merhaba..ben de polikistik over var ve 15aydır olmadı doktorum da artık aşılamaya geçelim ne kadar sabırlısın artık sonuç alalım dedi eşimde çok istiodu ve yaptırdım.çok kolay bi operasyon normal vajinal muayene gibi eşinin spermini rahmine yerleştiriyolar uzun bi çubukla.sonrasında 1saat kadar yatıosun orda. eve gelincede yatıosun gün boyu dier günler normal hayatına dönebilirsin dedi doktor bu kadar cnm
anladım canım. benim geçen sene gittiğim doktor da hiçbirşey bulamadı herşey psikolojik dedi seneye kadar oluruna bırak olmazsa gel seneye aşılama yapacağız senin çocuğun aşılama ile olacak demişti. başka şehirdeydi doktorum. yarın da yeni bir doktora gideceğim sağ göğsümden ara ara sıvı gelmeye başladı bu son 1 aydır.ve çocuk amaçlı gideceğim:) bakalım neler olacak...
anladım canım. benim geçen sene gittiğim doktor da hiçbirşey bulamadı herşey psikolojik dedi seneye kadar oluruna bırak olmazsa gel seneye aşılama yapacağız senin çocuğun aşılama ile olacak demişti. başka şehirdeydi doktorum. yarın da yeni bir doktora gideceğim sağ göğsümden ara ara sıvı gelmeye başladı bu son 1 aydır.ve çocuk amaçlı gideceğim:) bakalım neler olacak...
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende en az sizin kadar çok istiyorum hamile kalmayı geçen ay soğan kürünü uyguladım adetime 3 gün var ama ben kendimi acabamı demekten alı koyamıyorum ve kasıkları son 1 haftadın sürekli ağrıyo inşallah isteyen herkese küçük bir melek verir inşallah bu gün kandil bol bol du edelim
göğüslerinden sıvı gelliyorsa proaktin hormunu fazlalığın olabillir..tahlil yaptırman lazım..kadın doğum dr un tahhlill ister.sonuca göre ilaç yazar..endişe etme canım..
tamam tamam gidiyorum.....:92:
gitmeeeeeee
çok bilmiş gibi habire yazıp duruyorum..kızacaksınız ama sonra bana...
slm kısslar uzun süredir giremiyorum megcim benim umutlarda malesef temmuza kaldılisteye eklersen sevinirim 23 temmuz.buleysacım aramıza hoşgeldin sana bi sorum olucak ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum ne zaman gitmeliyim?regl bitimimi?bu arada benim bi düşüdüğüm olmuştu daha önce 1o haftalık bebeğimin kalbi durduçdr 3 ay korun dedi işte temmuzda bitiyor süre.bütün umutlarım bu ay canımcım
çok sağol canım iyki sizler varsınız yoksa napardım:26:yeminle gözümden yaşlar geldi kırmızıları görünce ama elden ne gelir.işşallah temmuz ayı uğurlu gelecek hepimizehayırlısı olsun helvacım,sakın üzülme e mi..
halvete devam..
çok sağol canım iyki sizler varsınız yoksa napardım:26:yeminle gözümden yaşlar geldi kırmızıları görünce ama elden ne gelir.işşallah temmuz ayı uğurlu gelecek hepimize
amin bitanem hayırlısıyla rabbim tez zamanda nasip edicek hepimize bebişlerimizibenimde geçen ay kırmızılar geldi biliyosun..
yani korunmadığın ay gibeğ kalınıcak diye bir koşul yokmuş demek ki.. bunu anlamış bulunmaktayım..
halvete devam :92:
elbet bigün gelicek bebelerimiz..
amin bitanem hayırlısıyla rabbim tez zamanda nasip edicek hepimize bebişlerimizi
selam kızlar bugün doya doya muhabbet edebiliriz kocamda yok eve sizinleyim
ama duamı etmeye gitcem yanii
bizlerede dua et canım bende bu gece bol bol dua edecem hepimiz için rabbim dualarımız kabul etsin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?