a.slmm hoşgeldinn kuzucumm nasılsın
kızlar cuma günü ya da c.tesi günü pı pıt ları duyar mıyız inşallahh
yoksa erken mi
nasılsınız canlarım ?????
aynen cnm zaten sende okudum çok hoşuma gitti öle yazdım ayni azcık kopya şektim :111:
BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı cvp verirmisinz kızlar bilginz warsa
olur arada cnm benım bişecik olmaz
burdada hala pazar gunkü kar duruyor ayaz var burdada kuzum heryer buzlandı valla
bende mama yedım şimcik ondan geciktim kuzum acıkmısım baya
Dün olmam lazımdı adet. Olmadım henüz...Peki sabah ilk idrarlamı yapmak lazım onu da??Şimdi alsam yarın sabahımı bekleyeceğim onun için de?
hoşgeldin cnm benımmmm
nasılsın kızlar
ohhh eyi ettinn afiyet olsunn valla bendimde heryeri gözüm çikolata görüyorr kuzucummmm
[
boş ver canım tatail iyidir dinleniyorsun ne güzel
keşke bende öğretmen olsaydım diyorum bazen.
ama aslında çok zor bir meslek yapabilirmiydim bilmiyorummm:18::18:
o kadar sabırlı değilim ben
nasılsın kızlar
ohhh eyi ettinn afiyet olsunn valla bendimde heryeri gözüm çikolata görüyorr kuzucummmm
hoşbulduk canım yeni çalışmaları başlatmış bulunuyorum :) dönemin 9. günü bugün. gün aşırıya devam :)
Hangi marka testi kullanmıştın?
Insallah olmaz ama olabilir bu da... Regli gününden önce mi yapmıştın? Hayal kırıklığı yaşıyor insan öyle olunca...
[
afiyet olsun canım
çok iyi yapmışsın ben eskiden günde bir bardak bile su içmezdim şimdi 2 lt ye yakın içiyorum ama dediğin gibi bu seferde wc den çıkamıyorum ama ödemler gidiyo böylelikle
biz kılzlarla lesliyi yapıyoruz çok zevkli sende dene istersennn
boş ver canım tatail iyidir dinleniyorsun ne güzel
keşke bende öğretmen olsaydım diyorum bazen.
ama aslında çok zor bir meslek yapabilirmiydim bilmiyorummm:18::18:
o kadar sabırlı değilim ben
o test günün her saatinde yapılılabilir canım :112:
Merhabalar,
Sadece okumaktan sıkıldım bende konuşayım bari hehe
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın :)Hoş geldin nasılsın?Çalışmalar da hayırlı olsun
süper kuzumm hadi bu aya bebiş gelsin cnm benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?