iyiyim canım uyku bastırdı masanın başında uysammı diye düşünüyorumm
eğer hamileysem maksimum 3-3.5 haftalık. O yüzden silik çıkıyordur değil mi? Yok canım istemez miyim, tabii istiyorum. Ama bir yandan da boş yere umutlandırmayayım kendimi diye frene basıyorum duygularımda. Yaş 34, artık zamanı geldi anne olmanın...Bütün belirtileri de yaşıyorum ama regli belirtilerine benzeyince belirtiler emin de olamıyorum....Kan testine gitmememin sebebi de daha ağırdan almak ve oluruna bırakmak.Ama merakıma engel olamıyorum işte. puuufffff
hayırlı olsun canım bal gibi hamişsin demekki
testin markası ne:26::26:
anladım kuzucumm kocişinle vakit geçirdin dimek iyi yapmıssın cnmcım
çok şükür iyiler kuzum bebişide iyi maşallahh
benımde bulantılar bitti gibi bişey kuzum rahatım 3 gundur çok şükür
Canım dediğim gibi bende de silik çıkmıştı. Ben ertesi gün sağlık ocağına gittim idrar testi yaptılar ve hamile olduğumu söylediler. Onların yaptığı idrar testi bizim yaptıklarımızdan daha belirgin sonuç veriyor. Kan testi yaptırmak istemiyorsan bence sağlık ocağına idrar testi yaptır. Hayırlısıyla bebiş haberini de biran önce al
eğer hamileysem maksimum 3-3.5 haftalık. O yüzden silik çıkıyordur değil mi? Yok canım istemez miyim, tabii istiyorum. Ama bir yandan da boş yere umutlandırmayayım kendimi diye frene basıyorum duygularımda. Yaş 34, artık zamanı geldi anne olmanın...Bütün belirtileri de yaşıyorum ama regli belirtilerine benzeyince belirtiler emin de olamıyorum....Kan testine gitmememin sebebi de daha ağırdan almak ve oluruna bırakmak.Ama merakıma engel olamıyorum işte. puuufffff
Valla eczacı verdi. PRedictor değil ama. Bu da aynı işi görüyor dedi. Dur bakayım. Miratech. Güvenilir mi acaba? Önerdiğiniz bir marka var mı?
ohhhhhhh miisssssssss valla keşke evde olsamda bende uyusam yavv özendim bak şimdiidün akşam 11 de yatıp bugün 12 de kaltım düşün artık saate bakınca ŞOK oldum
aynen canım benimde çok uykum var bu aralar
ortam müsaitse uyu gitsin canımmm
tebrik ederim
kana gidicek misin?
ya çok uyuturmuş ya da tam tersi canımmay ne güzel ildacım uyuyosun paso benım tam tersi hep uykularım bölük pörçük
geç yatıyorum erkenden uyanıyorum sonra yatakta debelenıp duruyorum
hiç deliksiz uykum yok maleseff
yaa hiç niyetim yoktu ama gaza geldim şimdi. :)
Valla eczacı verdi. PRedictor değil ama. Bu da aynı işi görüyor dedi. Dur bakayım. Miratech. Güvenilir mi acaba? Önerdiğiniz bir marka var mı?
ne güzel canım iişte erken bitmiş çok şükür evet eşim erken geldi dolma sardım haberi yoktu sürpriz yapıyım dedim ama pişiremeden geliverdi ama olsun yinede hoşuna gitti paşamın
bence kana git cnm orda okeylenınce beklersın dr a gitmek için
yanı kanda çıksın sen 2 hafta sonra gidersin keseyi felen görmeye
benımde sılık cıkmıstı gayet normal yanı sılık cıkması
ama kana git derim
gayet güvenliri miratech cnm bende onla yapmıstım diğeride nova ydı bide laboquicklede yapmıstım
hehe gitmezmi dolmayı kim sevmez kuzumm
adet olmadınmı hala kuzum ilaçlar bittimi acüp :18:
ya çok uyuturmuş ya da tam tersi canımm
sanırım benimki yaramaz olacak şimidedn dinlendiriyo beni
maşallahhaklına kötü şeyler getirme
adet günündeysen ya da geçtiyse kana git derim.yoksa bekle bence de
tşk ederim 6 yıllk evliyim son bir yıldır çocuk istiyoruz bütün kontrollerim yapılmasına karşın henüz sonuç alamadık. her ay gibi bu yada umutla bekliyorum 1 hafta sonra belli olur:))) inş hamişimdir:))) allah hepimize o duyguyu yaşatsın.
slm canım benden sana tasiye bence hi,ç durma kana git adetin geçtimi bilmiyorum ama idrarda çıkmışşsa kanda da çıkar bak bende test yaptımm silik falan değil 3 tane yaptım çıktı baya baya çizgiler sevindik falan ama kanda 0 çıktıı bekleme derimm varmı yokmu gibi düşünceler adamı huzursuz edişyor idrar testlerinede aldırma derim başıma geldi 2 kere malesef en güveniliri kan kuuzum sen bilirsin tabii yinede ama yazayım dedim işte
Tamam yaa gidiyorum kana... Dinliyorum sizi.Ama negatif çıkarsa çok üzülücem yaaa.
en sevdiği yemektir paşamın kuzucumm ilaçlar bitti pazar günü bitti de hala adet olmadım sancım var sanki adet oluyorumgibi 2 gündür ama kan yokk valla ilaçlar bile etki etmiyo artıkın
bildiğim kadarıyla iyi o canım ceartine olmayan tüm markalara güveniyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?