İyiyim canım sağol. Evet bayadır yokum edirnedeydim geçen hafta geldim,kayınvalidemin misafiri vardı onlardaydım hep bir de midem çok bulanıyordu geçen hafta hep uyuklar vaziyetteydim.Sen nasılsın ne var ne yok bebiş nasıl
Bu arada eczaneye de uğradım predictor 25 ten 18 e inmiş. indiirmdeymiş. Bir de onu mu alıp yapsam ki....
Haklıymışsın. 12 ye kadar kan alıyorlarmış. Yarın sabah yine gideceğim...
hoşbuldum ildam uykucu gebişim
valla canım kullanmamak aslında en iyisi ama nakitte olmuyo her zaman.
iyi de oluyo kredi kartı tabi ucunu kaçırmazsan yoksa başa bela
banka kredi kartı başvurusu yapmamama rağmen göndermiş bu kez bana..
ama kullanıma açmadım bende.
eşimle ikimizin kullandığı tek kart var başka kullanmıyoruz
yoksa ne kadar çok kart o kadar çok borç...
dikkatli olmak lazım hakikaten insanı çok rahat kandırıyolar
gitme diye yazdık ama okuyamadın sanırım
sabah alıyolar kanı canım busaatte almazlar
olsun yarın gidicen zaten ...
ama her şeyin hayırlısısen panik yapma bi sakin ol yeter :)
nefes alıyosak umut var.....
Okumamışım son yazılanları. 4 e kadar gideyim de hemen kan vereyim dedim. Ama meğerse 12 ye kadar çalışıyormuş lab dakiler.Panik yok....Zaten negatif çıksada üzülmicez eşimle karar aldık. Bebek olsa da bir test sonucu negtaif çıksa oturup üzülelim ama henüz bebek yok, o yüzden sonuç olumlu çıkmasa da moral bozmak yok dedik.
eğer adetin geçtiyse bence al yap
sonra kana bile gitmene gerek yok o ööle bi test çünkü 2 hafta sonra da dr gidersin istersen
bu benim fikrim sen bilirsin yinede k
çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz
her dönemin sıkıntısı başka tabi
ufak tefek oluyor bende de
Ben de yazdım onu ne güzel dimi?
Kızlar ben gittim geldim kan tahliline. Ama yarın sabah 9 da gel dediler. bu saatten sonra olmazmış.. Özel lab. da aramak istemedim..Yarın kan vereceğim bakalım. Silik çizgiye doktor olumluda olumsuzda oalbilir dedi. Bu arada silik çizgiye dalıp yemeği de yakmışım. :S
inşallah bebğin seninledir canım ben artık doktor gebesin demeden inanmıcam galiba
1 hafta önce bende yaptım test silik ikinci çizgi çıktı 1 gün arayla tekrar yaptım yine çıktı ama malesef regli oldum canım inşallah sen benim gibi olmazsın canım bebğin sağlıkla gelir
afiyet olsun canımyok canım uykuyu açmak için bir elma aldım şimdi onu atıştırıyorumbu arada bende yemeklerden kıstım biraz bol bol su içiyorum 15 20 dakikada wc ye koşuyorum tabi vede zaten yürüyüş yapıyodum ama tempoyu bazen bırakıyodum şimdi tempolu birşekilde karnımı içe çekerk yürüyorum 4 5 gündür şimdiden fark oldu bile vücut ödemmi atıyo galiba
ben geldim..parayı vermek istemediler bende kapattım hesabı
kızlar bugün kar yağmıyordu biz dışarı çıktık bi kar başladıve hemen anons geldi yarın okullar tatil diye..3 gündür tatil ve inanınki öyle çokta değil..ne çok korkuyolar bu kardan
kızlar cuma günü ya da c.tesi günü pı pıt ları duyar mıyız inşallahh
yoksa erken mi
Valla yemeği ateşte bırakıp gitmişim... Hiç yapmayacağım şey normalde...
hava iyi canım kar yağmıyorrr açık güneşli ama soğuk yanii ayaza çekti bizim buralrda pek kar yokk ama diğer taraflarda bayağı yağmış tv gösterdi dün akşam
nasılsınız canlarım ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?