selam kızlar nasılsınz:3
Tatlim 20 gun varmis daha gebelik olabilir demek neredeyse imkansiz yumurtlamamis bile olabilirsin daha zorlanma olmus olabilir agrilarinin sebebi enfeksiyon yada zorlanma bence adet dongun kac gun suruyo
İnşallah canım. Dualarım hep sizlerle. Tez zamanda inşallah
Hoşgeldin kuzum.
günaydın kızlar bugün yine acayip bir rüya gördüm annem yanımdaymış annem bana kızım benim 7 aylık bir çocuğum var hastanede doğum yapıp yaşım geçti diye çocuğu hastanede bırakmıştım (güya bende o hastaneye kan vermeye gidecekmişim)Ben çok şaşırmıştım anne sen ceza alsanda o çocuğu alıp geleceğiz diyordum.Bir yandanda ben eşime nasıl açıklayacağım bu durumu diye düşünüyordumTam hastaneye gittik veledi göremeden uyandım bebekte erkekmiş.Sanki orada çocuğu bırakacaklarda benimde düşündüğüme bakın Hayırlar olsun inşallah
günaydın kızlaarrrr
eşimle kahvaltı ediyorduk size bir bakim dedim
iyim canım sen nasılsın
Yahu sabahtan beri burdayım bende ki değişikliği gören biri yok muu
adet dongum 30gun..aff bilmemki.. dun unlu jinekoloq Robert mendelsonun makalesini okudum rusca, adam 14cu gun ovulyasyon bir mif diyor, boyle seye inanmayin, her kadinin kendi yumurtlama gunu var, illada 14 gunu yada aylik donemim ortasinda olmaz, hatda adetinden 1gun sonra bile olur diye yazmis...kafa kalmadi anam yaaaa (((( ne zaman olacak bu bebek :>>
O dogru Yumurtlama degisebiliyo adetten hemen once yumurtlayanda gorduk bunun en iyi yolu beklemek canim ama devam ederse dr gitmelisin kendinide sartlama psikolojik olarak etkilenebilirsin
İnşallah Gamzemmm Rabbim eşimle döktüğümüz gözyaşlarını kabul edip dileğimizi gerçekleştirsin inşallah.Kizzz muhabbet kusu muradina ermeye esine aska dunya ve ahiret nimetlerine delaletmis
Allah hayırlara çıkarsın İnşallah..
afiyet olsunn..
diyeyim iyi hosta kocamda yanimda giriyo dra onun yaninda sorsam ay dusunemiyom bile benim adam kipkirmizi olur kafasini kaldiramaz yerden ay dusundumde yer bitirir beni valla cok komikkk
editör olmuşsun dejavum tebrik ederim.Yahu sabahtan beri burdayım bende ki değişikliği gören biri yok muu
selamlar herkese
ben bugün okula gitmedim
sancılarım biraz azaldı gibi, tekrar artsın istemedim
sizler nasılsınız
yeni haberler var mı?
GunaydInnnn canimmmm
olsun canım olsun bunlar tatlı nazlanmalar ALLAH bebeğini ve seni korusunBiraz çalkantılı ama sabırla :)
Miğdem içten içe karışıyor, ben iyiyim. Grip olucam galiba burnumu çekip duruyorum. Nazlı olmak istemiyrum ama bende sarsılıcam biraz galiba :26:
yahu sabahtan beri burdayım bende ki değişikliği gören biri yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?