Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canim oyle dusunmem 10 dk bir mesaj yollaniliyor ya gelmedi sanirim:26::26:
bilmiyorum doktor bana 3 defa adet gorceksin sonra kendini hazir hissedersen tekrar baslarsin bebek calismalarina dedi.. ama bu arada vitamin kullanmami istedi bir dahaki hamileliginde yardimci olur dedi..

ALlah nasip ederse 3 defa adet gorursem zaten o zamandan sonra da turkiyeye gelirim.. yaza denk geliyor.. okulum bitmis olur insaallah.. tr ye gelmek de bir tedavi oluyor benim icin.. artik zaman ne gosterir bilemem.. kendimi iyi hissedeyim de bebek icin daha sonra calisiriz ins. dimi sebnemcim sadece zaman..

canim benim normalde hamileligimde 11. hafta bu hafta ama bebegimin kalbi durmus 8. haftasinda.. simdi kanama olmasini bekliyorum .. oyle bir durum..

Kesin peki bu demi...
allah sabir versin cnm hayirlisi neyse rabbim onlari yasatiyor bizlere.. Benimde bir dusugum olmustu..simdi okadar cok temkinli davraniyorki insan, sanki birsey ters gitcekmis gibi hep

Kesin peki bu demi...
allah sabir versin cnm hayirlisi neyse rabbim onlari yasatiyor bizlere.. Benimde bir dusugum olmustu..simdi okadar cok temkinli davraniyorki insan, sanki birsey ters gitcekmis gibi hep

canım kısmetse ikimizde eylül annesi olucaz. Bende düşüklerim var. Bir görsen halimi evimi falan hiç bişey yapmıyorum. O kadar temkinli davranıyorumki çayı bıraktım içmiyorum mesela. Herşeye ayrı bir özen gösteriyosun. Senin bulantıların başladımı :26:

bu arada günaydın canlarım

günaydınnn

aman yapma canım bırak ya daha bir özenli davran tabii ki fazla evham da iyi değil her hamilelik kendine özgüdür yine de dikkat et..

günaydınnn

aman yapma canım bırak ya daha bir özenli davran tabii ki fazla evham da iyi değil her hamilelik kendine özgüdür yine de dikkat et..

canım yani galiba biraz zor geçicek gibi gözüküyor. Sabah 1 saat çıkamadım tuvaletten, miğdem bulanıyor sadece bişeyde çıkmıyor rahatlamıyorumda. Kuru kuru bulantı

canım yani galiba biraz zor geçicek gibi gözüküyor. Sabah 1 saat çıkamadım tuvaletten, miğdem bulanıyor sadece bişeyde çıkmıyor rahatlamıyorumda. Kuru kuru bulantı

genelde öyle oluyormuş zaten canım. Olacak bunlar hamilesin sonuçta. İnşallah çabuk geçer.

Gamzecik noldu:44::44:

Dejavu puffy günaydın

Günaydınn..

Cok huzursuz bi gece gecirdim adam haliyle halvet bekliyo ama ben cok isteksizim hadi dedim gece deneyelim olmadi bide canim yandi ama hic olmadigi halde yandi yani anlayin siz iste adama bi ton laf ettim kalktim topice girdim sessiz durdum yattim sonra ama berbatti gecem sabah bin tane ozurle uyandirdi beni kac kere ozur diledi ama sucuda yok garibimin sinir oldum kendime

günaydın arkadaşlar.ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra mı yumurta çatlıyor ovulasyon testini uygulayıp o ay hamile kalan var mı ayrıntılı anlatırsa sevinirim çalışmalar gün aşırı mı oldu bilgili arkadaşlar yorum yapar mısınız

canım benim, sıkma canını bu kadar. Bide doktora gttiğinde kadım doğumcunada belirt bunu. Belki sana detaylıca bilgi verir yada kullanabileceğiniz bir jel vs. BEnce doktorunun yardımı olur.

Cift cizgiden 24-36 saat sonra sanirim catliyor yumurta sen cift cizgiyi gordukten sonra gun asiri iliskide bulun sabah saatlerinde olani spermler acisindan daha iyiymis

Cift cizgiden 24-36 saat sonra sanirim catliyor yumurta sen cift cizgiyi gordukten sonra gun asiri iliskide bulun sabah saatlerinde olani spermler acisindan daha iyiymis

bakalım gün aşırı oluyor bu ay olacak mı inş olur artık planlı çocuk yapmam lazım bian önce olsun istiyorum ama nasip işte allahın takdiri bekliyorum bi umut bu ayı boş geçirmek istemiyorum hamile arkadaşlar deneyimlerini anlatırsa çok sevinecem

Günaydın datlum

evet canım zaten şikayet etmicem dedim. İsyan etmiycem. Bulantı bile mutlu ediyor. Demekki bebiş sağlıklı içerde

evet canım kesinlikle öyle bebeğinin orada durduğunun kanıtı onlar.

olabilir canım hassaslaşıyorsun artık eşinin de biraz anlayışlı olması lazım sonuçta hamilesin ve normal zamandaki gibi her istediği an olmayabilir. Normal zamanla şimdiki aynı değil ki. Dur bakalım bebek olsun onunla ilgilenmekten bitap düşeceksin ayrıca lohusa psikolojisi olacak eşlerin de buna hazırlıklı olması gerekiyor.

24-36 saat sonra çatlıyor canım çift çizgiyi görünce 2 gün üst üste olabilir ama olamazsa da sperm dayanıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…