slm cnm hoşgeldin ben iyiyim senı sormalı
sağol kuzumm benımm mide bulantıları geçti ya iştah açıldı valla sürekli acıkıyorum sanki
bu iyiye işaret kuzum adet olabılırsın
as.hoşgeldiiiiiinhuhuuuuu selamlar ben geldimmmmmmmmmmmm
ıyıyız canım sen nasılsın bebiş nasıl
cnm ben 6+2 de hem bebeği görmüştüm hemde kalp atışlarını görmüştüm
inşallah sende görürsün kuzum
slm cnmcım hoşgeldin
ben ıyıyım yemek yedım geldım tkr geri sen nasılsın taze gebişim
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın :)
sağol canım inşallah hayırlı olur...
ahh ahh İNŞALLAHHHHHHHHHHHH
ilda vallahi benim yazdıklarıma kasıtl cevap vermediğini düşnüorum artık
Ne güzel paylaşım oldu sevindim.
Selam nasılsın?Bebişine çok sevindim Sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim sana.Canım bahsettiğin şeyi çok duyduk buralarda.Hiç korkma geç döllenme olmuştur doktorun dediği gibi.İçini ferah tut yolk kesesi denen şey gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş o varsa problem yok.Geç döllenme çok normal.Doktorun kim?
İyiyim çok şükür, aynı çalışmaya devam işte.
Okuduğum kadarı ile bebişi ve annesi de iyiymiş. Mide bulantılarıda gidiyormuş. Maşallah size.
İçimden hamile arkadaşlarıda bebekleri sevdiğim gibi sevesim geliyor hihi
markası aklımda değil canım hemde ne hayal kırıklığı 1 haftadır kendime gelemedim ben ya ama ben düşük olduğunu düşünüyorum kana gitmediğime pişmanım aslında testler hala duruyo akşam baktım yine yani yıllardır test yapıyorum yokken böyle çıktığı hiç olmadı testte resmen ben burdayım diyo anlamadım hatta testi test etmek için tekrar alıp yapsammı diye bile düşünüyorum yani hemde adet sonrasıı
hülyam ben bu leslie dediğinizi bilmiyorum ya netten bakarakmı yapıyosunuz nedir bu bende yapıyım gitsin kilolar hoş gören sende kilomu var diyo ama ben kendimi b,iliyorum aslında kilodan çok ödem ve deri esnekliği var
selam garulağğğğğ
nasılsınız beyaaaa
selam garulağğğğğ
nasılsınız beyaaaa
geç döllenme zaten anca 10.günde çıktı kanda...3gün geçmişşti çıkmamıstı EMİNE ÖZDEMİR dktrm kocael tıpa gdyrum:)
a.s iyiyiz abe sen nasılsın tatlumselam garulağğğğğ
nasılsınız beyaaaa
iyi allaha şükür sen nasılsınnasılsın kızlar
Merhabalar,
Sadece okumaktan sıkıldım bende konuşayım bari hehe
topik kalabalıklaştı hatlar karıştı
sonradan gelenler hoşgelmişler
İyiyim canım sağol. Evet bayadır yokum edirnedeydim geçen hafta geldim,kayınvalidemin misafiri vardı onlardaydım hep bir de midem çok bulanıyordu geçen hafta hep uyuklar vaziyetteydim.Sen nasılsın ne var ne yok bebiş nasıl
hoşbulduk cnm nasıl geçtimi ağrıların.topik kalabalıklaştı hatlar karıştı
sonradan gelenler hoşgelmişler
dimi 23 kişiyiz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?