Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

öylede belkide hamilesindir ama adetin geçmediği için negatif çıkar o zaman üzülürsün 2 gün kalmış bence bekle

hamileysem silik bi çizgi çıkıyormuş bugün arkadaşın biri yapmış burda foto da koymuş aynı benim gibi 19 undaymış onun bat da ondan görüp hveslendim zaten :18::18:

evet canım 3 aylı evliyim

maşallah canım daha çok yeni evlisiniz ne güzeldir şimdi her şey
zaman geçtikçe ilk heyecanlar kalmıyor evlilikte alışknlık oluyor çoğu şey ama sevgi aşk hiç bitmiyor özlem hiç bitmiyor
ben 20 aylık evliyim ve artık bebiş istiyoruz gerçi 9 aydır istiyoruz ama olmuyor işte Allah'tan hayırlısı

e yap bari o zaman ne diyim

yok yok bekleyeceğim eşim duysa şimdi kızar bekle der çıkmazsa üzülüyorsun der :18::18:

neyse canım ben kaçar artık yorgun ve halsiz hissediyorum 2 gündür kendimi yatıyorum erkenden akşam oluyor yinede kalkamıyorum havalardan heralde
iyi geceler sana tatlım yarın inş görüşmek üzere

maşallah her şey çok güzel şimdilik evlendiğimizden beri korunmuyoruz inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür

iyi geceler canım beni de kociş çağırıyo film seyretcekmişiz bende seni ööptümmm

ztarcım uyku tutmadı bi bakayım dedim topiğe,seni gördüm nasılsın,nasıl oldun???

ztarcım uyku tutmadı bi bakayım dedim topiğe,seni gördüm nasılsın,nasıl oldun???

ah megim asada seni gordum sana yazmak icin son sayfaya geldim baktim sende bana yazmissn
bilmiyorum megim yaa benim kanamam olmadi daha bebek icimde.. haftaya da doktora gidicem zaten,, iyiyim hamdolsun sikayetim yok ama dogal olarak psikolojik acidan etkilenmisim epey..
insanlar ariyor dogal olarak gecmis olsun demek icin hic telefonlari acmiyorum , konusmak istemiyorum, vucudum ne zaman kendine gelecek bilmiyorum, bir an evvel normal hayatima donup herseyi unutmak istiyorum falan.. oyle degisik bir ruh halindeeyim yani sen nasilsiiinnnn

ztarcım noldu neyin var? bi kaç gündür okumadımda

ya bebek sağlıklı bir şekilde duruyosa ztar?
bundan %100 emin olunmalı dimi..
yani kanaman falan olmamış çok şükür..
başka bir hastane-doktor mu araştırsan..ama acil olarak..

üstelik eğer doktorun söylediği gibiyse durum,bu şekilde beklemek olmaz ki.. anneye zarar veren bişey zamanın geçmesi..

sen kendinde değişiklik hissediyo musun?

beni boşver,ben anca ovucanlarla oynuyorum işte..
hızımız düşük çıktı spermiyogramda..
hayırlısı..

ztarcım noldu neyin var? bi kaç gündür okumadımda

canim benim beebgimin kalbi 8 haftalikken durmus simdide kanama olmasini bekliyorum..

meg soyle once kadin bir cihazla kalp sesini duymaya calisti.. onunla duyamadi.. normalde burda 9 ay boyunca 2 defa ultrasona soktuklari halde kadin muayenede duyamayinca beni ultrasona aldi.. bebegin 10 haftalik olmasi gerekiyordu ona ragmen kadin ustten goremedi bebegi.. vajinal bakmak istediler.. hatta ben dedimki benim kahveler yeni gecti oramla ugrasmayin.. ama doktor suphelenmis olacakki su anda benim bebegin kalbini duymam gerekiyor dedi.. ve vajinal ultrasondan sonra kalbinin atmadigini soylediler.. yani sonuc kesin.. zaten hamilelik belirtilerimde geciyor son 3 gundur.. sanirim beta dusuyor kanda..
dotor bebek daha kucuk oldugu icin bana bir zararinin olmayacagini soyledi.. en dogal sekilde halletmeye calisiyorlar.. haftaya tekrar gidicem zaten doktora.. kurtaj da cok saglikli degilki ordada direk rahime mudahele ediyorlar.. umudum yok yani bebek yasamiyor..
bilmiyorum normalde donecekmiyim bu kanamadan sonra.. dusuncelerim , korkularim var ileriye donuk,, eskisi gibi duzenli adet gorurum insaallah,, nasip..
sende uzme canini burda bir cok arkadas yapiyor sperm hareketliligi icin kurler ve ise yariyor ya sen benden daha iyi biliyorsun.. Allah dermansiz dert vermesin meg im.. hersey iyi olsun insaallah,,
seni seviyorum

ben aşağıda kanama görmeden inanmam düşük yapacağıma ztar..
sende bu şekilde bak olaya..
senin yerinde olsam,mutlaka başka bir doktorun bu konudaki kararını alırdım..

derler ki,eğer bebek söylenen durumdaysa,anneyi zehirler kanla ilgili bir olay ama tam bilmiyorum..
nasıl bu denli rahat olunabiliniyor aklım almıyor..

