bakalım gün aşırı oluyor bu ay olacak mı inş olur artık planlı çocuk yapmam lazım bian önce olsun istiyorum ama nasip işte allahın takdiri bekliyorum bi umut bu ayı boş geçirmek istemiyorum hamile arkadaşlar deneyimlerini anlatırsa çok sevinecem
Gunaydinnnn hic iyi bi gece degildi((
evet canım kesinlikle öyle bebeğinin orada durduğunun kanıtı onlar.
olabilir canım hassaslaşıyorsun artık eşinin de biraz anlayışlı olması lazım sonuçta hamilesin ve normal zamandaki gibi her istediği an olmayabilir. Normal zamanla şimdiki aynı değil ki. Dur bakalım bebek olsun onunla ilgilenmekten bitap düşeceksin ayrıca lohusa psikolojisi olacak eşlerin de buna hazırlıklı olması gerekiyor.
24-36 saat sonra çatlıyor canım çift çizgiyi görünce 2 gün üst üste olabilir ama olamazsa da sperm dayanıyor zaten..
meg doktor diye tutturunca hemen bir doktor gorusmesi yaptim.. saolsun iyiki demis benim kafam daha rahatladi... konustugum iki doktora da randevu almak istedigimi soyledim ama gerek duymadilar.. cunku vajinal muayene sonucu kesindir dediler.
ikincisi doktorumun su anda bekletmesinden dolayi bebekten bana bir zarar gelemeyecegini soylediler cunku daha cok kucuk.. doktorumun soylediklerine aynen katildilar ve beklememi soylediler.. ben rahatladim ama aferim doktoruma.. dogru demis kadin.. haftaya carsambaya kadar bekleyelim kanamam olmazsa zaten doktora gittigimde verdigi hapi icersem olacak.. oyle seyler
Günaydın datlum
evet canım zaten şikayet etmicem dedim. İsyan etmiycem. Bulantı bile mutlu ediyor. Demekki bebiş sağlıklı içerde
Cok huzursuz bi gece gecirdim adam haliyle halvet bekliyo ama ben cok isteksizim hadi dedim gece deneyelim olmadi bide canim yandi ama hic olmadigi halde yandi yani anlayin siz iste adama bi ton laf ettim kalktim topice girdim sessiz durdum yattim sonra ama berbatti gecem sabah bin tane ozurle uyandirdi beni kac kere ozur diledi ama sucuda yok garibimin sinir oldum kendime
günaydın kızlar nasılsınız
gamze üzüldüm canım..ama ben normalde sıkıntı cekiyorum hamileyken düşünemiyorum..haklısın canım...eşin allahtan anlayışlıymış
puffy hiçbir iş yapma salla gitsin...serçe parmağını bile kaldırma :))) bebek her şeyden önemli ..kolay olmuyor artık hepimiz biliyoruz..ben de hala yok mesela :))))
dejavu günaydın nasılsın
Canimmm her konuda kavgamiz var ama allah razi olsun cinsellikte hic sorun yasamadim kocamla o konularda cok anlayisli ben kendime kizdim hirsimi ondan aldim isin gercegi ya otururken dikkat ediyorum bacaklarim bile acilmiyo oyle kasilmis ki vucudum dogrusu belden asagisi kalip gibi olmusum drla konusucam bu gidisimde
gamze üzüldüm canım..ama ben normalde sıkıntı cekiyorum hamileyken düşünemiyorum..haklısın canım...eşin allahtan anlayışlıymış
puffy hiçbir iş yapma salla gitsin...serçe parmağını bile kaldırma :))) bebek her şeyden önemli ..kolay olmuyor artık hepimiz biliyoruz..ben de hala yok mesela :))))
dejavu günaydın nasılsın
dejavu günaydın nasılsın
iyiyim bitanem sen nasılsın görüşemiyorduk ne zamandır.
canım senin karnında var baya normaldir yani ama yürüyüşler yap markete git yürü egzesizler yap açmaya çalış. Konuş bakalım doktorla da ne diyecek. Gebelikte doğal bunlar olabilir niye hırs yapıyorsun da kendini üzüyorsun.
Ben hamileyim tatlim 2. hamileligim agustosta dusuk yaptim eylulde tekrar hamile kaldim yumurtlama falan takip etmedim ama kocam netten hesaplamisti hic takmadim kafama hatta oyle ilk bebekteki gibi ayaklari dik falan hic yapmadim kafana takmazsan geliveriyo yani bu ay umudum yok diyenlerdendim ama oldu boyle cok kisi var burda sen gun asiri devam et ve bebek icin diye dusunmemeye calis :)
evet işte bu modda ol süper :)))sağol canım. Bi tek yemek yapıyorum başkada bişey yapmıyorum. Kolay olmuyor gerçekten ne kadar stresli bir 4 yıldan sonra geldi velet. O benim herşeyim olucak. o yüzden evmiş temzlikmiş umrumda bile değil
:))) hepiciginizde olacak vakti var sadece normalde sikintim yoktu ama sanirim hamilelikten
evet işte bu modda ol süper :)))
gamze inan benim normalken kremle oluyor çok sıkıntı çekiyorum doktora gittiğimde sormadım da..hamilelikte kim bilir nasıldır
sağol canım bende artık kaç olmayınca bıraktım ama bi yandan merak ediyorum. önceden çalışmadan sonra senin dediğin gibi ayaklarımı dikiyordum sperm akmasın bi gram bile önemli diyeeşim gülüyordu olacağı varsa olur böyle yapmana bile gerek yok diyordu .bende bu ay bıraktım akarsa aksın diyorum şimdi eşim dur ne yapıyorsun akacak diyor şimdi onu telaş aldı
günaydın kızlar bugün yine acayip bir rüya gördüm annem yanımdaymış annem bana kızım benim 7 aylık bir çocuğum var hastanede doğum yapıp yaşım geçti diye çocuğu hastanede bırakmıştım (güya bende o hastaneye kan vermeye gidecekmişim)Ben çok şaşırmıştım anne sen ceza alsanda o çocuğu alıp geleceğiz diyordum.Bir yandanda ben eşime nasıl açıklayacağım bu durumu diye düşünüyordumTam hastaneye gittik veledi göremeden uyandım bebekte erkekmiş.Sanki orada çocuğu bırakacaklarda benimde düşündüğüme bakın Hayırlar olsun inşallah
günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?