Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

fıstığım megim sen burdamısın seni çokkkk seviyom nasılsın boş durmayın dua edin benim dualarım hepinizle

selam kızlar nasılsınız...herkesin kandili mübarek olsun..Allah hepimizin dualarını kabul etsin....

kızlar ya bugün kardeşim ve eski çalıştığım hastaneden arkadaşım aradı beni ikiside rüyalarında beni hamiş görmüşler..hayırlar olsun ya...ne iş bu ikiside görmüş beni..
ama umutlanmak istemiyorum hayır hayr istemiyorum...kasıklarımda ağrı var yine ya bugün..12 gün var batıma..hayırlar olsunnn

iyilik güzelim sen nasilsin bugün bakim

çok yorgunum cnm ya.kayınvalidemle hasta ziyaretine gittim..pestilim çıktı inanki.zor duruyorum ayakta..daha abdest alıp dua edicem...
kasıklarımda ağrı var sanki adet sancısı gibi.geçen ay böyle olmuştum yumurtam çatlamıştı..

gecmis olsun canim papatya cayi varsa ic iyi gelir..ay ne güzel yumurtanin catladigini anlayabiliyosun bol bol halvet yapin bu aralar o zaman caniminsallah bu ay tutunur bebisin annecigine canim

gecmis olsun canim papatya cayi varsa ic iyi gelir..ay ne güzel yumurtanin catladigini anlayabiliyosun bol bol halvet yapin bu aralar o zaman caniminsallah bu ay tutunur bebisin annecigine canim

canımsın inşallah aşkım.Allah hepimize veriri hayırlısıyla inşallah..geçen ay ağrımıştı bende ertesi günü doktora gitmiştim.sancım var demiştim galiba çatladı dedim.doktor baktı evet çatlamış dedi..halvet ettik ama olmamıştı..bu ay inşallah gelir cnm ya çok özlendi haberi yok bıcırığın..
acaba diorum yerleşme sancısı falanda olabilir mi?geçen aya göre daha geç oldu bugünse eğer..geçen ay 12 yada 13.gündü
ama bu ay bugün 17.günüm cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…