hoşgeldin canım
iyi etmişsin kapatmakla
ne lüzumsuzlar kart parası mı kaldı artık
tatil iyidir ya boşver
ne güzel milli eğitim uyumuyor
Selam kızlar nasılsınız?Ben iyiyim öyle oturuyorum evde
ben geldim..parayı vermek istemediler bende kapattım hesabı
kızlar bugün kar yağmıyordu biz dışarı çıktık bi kar başladıve hemen anons geldi yarın okullar tatil diye..3 gündür tatil ve inanınki öyle çokta değil..ne çok korkuyolar bu kardan
canım bugün 6 haftalık olduk.tabi sat a göre en ii dr sööleyecek kaç günlük .belki daha fazla çıkar ...
ama sanırım cuma veya c.tesi gicez .
gerçi ben 8 haftalıkken istiyorum dr umada sööledim ok dedi ama koca rahat durmuyo gçrecek illa
ne bileyim kzucumm yaa anlamadımki eşimi kızdırıyorumm belkide bebekk varda o yüzden gelmiyodur diyeee delii oluyoo böyleee hayırlısıı olsunnn
sağol ferdam hoşbuldum..hoşgeldin canım
iyi etmişsin kapatmakla
ne lüzumsuzlar kart parası mı kaldı artık
tatil iyidir ya boşver
ne güzel milli eğitim uyumuyor
hoşgeldin cnmcım
buzlanma felen varsa belki ondan yapıyolardır tatil kuzum
izmitte doktor arıyorum bilgisi olan varmı
anladım cnmcım git zaten keseyi görürsün sonra ıkı hafta sonra gider bebişi görürsün cnm benım
tabı kuzum herşeyin hayırlısı bellide olmaz belkim vardır dicem ama olaydı çıkardı kanda zannımca
keşke olsa valla ne sevınırım hee
sağol ferdam hoşbuldum..
kiramızı yatırmıştık ordan bi baktık kiradan 50 tl kesilmiş şok olduk
neyse kurtlmuş oldum..
yarında tatil olursa kalır bizim karneler
hoşbuldum gebişimm..
bilmiyorum ki hava da yumuşk ama neyse iyi oldu
Kızlar ben gittim geldim kan tahliline. Ama yarın sabah 9 da gel dediler. bu saatten sonra olmazmış.. Özel lab. da aramak istemedim..Yarın kan vereceğim bakalım. Silik çizgiye doktor olumluda olumsuzda oalbilir dedi. Bu arada silik çizgiye dalıp yemeği de yakmışım. :S
ben 2 aydır predıctör alıyordum pazarlık yapıp 20 tl yeama kesin sonuç veriyo
bence ara ööle git çünkü ben 12 ye kadar kan alıyolar diye biliyorum
yok kuzucumm olmasın antibiyotik kullandımm sadece 30 tane söktürücü aldımm istmeem bebek olsa nasıl olurr zararlşı çokk canım benimmm
hoşgeldinn
ii etmişsin canım ,hem bankasını kullan kartını kullan sonra hizmet bedeli alsınlar .deli bunlar yaaa
benim hiç kredi, kartım olmadı biliyo musunuz kızlarçok tepkiliydim karta hala da ööleyim .koca çok şaşırıyo bu halime
benim cebimde olacak illa para ,eski kafalıyım belkide
taksit hayatta sevmem.bi mont alıyo millet 8 taksit yapıyolar.mont eskiyo taksit bitmiyo
nakit verince pazarlıkta ii oluyo
yoksa param almıyorumdayıllar önce kredi ye başvurmuştum evi yaptırıyorduk annemle
banka bana dedki tamam yıllardır çalışıyorsunuz ama h,ç kredi kartınız olmamışş ! bu bizim için bi risk :)))
nasıl yaa dedim işim olmadı oyüzden kredi de boşa niye çekiyim şimdi lazım oldu çekiyorum dedim :)
vermediler bana kredi hahahahhaa :)))
bankaların hiç sevmediği bi tipim yani borç takmıyorumya fazi de alamıyolar benden :))
ne yapsınlar benim gibi düzenl,i ödeyeni :))
Kızlar ben gittim geldim kan tahliline. Ama yarın sabah 9 da gel dediler. bu saatten sonra olmazmış.. Özel lab. da aramak istemedim..Yarın kan vereceğim bakalım. Silik çizgiye doktor olumluda olumsuzda oalbilir dedi. Bu arada silik çizgiye dalıp yemeği de yakmışım. :S
tabı cnmcım tatilin keyfıne bak gitsin ohh mis gibi
yemeğimi yaktın ah şu bebişler aklımızı başımızdan alıyolar valla
olsun yarın gti bakalım inşallahh bebiş hbrini alcaz senden
hoşgeldin canım
görüşemiyoruz epeydir yaa
iyisin inşallah?
hee dogru dıyosun kuzucum bi an evvel gelsın senın kırmızılar
hava nasıl kuzucum kar dvm ediyomu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?