Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlarrr
nasılsınız?? kalktım kahvaltımı yaptım geldim..bugün yine okullar tatil evdeyim...
bugün tartımda oynama oldu yine...ama cumaya kadar değiştirmicem tickeri

Son düzenleme:
Tatlim 20 gun varmis daha gebelik olabilir demek neredeyse imkansiz yumurtlamamis bile olabilirsin daha zorlanma olmus olabilir agrilarinin sebebi enfeksiyon yada zorlanma bence adet dongun kac gun suruyo

adet dongum 30gun..aff bilmemki.. dun unlu jinekoloq Robert mendelsonun makalesini okudum rusca, adam 14cu gun ovulyasyon bir mif diyor, boyle seye inanmayin, her kadinin kendi yumurtlama gunu var, illada 14 gunu yada aylik donemim ortasinda olmaz, hatda adetinden 1gun sonra bile olur diye yazmis...kafa kalmadi anam yaaaa (((( ne zaman olacak bu bebek :>>

Allah hayırlara çıkarsın İnşallah..

günaydın kızlaarrrr

eşimle kahvaltı ediyorduk size bir bakim dedim

afiyet olsunn..

Yahu sabahtan beri burdayım bende ki değişikliği gören biri yok muu

selamlar herkese
ben bugün okula gitmedim
sancılarım biraz azaldı gibi, tekrar artsın istemedim

sizler nasılsınız
yeni haberler var mı?

O dogru Yumurtlama degisebiliyo adetten hemen once yumurtlayanda gorduk bunun en iyi yolu beklemek canim ama devam ederse dr gitmelisin kendinide sartlama psikolojik olarak etkilenebilirsin

merabaaa dun giremedim net gitti degisiklik var mi kizlar guzel haberler filan listede goremedim ama belki gayri resmidir

Bennnnnn renklenmissin kuzummmm editor olmusunnnn hayirli olsunnn bebemmmm kiz kendime ozene bozene kahvalti hazirladimmm bugunnn dinliyorum seni bakkkk :)))

Kizzz muhabbet kusu muradina ermeye esine aska dunya ve ahiret nimetlerine delaletmis
İnşallah Gamzemmm Rabbim eşimle döktüğümüz gözyaşlarını kabul edip dileğimizi gerçekleştirsin inşallah.
Allah hayırlara çıkarsın İnşallah..

afiyet olsunn..

Amin dejavummmm edit olmuşsun hayırlı olsunnn kuzummm Birde avatar resminide değiştir bence karışmak gibi olmasında bir değişik duruyor kuzum beee

diyeyim iyi hosta kocamda yanimda giriyo dra onun yaninda sorsam ay dusunemiyom bile benim adam kipkirmizi olur kafasini kaldiramaz yerden ay dusundumde yer bitirir beni valla cok komikkk

sen kocana bi kaş göz işareti çak dışarı cıksın
yoksa her iki türlü de kendi zararlı cıkar :))
sölesen kızarır smlemesen mahrum kaLIR :)))

bana da kmise hoş geldin demedi

editör olmuşsun dejavum tebrik ederim..

selamlar herkese
ben bugün okula gitmedim
sancılarım biraz azaldı gibi, tekrar artsın istemedim

sizler nasılsınız
yeni haberler var mı?

geçmiş olsun canım hafiflemesine sevindim..
inşallah bi daha olmaz..

GunaydInnnn canimmmm

Biraz çalkantılı ama sabırla :)
Miğdem içten içe karışıyor, ben iyiyim. Grip olucam galiba burnumu çekip duruyorum. Nazlı olmak istemiyrum ama bende sarsılıcam biraz galiba :26:
olsun canım olsun bunlar tatlı nazlanmalar ALLAH bebeğini ve seni korusun

hayırlı olsun canım editör olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…