Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tebrik ederim
kana gidicek misin?

anladım kuzucumm kocişinle vakit geçirdin dimek iyi yapmıssın cnmcım
çok şükür iyiler kuzum bebişide iyi maşallahh
benımde bulantılar bitti gibi bişey kuzum rahatım 3 gundur çok şükür

ne güzel canım iişte erken bitmiş çok şükür evet eşim erken geldi dolma sardım haberi yoktu sürpriz yapıyım dedim ama pişiremeden geliverdi ama olsun yinede hoşuna gitti paşamın

Ağzınızdan bal damlıyor kızlar..

bence kana git cnm orda okeylenınce beklersın dr a gitmek için
yanı kanda çıksın sen 2 hafta sonra gidersin keseyi felen görmeye
benımde sılık cıkmıstı gayet normal yanı sılık cıkması
ama kana git derim

dün akşam 11 de yatıp bugün 12 de kaltım düşün artık saate bakınca ŞOK oldum
ohhhhhhh miisssssssss valla keşke evde olsamda bende uyusam yavv özendim bak şimdii
aynen canım benimde çok uykum var bu aralar
ortam müsaitse uyu gitsin canımmm

ortam aslında hiç musait değil ön bürodayım ne işyerinde tekim bir uyusam işyerini götürseler duymam herhalde ondan sonra başıma gelecekleri düşünemiyorum bile

ay ne güzel ildacım uyuyosun paso benım tam tersi hep uykularım bölük pörçük
geç yatıyorum erkenden uyanıyorum sonra yatakta debelenıp duruyorum
hiç deliksiz uykum yok maleseff
ya çok uyuturmuş ya da tam tersi canımm
sanırım benimki yaramaz olacak şimidedn dinlendiriyo beni

maşallahh aklına kötü şeyler getirme
adet günündeysen ya da geçtiyse kana git derim.yoksa bekle bence de

Valla eczacı verdi. PRedictor değil ama. Bu da aynı işi görüyor dedi. Dur bakayım. Miratech. Güvenilir mi acaba? Önerdiğiniz bir marka var mı?

gayet güvenliri miratech cnm bende onla yapmıstım diğeride nova ydı bide laboquicklede yapmıstım

ne güzel canım iişte erken bitmiş çok şükür evet eşim erken geldi dolma sardım haberi yoktu sürpriz yapıyım dedim ama pişiremeden geliverdi ama olsun yinede hoşuna gitti paşamın

hehe gitmezmi dolmayı kim sevmez kuzumm
adet olmadınmı hala kuzum ilaçlar bittimi acüp :18:

Valla eczacı verdi. PRedictor değil ama. Bu da aynı işi görüyor dedi. Dur bakayım. Miratech. Güvenilir mi acaba? Önerdiğiniz bir marka var mı?

slm canım benden sana tasiye bence hi,ç durma kana git adetin geçtimi bilmiyorum ama idrarda çıkmışşsa kanda da çıkar bak bende test yaptımm silik falan değil 3 tane yaptım çıktı baya baya çizgiler sevindik falan ama kanda 0 çıktıı bekleme derimm varmı yokmu gibi düşünceler adamı huzursuz edişyor idrar testlerinede aldırma derim başıma geldi 2 kere malesef en güveniliri kan kuuzum sen bilirsin tabii yinede ama yazayım dedim işte

Tamam yaa gidiyorum kana... Dinliyorum sizi.Ama negatif çıkarsa çok üzülücem yaaa.

gayet güvenliri miratech cnm bende onla yapmıstım diğeride nova ydı bide laboquicklede yapmıstım

hehe gitmezmi dolmayı kim sevmez kuzumm
adet olmadınmı hala kuzum ilaçlar bittimi acüp :18:

en sevdiği yemektir paşamın kuzucumm ilaçlar bitti pazar günü bitti de hala adet olmadım sancım var sanki adet oluyorumgibi 2 gündür ama kan yokk valla ilaçlar bile etki etmiyo artıkın

maşallah cnm benımm

benımki nolcak bilmem en başından beri uyutmuyo azcık uyuyabılseydım iyiydi
ultrasonda da hop hop zıplıyodu afacan

amin inş. en kısa zamanda en hayırlı zamanda şu ezanların hürmetine rabbim bizlere nasip etsin cnm...

Sorma iki gündür nette silik çizgi diye aratmaktan hiç ama hiç çalışmadım.... Kafa hep orada....

Tamam yaa gidiyorum kana... Dinliyorum sizi.Ama negatif çıkarsa çok üzülücem yaaa.

işte buuu bencede git cnmcım
hem üzülmiycez kanda da çıkıcak dedi dersin

en sevdiği yemektir paşamın kuzucumm ilaçlar bitti pazar günü bitti de hala adet olmadım sancım var sanki adet oluyorumgibi 2 gündür ama kan yokk valla ilaçlar bile etki etmiyo artıkın

enee peki nekaa bekliyceksin kuzumm olmadı tkr bi dr a gitsen
o ilaçlar etkilidir çünkülüm
peki ilaç bitince hemenmi olunuyomus yoksa bi süresi varmı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…