Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben hamileyim tatlim 2. hamileligim agustosta dusuk yaptim eylulde tekrar hamile kaldim yumurtlama falan takip etmedim ama kocam netten hesaplamisti hic takmadim kafama hatta oyle ilk bebekteki gibi ayaklari dik falan hic yapmadim kafana takmazsan geliveriyo yani bu ay umudum yok diyenlerdendim ama oldu boyle cok kisi var burda sen gun asiri devam et ve bebek icin diye dusunmemeye calis :)

Gunaydinnnn hic iyi bi gece degildi ((

Canım benim sen bi hocaya git dinle beni
böyle gecmez günler..
bide doktora git kızların dediği gibi jel filan verir belkli
hamilelikte bazen isteksizlik, bazende lobido tavan yapabiliyormuş hadi geçsin şu günlerin canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız

gamze üzüldüm canım..ama ben normalde sıkıntı cekiyorum hamileyken düşünemiyorum..haklısın canım...eşin allahtan anlayışlıymış
puffy hiçbir iş yapma salla gitsin...serçe parmağını bile kaldırma :))) bebek her şeyden önemli ..kolay olmuyor artık hepimiz biliyoruz..ben de hala yok mesela :))))
dejavu günaydın nasılsın

Canimmm her konuda kavgamiz var ama allah razi olsun cinsellikte hic sorun yasamadim kocamla o konularda cok anlayisli ben kendime kizdim hirsimi ondan aldim isin gercegi ya otururken dikkat ediyorum bacaklarim bile acilmiyo oyle kasilmis ki vucudum dogrusu belden asagisi kalip gibi olmusum drla konusucam bu gidisimde

canım ztarım
hakkında hayıorlısı olsun
yine olur allahın izniyle en azından hamile kalabiliyorsun için rahat olsun
demesi kolay biliyrm ama...allah büyük
ztra kilo veririz senle birlikte
kafan da rahat olur...cıtır cıtır hamile kalırsın ztarım :))

Günaydın datlum

evet canım zaten şikayet etmicem dedim. İsyan etmiycem. Bulantı bile mutlu ediyor. Demekki bebiş sağlıklı içerde

Mutlu ollll gercekten oyle bulantilar bebegin saglikli oldugunu gosterirmis hatta bulantisi cok olanlarin dusuk riski falan cok azmis gebelik.orgda okumustum seninde degerin yuksek o yuzden erken basladi 4. aydan sonra hafiflesede devam edebilir benimde oyleydi aradada olsa hala cikariyorum

Kuzum ya cok üzüldüm
İkiniz de haklısınız
Özlesin biraz napcan artik

iyiyim bitanem sen nasılsın görüşemiyorduk ne zamandır.

canım senin karnında var baya normaldir yani ama yürüyüşler yap markete git yürü egzesizler yap açmaya çalış. Konuş bakalım doktorla da ne diyecek. Gebelikte doğal bunlar olabilir niye hırs yapıyorsun da kendini üzüyorsun.

sağol canım. Bi tek yemek yapıyorum başkada bişey yapmıyorum. Kolay olmuyor gerçekten ne kadar stresli bir 4 yıldan sonra geldi velet. O benim herşeyim olucak. o yüzden evmiş temzlikmiş umrumda bile değil

:))) hepiciginizde olacak vakti var sadece normalde sikintim yoktu ama sanirim hamilelikten

çogu zaman yazılanları okuyorum yazmıyorum canım

iyiyim çok şükür
adet oldum yine kendimi kilolara verdim :)))
kız edit olmuşsun hayırlı ugurlu olsun :))

sağol canım bende artık kaç olmayınca bıraktım ama bi yandan merak ediyorum. önceden çalışmadan sonra senin dediğin gibi ayaklarımı dikiyordum sperm akmasın bi gram bile önemli diye eşim gülüyordu olacağı varsa olur böyle yapmana bile gerek yok diyordu .bende bu ay bıraktım akarsa aksın diyorum şimdi eşim dur ne yapıyorsun akacak diyor şimdi onu telaş aldı

sağol canım. Bi tek yemek yapıyorum başkada bişey yapmıyorum. Kolay olmuyor gerçekten ne kadar stresli bir 4 yıldan sonra geldi velet. O benim herşeyim olucak. o yüzden evmiş temzlikmiş umrumda bile değil
evet işte bu modda ol süper :)))
:))) hepiciginizde olacak vakti var sadece normalde sikintim yoktu ama sanirim hamilelikten

gamze inan benim normalken kremle oluyor çok sıkıntı çekiyorum doktora gittiğimde sormadım da..hamilelikte kim bilir nasıldır

günaydın kızlar bugün yine acayip bir rüya gördüm annem yanımdaymış annem bana kızım benim 7 aylık bir çocuğum var hastanede doğum yapıp yaşım geçti diye çocuğu hastanede bırakmıştım (güya bende o hastaneye kan vermeye gidecekmişim)Ben çok şaşırmıştım anne sen ceza alsanda o çocuğu alıp geleceğiz diyordum.Bir yandanda ben eşime nasıl açıklayacağım bu durumu diye düşünüyordumTam hastaneye gittik veledi göremeden uyandım bebekte erkekmiş.Sanki orada çocuğu bırakacaklarda benimde düşündüğüme bakınHayırlar olsun inşallah

evet işte bu modda ol süper :)))

gamze inan benim normalken kremle oluyor çok sıkıntı çekiyorum doktora gittiğimde sormadım da..hamilelikte kim bilir nasıldır

Sorman gerekmis kuzum yaa bende drum bayan ama insan bi tuhaf oluyo soramiyo bu sefer kararliyim cunku iliskide sakinca yok devam edebilirsin dedi bana bu gidisimde dicem sen devam et dedin ama sartlar elvermiyyyy nasil olcak diyciiim

hic telas etmeyin ilki icin iki ay ne hallere girdimmm ama dustu ikincide rahattim masallah turp gibi oglum gelir rahatsan daha kolay gelir veletler

kizzzz erkek cocuk gormek sevinctir sen gormemisin ya ummadigin anda sevinecen bence isallaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…