Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar dün bugün öyle bir uyyorum ki bu gece ilk defa wc ye kalkmadan uyumuşum hemde daha 9 bucukta yattım ..
soguktan mı uyyorum acaba yaaa
bide kocam yanımda ( vardıyalı oldugu için) onun varlıgı huzurumu uyutuyo acaba beni...

Gamzecim sana da inşallah böyle derin bi uyku versin Allahım
daha önce de demiştim papatya çayı iç tatlım valla uyku yapıyo rahatlık veriyo..
ben onu içmiyorum içsem heralde uyumaktan işe gelemicem...

inşallahhhh Gamzem tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bu araa geçende muhabbet kuşunu bağrıma basıyordummmm Hadi hayırlısııı bu arada uyku için ben sarı kantron içiyordum stres falan kalmıyordu

günaydın kızlaarrrr

eşimle kahvaltı ediyorduk size bir bakim dedim

Sarı kantron hamilelere yasakmış malesefff ama kızlar belki size faydası olur aklınızda bulunsun...
Sarı Kantaron: İçeriğindeki aktif bileşiklerden biri olan hipersinin anskiyetenin, depresyon ve değersizlik hissi gibi durumların tedavisinde çok önemli ilerlemeler sağlamaktadır.

Ciddi derecedeki depresyon hastalarının en büyük sıkıntısı olan uyku düzensizliklerini tedavi eden özellikleri vardır.

Kullanımı:1 bardak kaynar suya 1-2 çay kaşığı kurutulmuş sarı kantaron koyup 10 dakika demlenmesini bekleyin ve sonra için. 4 ile 6 hafta boyunca günde 1 veya 2 bardak bu çaydan içilirse son derece etkili olur.

Not:Eğer hamile iseniz sarı kantaron kullanmayın ve kullanırken şiddetli güneş ışınına maruz kalmayın. çünkü bu bitki cildi güneşe karşı hassaslaştırmaktadır.

kizlar bi sorum olacakdi..belki sizler bilirsiziniz, iliski sonrasi acayib kasik agrilarim oldu, belimde agrilar falan sanki simdi adet olacakmisim gibi, ama adetime hala 20gun var, oysa boyle bi sey hic yasmamisdim..sizce bu erken hamilelik belirtisi ola bilirmi? boyle bi sey yasayibda hamile kalan varmi ? aff kafayi yedim yaaa ben sanirim (((((

Kizzz muhabbet kusu muradina ermeye esine aska dunya ve ahiret nimetlerine delaletmis

Tatlim 20 gun varmis daha gebelik olabilir demek neredeyse imkansiz yumurtlamamis bile olabilirsin daha zorlanma olmus olabilir agrilarinin sebebi enfeksiyon yada zorlanma bence adet dongun kac gun suruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…