Ben de bi bebeğim olsun istiyorum ama sivilce tedavisinde ilaç kullandığım için bi süre beklemem gerekiyor. İlacı yeni bıraktım, bi ara cildiye doktoruna görünüp ne kadar beklemem gerektiğini soracağım. :97:
aminnn canım inşallahbende 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim.üzerinden 2 yıl gecmesine rağmen hala gebe kalamadım.ve gecenlerde kayseri hüma hastanesinde dr arzu yurçi'ye gittim(çevremin çok övmesi sonucu). dr önce serophene tedavisi yaptı ama olmayınca hsg çekti.sonuc cıktığında sizinki tüp bebekle sonuclanır ancak dedi ve bizi hüsrana uğrattı.tabi ben inanmadım sonuca ve doktorumu değiştirdim bi profösöre gittim laparaskopi oldum şimdi veeeeee ne tüplerimde nede rahmimde bi sorun çıkmadı şok olduk artık arzu hanımı kimseye tavsiye etmeyeceğim ve hiç bi zaman normal bir jinekolağa güvenmeyin mutlaka profösöre gidin.
en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşaallah.....
slm kısslar uzun süredir giremiyorum megcim benim umutlarda malesef temmuza kaldılisteye eklersen sevinirim 23 temmuz.buleysacım aramıza hoşgeldin sana bi sorum olucak ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum ne zaman gitmeliyim?regl bitimimi?bu arada benim bi düşüdüğüm olmuştu daha önce 1o haftalık bebeğimin kalbi durduçdr 3 ay korun dedi işte temmuzda bitiyor süre.bütün umutlarım bu ay canımcım
kızlar kan sonucunu aldım HAMİLEYİMMMMM inanamıyorum yaaaa
demiştim
teşekkürler yaaa :)
erken gebelik testi nasıl bişey ilk kez dutdum aydınlatırsan sevinirimmmm benimde reglime 3 gün var dün kan verdim gebelik yok gözüküyo((
Ben de bi bebeğim olsun istiyorum ama sivilce tedavisinde ilaç kullandığım için bi süre beklemem gerekiyor. İlacı yeni bıraktım, bi ara cildiye doktoruna görünüp ne kadar beklemem gerektiğini soracağım. :97:
mayaaa cnm hayırlısı olsunnn çok sevindimmm
kızlar benim kırmızılar geldi temmuza kaldı hayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?