birşeyi ? rahat olup dinlenmedinmi ki? hamilelikte bol bol yatcaksın ya, şartların nasıl bilmiorum ama düşük dese bile dinlenşu aralar yine..

üstelemek istemiyorum mutlaka başka doktora da git diye ama üstelemek geliyor içimden ztar..
akıbet olumlu yada olumsuz,farketmez doktora gitmelisin..
kabuğuna çekilme nolur..silkelen...
bak sen güçlü bir kızsın.. hiç de kolay değil gurbette yaşayabilmek.. taş olup baş yarmak.. evi idare etmek,kocana destek olmak..orda bir okula devam etmek..
bunlar hep mücadele..
bu günler geçicek.. eski huzuruna kavuşucaksın.. sen de biliyosun..
ve gerçekten iyi kalpli bir dostsun..yokluğunda arıyorum seni

stresmi yaptın birşeyi ? rahat olup dinlenmedinmi ki? hamilelikte bol bol yatcaksın ya, şartların nasıl bilmiorum ama düşük dese bile dinlenşu aralar yine..

canim hic alakasi yokmus benim yaptigim birseyle.. doktorun dedigi genelde kromozom bozukluklari, genetik sorunlar, yani sakat olma ihtimali olan cocuklarda bu tarz olaylar gorunurmus,. ben zaten ilk ultrasona gittigimde kalbi olmasi gerekenden yavas atiyormus bana yeni soyledi bunu,, hayirlisi.. doktorun dedigi benim yapabilecegim hic bir sey yokmus bununla alakali . kendini suclama ve simdi oldu diye yine aynisi olacak sanma dedi.. oyle yanii

canim benimmmm
bak simdi aklima dusurdun ya.. ben baska bir doktor daha arastirayim en iyisi..

canim benimmmm
bak simdi aklima dusurdun ya.. ben baska bir doktor daha arastirayim en iyisi..

sahi mi söylüyosun,gidicek misin başka doktora???
çok sevindimmmmm
ama bak kontrol edicem,taciz edicem seni doktora gittin mi,git git diye..

hayırlısı olsun hakkında inşallah ztarım

sahi mi söylüyosun,gidicek misin başka doktora???
çok sevindimmmmm
ama bak kontrol edicem,taciz edicem seni doktora gittin mi,git git diye..

hayırlısı olsun hakkında inşallah ztarım

esime soyledim simdi baska doktora gidelimmi diye oda hemen gidelim dedi.. bebegin yasamadigindan eminiz ama en azindan su andaki durumu tekrar bir ogrenelim diye dusunduk.. nerden bulcamki ben baska bir doktor:26::26:
neyse sorayim birilerine de gideyim baska doktora bari.. bende de aklima koydugum seyi hemen yapmam lazim taciz edebilirsin.. bulursam doktor yarina randevu koparmaya calisirim..

seninle ne alakası olacak zaten düşüğün
bu doğanın bir gereği.. zayıf olanlar eleniyor..
tabii gerçekten durum buysa..

harikasınnn
hayırlı haberlerle gel inşallah canım ztarım..

tesekkur ederim meg im...

canım ztarımsın sen benim

ben gideyim şimdi,azcık uyumaya çalışayım..
zaten 2 saat sonra kalkıcaz kocamla beraber,sora tabii vurup kafayı uyucam o başka..

öpüyorum çok,haberlerini bekliyorum canım görüşürüz..

tamam canim iyi geceler

ztarcım ordamısın ?? bi bakim dedim kimler var uyku tutmadı şimdiden günaydın herkese :)

Son düzenleme:
ztarcım ordamısın ?? bi bakim dedim kimler var uyku tutmadı şimdiden günaydın herkese :)

harikasınnn
hayırlı haberlerle gel inşallah canım ztarım..

meg doktor diye tutturunca hemen bir doktor gorusmesi yaptim.. saolsun iyiki demis benim kafam daha rahatladi... konustugum iki doktora da randevu almak istedigimi soyledim ama gerek duymadilar.. cunku vajinal muayene sonucu kesindir dediler.

ikincisi doktorumun su anda bekletmesinden dolayi bebekten bana bir zarar gelemeyecegini soylediler cunku daha cok kucuk.. doktorumun soylediklerine aynen katildilar ve beklememi soylediler.. ben rahatladim ama aferim doktoruma.. dogru demis kadin.. haftaya carsambaya kadar bekleyelim kanamam olmazsa zaten doktora gittigimde verdigi hapi icersem olacak.. oyle seyler

burdayim sebnemim sen nerdesinn ??? gunaydin

bende geldim cnm burdayım :)
okudum yazını bende diyecektim başka doktora danış diye inşallah hayırlısıyla kurtulursun cnm insan önce onu düşünüyor yeni bir hayata başlayabilmek için
inşallah kürtaja gerek kalmaz cnm benim

hayirlisi canim ya bende en dogal sekilde hallolsun istiyorum su an tek is beklemek..

hayirlisi canim ya bende en dogal sekilde hallolsun istiyorum su an tek is beklemek..

olur cnm olur merak etme hayırlısıyla bitsinde sizde çalışmalara başlayın :) işte en azında küçücük şuan bebek daha kolay biter herşey şuan zor bir durum senin için ama geçiyor canım herşey

hayirlisi sebnemcim yaaa.. dua edin benim icin.. zaten 3 ay yasak bana bebe bende o arada kendimi spora ve rejime vereyim diyorum.. bua radada deli gibi yiyorum sanki o kilolari ben vermicekmisim gibi.. neyse su an yaptigim hersey mazir gorulebilir sanirim...

Canim merak ettim noldu neyin var

canim benim normalde hamileligimde 11. hafta bu hafta ama bebegimin kalbi durmus 8. haftasinda.. simdi kanama olmasini bekliyorum .. oyle bir durum..

cnm her zaman dualarımdasın her dua edişimde herkese hayırlı bebekler diliyorum inan sende hayırlısıyla kurtul
ye cnm ye verirsin sonra birşey olmaz bu arada neden 3 ay yasak ki

canım bu arada özel mesajından sonra sana kocaman bir mesaj yazdım yolladım sandım bir baktım ki gitmemiş yani cevap vermediğimi düşünme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…