Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar cuma günü ya da c.tesi günü pı pıt ları duyar mıyız inşallahh
yoksa erken mi

cnm ben 6+2 de hem bebeği görmüştüm hemde kalp atışlarını görmüştüm
inşallah sende görürsün kuzum

nasılsınız canlarım ?????

slm cnmcım hoşgeldin

ben ıyıyım yemek yedım geldım tkr geri sen nasılsın taze gebişim

aynen cnm zaten sende okudum çok hoşuma gitti öle yazdım ayni azcık kopya şektim :111:

Ne güzel paylaşım oldu sevindim.

Selam nasılsın?Bebişine çok sevindim Sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim sana.Canım bahsettiğin şeyi çok duyduk buralarda.Hiç korkma geç döllenme olmuştur doktorun dediği gibi.İçini ferah tut yolk kesesi denen şey gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş o varsa problem yok.Geç döllenme çok normal.Doktorun kim?

olur arada cnm benım bişecik olmaz

burdada hala pazar gunkü kar duruyor ayaz var burdada kuzum heryer buzlandı valla
bende mama yedım şimcik ondan geciktim kuzum acıkmısım baya

ohhh eyi ettinn afiyet olsunn valla bendimde heryeri gözüm çikolata görüyorr kuzucummmm

[

boş ver canım tatail iyidir dinleniyorsun ne güzel
keşke bende öğretmen olsaydım diyorum bazen.
ama aslında çok zor bir meslek yapabilirmiydim bilmiyorummm:18::18:
o kadar sabırlı değilim ben

benimde çok sabırlı olduğum söylenemez canımm
sinirden gözümün döndüğü çok oluyo..
bide yetişkin benimkiler dayanmak daha zor...
idare ediyoruz işte..zaman zaman sakinlik zaman zaman sinir harbiyle gidiyo..

hulyam nasıl gidiyo kilo vermen..duruldu mu seninde ilk hafta hızlan gitmişti 3-4 gün durdu bugn yine oynama vardı..
bundan böyle yavaşlıcak sanırım..

Hangi marka testi kullanmıştın?
Insallah olmaz ama olabilir bu da... Regli gününden önce mi yapmıştın? Hayal kırıklığı yaşıyor insan öyle olunca...

markası aklımda değil canım hemde ne hayal kırıklığı 1 haftadır kendime gelemedim ben ya ama ben düşük olduğunu düşünüyorum kana gitmediğime pişmanım aslında testler hala duruyo akşam baktım yine yani yıllardır test yapıyorum yokken böyle çıktığı hiç olmadı testte resmen ben burdayım diyo anlamadım hatta testi test etmek için tekrar alıp yapsammı diye bile düşünüyorum yani hemde adet sonrasıı

hülyam ben bu leslie dediğinizi bilmiyorum ya netten bakarakmı yapıyosunuz nedir bu bende yapıyım gitsin kilolar hoş gören sende kilomu var diyo ama ben kendimi b,iliyorum aslında kilodan çok ödem ve deri esnekliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…