Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar iyi akşamlar herkese ben şimdilik çıkıyorum ilerleyen saatlerde görüşürüz.Kocacan geliyomuş

bende 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim.üzerinden 2 yıl gecmesine rağmen hala gebe kalamadım.ve gecenlerde kayseri hüma hastanesinde dr arzu yurçi'ye gittim(çevremin çok övmesi sonucu). dr önce serophene tedavisi yaptı ama olmayınca hsg çekti.sonuc cıktığında sizinki tüp bebekle sonuclanır ancak çünkü tüplerin tıkalı dedi ve bizi hüsrana uğrattı.tabi ben inanmadım sonuca ve doktorumu değiştirdim bi profösöre gittim laparaskopi oldum dün veeeeee ne tüplerimde nede rahmimde bi sorun çıkmadı şok olduk artık arzu hanımı kimseye tavsiye etmeyeceğim ve hiç bi zaman normal bir jinekoloğa güvenmeyin mutlaka profösöre gidin.

en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşaallah.....

Son düzenleme:
ben yemek hazırlığı yapiim canlarım batlarım,görüşürüz gene akşam

aminnn canım inşallah

geçmiş olsun canım.hoşbulduk...ben adetin başlama günü dahil 9.günü gittim.öyle deme canım ya olmazsa tekrar durmak yok yola devam

erken gebelik testi nasıl bişey ilk kez dutdum aydınlatırsan sevinirimmmm benimde reglime 3 gün var dün kan verdim gebelik yok gözüküyo ((

canım ben medismart yaptım eşim almış bir de fortel varmış sanırım 18 tl civarı fiyatları...

mayaaa ve yanlış okumadıysam güneşşşş tebrik ederim..kızlar bana da dua edin olur mu ben de sizleri ekleyeceğim dualarıma :)) Rabbim hepimize çocuk nasip etsin inşallah..

bu arada almina benim de aklımdaki isimlerden biri

rouctan ya da zoretanınden bahsediyorsun dimi canım
ben de kullandım
8ay oldu bırakalı
doktorun biri en az 3ay demişti
biri 1ay yeter dedi
ama ben 7-8beklenmelı dıyorum
netıce de tehlıkelı bı ılaç riske almamak lazım
sen ne zaman bıraktın

mayaaa cnm hayırlısı olsunnn çok sevindimmm

kızlar benim kırmızılar geldi temmuza kaldı hayaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…