Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyiyim çok şükür, aynı çalışmaya devam işte.
Okuduğum kadarı ile bebişi ve annesi de iyiymiş. Mide bulantılarıda gidiyormuş. Maşallah size.
İçimden hamile arkadaşlarıda bebekleri sevdiğim gibi sevesim geliyor hihi

huhuuuuu selamlar ben geldimmmmmmmmmmmm
as.hoşgeldiiiiiin
ıyıyız canım sen nasılsın bebiş nasıl
bende iyiyim tatlım bebişte iyi gibi sesi soluğu çıkmıyor sen nasılsın gittinmi başka doktora?

:) iyiyim tatlı gebişim iyiyim allah şükür gerçi dün canım çok sıkkında ya akşam acayip sinirm bozuldu k.anneye. benim kedim var ya dumiş bebişlikten beri benle diyoki kediyi evden yolla, hasbinallah bu kedinin aşısı tam, 2 ayda bir veterinere gidip aşı oluyor kaldiki toksoplazmaya karşı bağışıklıyım ben yani bişey olmaz riski yok doktorda dedi bişi olmaz vet de dedi,(zaten hiç sokak görmemiş bir kedi) bende k.anneye dedimki hiç biryere gidemez, birlikte büyücekler, allahın izniyle bişi olmaz, onun sayesinde benim romatizma rahatsızlığım azaldı , tamam dedi karışmıyorum ben. kocamda dedi karışma zaten hiç bişi olmaz biz doktorla görüşüyoruz dedi kadın bozuldu şunlara bak ya hemen hak idda etmeye çalışıyorl ne ilginçler ya öyle başınızı ağırıttım paylaşıyım dedim

geç döllenme zaten anca 10.günde çıktı kanda...3gün geçmişşti çıkmamıstı EMİNE ÖZDEMİR dktrm kocael tıpa gdyrum:)

cnm benım sevebilirsin
evet çok şükür iyiyiz cnmcım senınde iyi olmana sevındım

eminemmmmmmm nasılsın tatlı arkadaşım kızın miniğin nasıl
canım leslie yi şöyle burdan link vermek yasak ama..

google gir..''leslie sansoi küçültülmüş linkler'' yaz..ik çıkan yere tıkla...

tüm linkler var istediğini indirebilirsin

Son düzenleme:
canım mesaj yazamadım 10 dk dolmadan burdan cevap veriyim.
benimki normal gebelikti
keseyi falan görmüştüm sonrasında düşük oldu.
korkma sen her şey yolundadır ALLAHIN izniyle

bayanlar ben yeni üye olduğum için hiçbirinizi tanımıyorum ve konulara dahil olmakta zorluk çekiyorum.ben 1 yıllık evliyim ve çocuğumun olmasını çok istiyorum..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..yaşım 28

edirnede ne işin vardı. bende edirneliyim tekrar gelirsen görüşelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…