Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz
her dönemin sıkıntısı başka tabi
ufak tefek oluyor bende de

Bu arada eczaneye de uğradım predictor 25 ten 18 e inmiş. indiirmdeymiş. Bir de onu mu alıp yapsam ki....
Haklıymışsın. 12 ye kadar kan alıyorlarmış. Yarın sabah yine gideceğim...

eğer adetin geçtiyse bence al yap
sonra kana bile gitmene gerek yok o ööle bi test çünkü 2 hafta sonra da dr gidersin istersen
bu benim fikrim sen bilirsin yinede

aynen ööle canım ben onlara kravatlı soyguncular diyorum sakız dağıtır gibi kredi kartı sattılar millete
bu uğurda kaç yuva yok oldu intahar edenler otokontrolü olmayan bukadar insana yapılır mı bu ... dünyayı yöneten 3,5 aile zengin olacak diye hale bakk

gitme diye yazdık ama okuyamadın sanırım
sabah alıyolar kanı canım busaatte almazlar
olsun yarın gidicen zaten ...
ama her şeyin hayırlısı sen panik yapma bi sakin ol yeter :)

Okumamışım son yazılanları. 4 e kadar gideyim de hemen kan vereyim dedim. Ama meğerse 12 ye kadar çalışıyormuş lab dakiler.Panik yok....Zaten negatif çıksada üzülmicez eşimle karar aldık. Bebek olsa da bir test sonucu negtaif çıksa oturup üzülelim ama henüz bebek yok, o yüzden sonuç olumlu çıkmasa da moral bozmak yok dedik.

o kurala eşler uyuyoda cnm biz kadınlar pek uyamıyoruz yani yinede üzülüyoruz bile bile işte ( ama inş. üzülmezsin bi hamiş daha çıkar aramızdan...

eğer adetin geçtiyse bence al yap
sonra kana bile gitmene gerek yok o ööle bi test çünkü 2 hafta sonra da dr gidersin istersen
bu benim fikrim sen bilirsin yinede k

Dün olmam lazımdı adet. Olmadım henüz...Peki sabah ilk idrarlamı yapmak lazım onu da??Şimdi alsam yarın sabahımı bekleyeceğim onun için de?

Son düzenleme:
çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz
her dönemin sıkıntısı başka tabi
ufak tefek oluyor bende de

Hayırlısı olsun,sağlıkla gelsinler de sıkıntısı unutuluyormuş arkadaşlar öyle diyor.Özleyen bile var valla darısı başımıza inşallah.

inşallah bebğin seninledir canım ben artık doktor gebesin demeden inanmıcam galiba
1 hafta önce bende yaptım test silik ikinci çizgi çıktı 1 gün arayla tekrar yaptım yine çıktı ama malesef regli oldum canım inşallah sen benim gibi olmazsın canım bebğin sağlıkla gelir

kızlar cuma günü ya da c.tesi günü pı pıt ları duyar mıyız inşallahh
yoksa erken mi

BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı cvp verirmisinz kızlar bilginz warsa

nasılsınız canlarım ?????

Hangi marka testi kullanmıştın?
Insallah olmaz ama olabilir bu da... Regli gününden önce mi yapmıştın? Hayal kırıklığı yaşıyor insan öyle olunca...

kızlar güzel tarifleriniz olursa arada yazın ya
ben hepsini not alıyorum
benim gibi çakma ev hanımlarına iyi oluyor :)))

[
afiyet olsun canım
çok iyi yapmışsın ben eskiden günde bir bardak bile su içmezdim şimdi 2 lt ye yakın içiyorum ama dediğin gibi bu seferde wc den çıkamıyorum ama ödemler gidiyo böylelikle
biz kılzlarla lesliyi yapıyoruz çok zevkli sende dene istersennn

boş ver canım tatail iyidir dinleniyorsun ne güzel
keşke bende öğretmen olsaydım diyorum bazen.
ama aslında çok zor bir meslek yapabilirmiydim bilmiyorummm:18::18:
o kadar sabırlı değilim ben

Valla yemeği ateşte bırakıp gitmişim... Hiç yapmayacağım şey normalde...

olur arada cnm benım bişecik olmaz

hava iyi canım kar yağmıyorrr açık güneşli ama soğuk yanii ayaza çekti bizim buralrda pek kar yokk ama diğer taraflarda bayağı yağmış tv gösterdi dün akşam

burdada hala pazar gunkü kar duruyor ayaz var burdada kuzum heryer buzlandı valla
bende mama yedım şimcik ondan geciktim kuzum acıkmısım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…