Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

göğüslerinden sıvı gelliyorsa prolaktin hormunu fazlalığın olabillir..tahlil yaptırman lazım..kadın doğum dr un tahlil ister.sonuca göre ilaç yazar..endişe etme canım..

tamam tamam gidiyorum.....:92:

içime su serptin vallahi de alminaçınar çok sağol stresten ölecektim... doktorumu aradım ama akşam aradım açmadı yarın bir daha arayacağım. peki bu ilaç gebe kalmaya aşılamaya engel olacak mı?? gitmişken aşılamayı da yaptırayım diyorum çünkü ben Kilis teyim doktorum Ankarada...

Ben bi kaç aydır düzenli kullanmayı bıraktım, 3-5 günde 1 alıyordum, son ilacı geçen hafta aldım. Farklı yorumları ben de duymuştum. Prospektüsünde 1 ay yazıyor, kimi doktor 1 yıl diyor. Dediğin gibi mümkün olduğunca beklenmeli, ihmale asla gelmeyecek bi durum.

Tekrar miyabalar canlarım batlarım

damlapal den haber yok,ben merak ediyorum onu :26:

çok şükür cnm nasıl olalım yav..sancım var felaket daha 12 gün var batımada
seni sormalı bebişinle iyi misiniz??

ağrılar olur benimde öyleydi çatlama ağrıları bunlar inşallah sonu güzel olur canım bebişimde bende iyiyiz şimdilik cuma günü doktora gidicem çok uykusu geliyo teyzesi ya annesinin gözleri kapanıyor akşam olunca

hoşgeldin cnmmm nasılsın??? bitti mi tatilll:82:

10 günlük izin bitti,döndük dün evimize..
haftasonları gideriz artık..

iyiyim,hummalı bi halvet çalışması var bizde..
adamı uykusunda dürtüp uyandırıp halvet yaptırıyorum..
arsızlığın son perdesi yani..:86:
gelsin artık şu bebik

ayy kıyamam ben onaaa..aman iyi olsunda bol bol uyut annesiii

ay canımmm uyku mu geliyomuş

ee o kadan olur cnmmm
bizimkide başlıo 10 olunca saat hadi yapmıyoruz mu diye..erken diom anlamıyo herifim...
valla gelsin artık ya dün diyorum eşime artık canım istyince yapmak istiyorum ya ne bu böyle ev ödevi gibi

hehhh bak iyi dedin efet,ev ödevi

benimki uyuklamaya başlamıştı,yatağa gönderdim ben gelene kadar uyu dinlen dedim

ya onlarada yazık be megimmm.. ne yapsınlar yoruluyorlar..
kolay değil hergece hergece:82:

hee tebi tebiii önceden hadi hadi noloorr diyen adam,şimdi nerdeyse 'gene mi' dicek utanmasa

sevdirtmicem bebeemi

oyneeğee luuğuuliii luuuyaaaa
mallellçellelll duuliii taysiminaa cuuliiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…