- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
bize klavye de,koca da dayanmaz canım:26:
kızlarrr ben kaçanziiiiii
kociş çağırıyorr...ama ben unuttum bu gece kandillllll olmaz dimeeeee
hoşçakaaaaal.......olur canım neden olmasın helalin senin hattaaaa sevap bilem alursun......
kızlar eşleriniz sperm tahlili falan yaptırdı mı ? durum nasıl,bilginiz var mı ?? şu nedenle soruyorum,varikosel vs durumu varsa ya da düşük morfoloji durumu varsa,sperm sayısı yeterli değilse ,hareketllillik azsa hamilelik biraz gecikebiliyor..halvetteki sperm yoğunluğunun fazla olması da sperm sayısının çok olduğu anlamına gelmiyor...
iyi geceler bebişler hepinizi öptümmmmmmmm
bol bebişli rüyalarrrrr
yarın akşam görüşürüzzzzzzzzzzz
megiimmmmm öptüm kuşummmm..
özledim seninle muhabbeti yaaaaa
görüşürüz birsumm canımm
yarın gel bekliyum
hadi rastgele
selam kızlar
bugün ablamın dr.a gittim çikolata kistini doğruladı 4 cm.
muayane falan, neyse ameliyat diyor buda. 2 cm'den büyükse ameliyatla almaları gerekirmiş.hatta söyledim benim dr. klomenle deneyelim 3 ay dedi siz ne önerirsiniz diye
bence yumurtlamanda problem yok dolayısıyla klomen gereksiz bence ama istersen dene ayrıca rahim filmi çektirmen gerekir, tüpler tıkalıysa bu ilaçlar boşuna dedi.
açık ameliyatmı laraskopimi sorusuna içeriye bakmadan asla kesin sonucu bilemeyiz dedi. bu arada smear testinide aldı oda aradan çıkmış oldu.
kafam çok karışık. klomen denicek olan dr. adetinde gel demişti. şu an çok ağrım var adete 2 gün olmasına rağmen kahve akıntım başladı.ona gidip hsg çektirip klomenemi başlasam yoksa başka bi dr.a mı gitsem
yani şu durumda kendi dr.güvenimde kalmadı . burdaki dr. doğru söylüyor benim yumurtlamamda sorun yokki klomen bencede gereksiz.hatta tüplerde tıkanıklık olduğunu düşünüyorum.hsg çektirmem lazım oda çok acılı bi işlemmiş anestezi ile çektirirm.bi doçent var iyi bi dr. diye duyuyorum ona gideyim en iyisi aman yaa valla karar vermek çok zor. kocişle konuşuyoruz tel.de oda napıcaz çok korkuyorum diyo. bütün kararları tek başıma aldığım gibi bide onu teselli ediyorum yaaa
selam kızlar
bugün ablamın dr.a gittim çikolata kistini doğruladı 4 cm.
muayane falan, neyse ameliyat diyor buda. 2 cm'den büyükse ameliyatla almaları gerekirmiş.hatta söyledim benim dr. klomenle deneyelim 3 ay dedi siz ne önerirsiniz diye
bence yumurtlamanda problem yok dolayısıyla klomen gereksiz bence ama istersen dene ayrıca rahim filmi çektirmen gerekir, tüpler tıkalıysa bu ilaçlar boşuna dedi.
açık ameliyatmı laraskopimi sorusuna içeriye bakmadan asla kesin sonucu bilemeyiz dedi. bu arada smear testinide aldı oda aradan çıkmış oldu.
kafam çok karışık. klomen denicek olan dr. adetinde gel demişti. şu an çok ağrım var adete 2 gün olmasına rağmen kahve akıntım başladı.ona gidip hsg çektirip klomenemi başlasam yoksa başka bi dr.a mı gitsem
yani şu durumda kendi dr.güvenimde kalmadı . burdaki dr. doğru söylüyor benim yumurtlamamda sorun yokki klomen bencede gereksiz.hatta tüplerde tıkanıklık olduğunu düşünüyorum.hsg çektirmem lazım oda çok acılı bi işlemmiş anestezi ile çektirirm.bi doçent var iyi bi dr. diye duyuyorum ona gideyim en iyisi aman yaa valla karar vermek çok zor. kocişle konuşuyoruz tel.de oda napıcaz çok korkuyorum diyo. bütün kararları tek başıma aldığım gibi bide onu teselli ediyorum yaaa
megcim,nasilsin ,canim? senin avatarindaki hurrosh ne diyor???? halvet mi?
alminamçınarım,biz daha 2. ay korunmuyoruz ve doğrusunu istersen,allahlık ali beyiz bu konuda..
