Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım. benim geçen sene gittiğim doktor da hiçbirşey bulamadı herşey psikolojik dedi seneye kadar oluruna bırak olmazsa gel seneye aşılama yapacağız senin çocuğun aşılama ile olacak demişti. başka şehirdeydi doktorum. yarın da yeni bir doktora gideceğim sağ göğsümden ara ara sıvı gelmeye başladı bu son 1 aydır.ve çocuk amaçlı gideceğim:) bakalım neler olacak...

inş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz cnm.benimde sol gögüsümden sıkınca 1damla süt rengi bişi gelio doktora sordum prolaktin hormonuma bakıldı degerler normal çıktı ilaçların etkisiolabilir dedi bana da

göğüslerinden sıvı gelliyorsa prolaktin hormunu fazlalığın olabillir..tahlil yaptırman lazım..kadın doğum dr un tahlil ister.sonuca göre ilaç yazar..endişe etme canım..

tamam tamam gidiyorum.....:92:

Son düzenleme:

soğan kürünü ben de denedim seni çok iyi anlıyorum.ama senin az kalmış ya benim daha 9 günüm var.:))

gitmeeeeeee

slm kısslar uzun süredir giremiyorum megcim benim umutlarda malesef temmuza kaldılisteye eklersen sevinirim 23 temmuz.buleysacım aramıza hoşgeldinsana bi sorum olucak ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum ne zaman gitmeliyim?regl bitimimi?bu arada benim bi düşüdüğüm olmuştu daha önce 1o haftalık bebeğimin kalbi durduçdr 3 ay korun dedi işte temmuzda bitiyor süre.bütün umutlarım bu ay canımcım

çok bilmiş gibi habire yazıp duruyorum..kızacaksınız ama sonra bana...

kızılıcak durum mu canım ya..
tecrübe ne kadar değerli

çoğumuz daha bilinçli değiliz ki..
burda öğreniyoruz biçok şeyi..:92:

hayırlısı olsun helvacım,sakın üzülme e mi..
halvete devam..

hayırlısı olsun helvacım,sakın üzülme e mi..
halvete devam..
çok sağol canım iyki sizler varsınız yoksa napardım:26:yeminle gözümden yaşlar geldi kırmızıları görünce ama elden ne gelir.işşallah temmuz ayı uğurlu gelecek hepimize

kızlar forumda olmadığım zamanlar oluyo..
kaçırdığım bildirim mesajlarınız olabiliyo..(gerçi geçmişi hep okumaya çalışıyorum..)
bana özelden de yazar mısınız yeni durumlarınızı rica etsem.. liste için..

çok sağol canım iyki sizler varsınız yoksa napardım:26:yeminle gözümden yaşlar geldi kırmızıları görünce ama elden ne gelir.işşallah temmuz ayı uğurlu gelecek hepimize

benimde geçen ay kırmızılar geldi biliyosun..
yani korunmadığın ay gibeğ kalınıcak diye bir koşul yokmuş demek ki.. bunu anlamış bulunmaktayım..
halvete devam :92:
elbet bigün gelicek bebelerimiz..

benimde geçen ay kırmızılar geldi biliyosun..
yani korunmadığın ay gibeğ kalınıcak diye bir koşul yokmuş demek ki.. bunu anlamış bulunmaktayım..
halvete devam :92:
elbet bigün gelicek bebelerimiz..
amin bitanem hayırlısıyla rabbim tez zamanda nasip edicek hepimize bebişlerimizi

amin bitanem hayırlısıyla rabbim tez zamanda nasip edicek hepimize bebişlerimizi

eli ayağı düzgün ve her bakımdan sağlıklı olmalarını dilemeliyiz..
zamanı çookk da önemli değil,değil mi..
hayırlısıyla gelsinler inşallahhh...
(kırmızı gelince,hayal kırıklığı olmuyo değil ama bu şekilde düşünmeliyiz sanırım..)

selam kızlar bugün doya doya muhabbet edebiliriz kocamda yok eve sizinleyim
ama duamı etmeye gitcem yanii

Son düzenleme:
Ben de bi bebeğim olsun istiyorum ama sivilce tedavisinde ilaç kullandığım için bi süre beklemem gerekiyor. İlacı yeni bıraktım, bi ara cildiye doktoruna görünüp ne kadar beklemem gerektiğini soracağım. :97:

bizlerede dua et canım bende bu gece bol bol dua edecem hepimiz için rabbim dualarımız kabul etsin inş....

evet müminlerin en güzel duası duayı tek kendisi için yani bencillik için etmemek başka kişileri de düşünüp dua etmek kabul oluyomuş allah katında allahım her isteyenlere versin ama banada versin diye dua etmek iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…