bak oflu da düşücekti düşmiycekti dediği zamanlarda kanamaya sahipti.. ve sonunda gitti..

ayrıca normale dönebilecek miyim de ne demek..
yapma nolur..herşey allahtan..
bak şebnem var topikten 21 haftalık bebeğini kaybetti,hemde normal doğum yaptırmışlar.. o durumdayken bebek..
bebeğini görmüş yani vs vs vs..
o kadar güçlü bir kız önünde eğiliyorum onun..
doktor hadi dediği anda start veriyor olucak bebek çalışmalarına..
önemli olan,''hayırlısıyla'' evlat sahibi olmak değil mi..

bize gelince,hız %5 çıktı.. hayırlısı.. kür evet denenebilir eğer benim sıtkım sıyrılmasaydı..
ama şimdilerde hiç halim yok ruhen inan..yoruldum..
bakalım oluruna bırakınca kendiliğinden olucak mı..
bu şekilde iyi hissediyorum..

bende seni çok seviyorum ztarım benim tatlı arkadaşım

Son düzenleme:

Ah ztarcım geçmiş olsun ya, normale dönmek nası kelime tabiiki iyi olcaksın düşük yapıp üstüne 3 kez hamile kalanlar var ..meg in vrdiği örneğe baksana kıza ölü doğumu normal yolla yaptırmışlar. insana daanamayacağı yükü vermez rabbim, içini ferah tut, doğal yollarla en kısa zamanda düzelceksin inş. kanama olmadan bende inanamam düşüğüne ..

everycim selam
sende yaşadın buna benzer zor bir tecrübeyi..
allah yardımcınız kızlar ne diyim..

herşeyin hayırlısı evet..

ben sordum onu doktora .. dedim kanamam olsa bunu anlayabilirim dedim.. dusuk gerceklesti derim dedim ama bunu anlayamiyorum dedim..
doktor da bana tek cesit dusuk olmayacagini bunun da bir cesit dusuk oldugunu soyledi.. ve daha fetus bile olmamis bebegim hala embryo sayiliyor dedi ve bu boyuttaki bebegin anneye su anda bir zarari olmayacagini soyledi.. ben o kadar eminim ki bebegimin yasamadigindan baska doktora gitmek sadece beni daha cok yipratacak gibime geliyor.. o yuzden istemiyorum.. haftaya randevuma bile gitmek istemiyorum aslinda.. Zaten oyle ya da boyle haftaya bitecek bu olay ins.. Rabbime hic sikayetim yok megim sebnemin durumundan cok cok daha iyi bir durum benimkisi.. kotunun en iyisiydi.. oyle,,

sana gelince.. madem kendini yipranmis hissediosun aynen dedigin gibi zamana birak biraz.. kafani dinle.. ugrasma.. guc topla.. sonra bir hizla devam edersin kaldigin yerden.. bak herkeste dert degisik degisik kimse sorunsuz birsey yasamiyor.. ben simdi bir daha o halvet calismalari falan dusundukce bana fenalik geliyor ve bir sure istemiyorum bunlari dusunmek.. biz en cok kendimizi yipratiyoruz meg, zararimiz en cok kendimize inanki,, heleki ben elin Amerikasinda ailemden kac kac kac bin kilometreler uzakta o kadar yalnizim ki.. esim saolsun cok cabaliyor cok destek oluyor ama ben zaman zaman kendimi cok gucsuz hissediyorum.. anneme babama ihtiyac duyuyorum.. ama su an okuldan dolayi bi cikarsam burdan durek vizemi iptal ederler.. hapse tikilmisim gibi.. yine de sikayet etmicem ama.. beterin beteri var.. binlerce sukurler olsun.. biz kendimizi yipratlamayalim en onemlisi.. biz fiziki ve ruhi acidan saglikli olursak Allahin izniyle bebek de gelir ne istiyorsak da olur.. sen bence kafani dinle bir sure.. sevdiklerin yakininda, onlarla vakit gecir..
senin kalbin cok iyi.. iyi insanlar imtihandan gecmeden isteklerine kavusamiyor.. Allah yardimcin olsun canim benim..

saol canim o kada yurekten istiyorum ki herkes sorunsuz bebek sahibi olsun, saglikli hamilelik gecirsin,,, herkes mutlu olsun,, ama bir yandan da hayatin gercekleri var,,
ben Rabbime hic sikayet etmiyorum.. O kadar dua etmistim ki icim cok rahat bu boyle en hayirlisi oldu biliyorum.. Tabiki ister istemez insan etkileniyor bu da normal bir durum.. yapacak birsey yok bu saatten sonra.. birsey olmasin diye ustune titredigim bebegim dussun bir an evvel diye dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi canim benim.. ama dusuk sadece kanamayla olmuyormus doktorum dedi.. bir suru dusuk cesidi var illa kanamayi gormek sart degil.. ben baska bir doktor arkadasima daha sordum hatta.. oda dediki vajinal baktiysa sonuc kesindir dedi.. yapacak birsey yok.. daha doktor arastirmak kendimi yipratmak olur.. hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…