ilerleyen zamanlarda araştırılabilir tabii..(gerekmez inşallah...)
megcim,nasilsin ,canim? senin avatarindaki hurrosh ne diyor???? halvet mi?
meg cim,benim hayatım boyu en büyük idealim anne olmaktı..ama son zamanlarda çok sorunlu adet dönemlerim vardı...ya çocuğum olmazsa korkusu taşıyordum..sanki herkes anne olur da bir ben anne olamazmışım gibi geliyordu..kanat takıp aya uçmak gibi birşeydi benim için anne olmak..zaten evlenir evlenmez myomektami ameliyatı oldum..1 sene hamilelik yasaktı..eşime sperm tahlili yaptırmasını söyledim..eşim de dr olduğu halde yok ne gerek var falan filan..inat etti günlerce..sen bende kusur mu arıyorsun falan dedi..eee ben myomektami ameliyatı olmuşum,rahimde dolu sorun..sen ne gözle bakıyorsun o zaman bana..böyle böyle kırgın günler geçti..eşime göre en az 1 sene denemesi lazımmış evlli çiftlerin....o yaşı çok genç olanlar için geçerli dedim..ben 30 kusurlu yaşlarda evlendim..eşim de 40 ına merdiven dayamıştı...herneyse bir gün kendiğinden tahlil yaptırdı..ve sonuç nerdeyse azospermi gibi birşey..çok az sperm var...haliyle direk tüp bebek tedavisine yönlendirildik..eğer eşim inadını kırmasaydı biz hala deniyor olacaktık..ki ben anne olmak için can atıyordum..eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,ben rahim filminin yanında ki 2 kanalım da açık çıktı histeroskopi ameliyatı oldum..hala deniyor olacaktık..uzun yazdım ama belki faydası olur diye....
bence ablanın doktoru daha doğru teşhislemiş gibi..
yani yapılacaksa,mecburi bi durumsa,yapılsın alyacanım ya..
sıkılma nolur,bak bu zamanlar gelip geçici..
bebek istiyosak,katlanılcak bazı şeyler oluyo işte..
alya,klomeni ben de bu forumda duyup kullandım..pişman oldum..adet düzenimi bozmuştu..rahim duvarı kalınlığım da incelmişti..ki ince rahim duvarı kalınlığı pek istenmez hamilelikte..çünkü embriyonun tutunması için rahim duvarının belli kalınlıkta olması lazım...ayrıca eğer yumurtalığındaki kist foliküler kist ise doğum kontrol hapı ile geçer...çikolata kisti 2 cmden falan oldukça fazla olur zaten..eğer doğum kontrol hapına rağmen geçmiyorsa yumurtalığındaki kist çikolata kisti olma ihtimali artar..ayrıca çikolata kistleri laparaskopi ameliyatı ile olur diye biliyorum...dr unun dediği gibi açmadan göremeyiz diyorsa sezaryan gibi karnından keserekk yapacak ameliyatı demek..bu da en az 1 sene hamileliği rafa kaldırman demek..çünkü 1 sene hamilelikk önerilmez.. şu var bazı dr.lar da para kazanmak uğruna ameliyat diyebiliyorlar...sen bilirsin ama başka bir dr a daha görünmeni öneririm arkadaşım....
rahim filmi çektirmen iyi olur ayrıca...
alya,klomeni ben de bu forumda duyup kullandım..pişman oldum..adet düzenimi bozmuştu..rahim duvarı kalınlığım da incelmişti..ki ince rahim duvarı kalınlığı pek istenmez hamilelikte..çünkü embriyonun tutunması için rahim duvarının belli kalınlıkta olması lazım...ayrıca eğer yumurtalığındaki kist foliküler kist ise doğum kontrol hapı ile geçer...çikolata kisti 2 cmden falan oldukça fazla olur zaten..eğer doğum kontrol hapına rağmen geçmiyorsa yumurtalığındaki kist çikolata kisti olma ihtimali artar..ayrıca çikolata kistleri laparaskopi ameliyatı ile olur diye biliyorum...dr unun dediği gibi açmadan göremeyiz diyorsa sezaryan gibi karnından keserekk yapacak ameliyatı demek..bu da en az 1 sene hamileliği rafa kaldırman demek..çünkü 1 sene hamilelikk önerilmez.. şu var bazı dr.lar da para kazanmak uğruna ameliyat diyebiliyorlar...sen bilirsin ama başka bir dr a daha görünmeni öneririm arkadaşım....
rahim filmi çektirmen iyi olur ayrıca...
ismayilova sen azerimisin ? :) aynı soyadı olan azeri tanıdıklarım var da....
kızlar hadi size iyi geceler............benim biraz işlerim var....sonra da bizlere dua edicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?