Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meraba kızlar... işim daha yeni bitti. anca yimek yedik. yoruldum yawww siz napıyonuz bakalım

megde aynı şeyi söylüyordu tatlım onun ikide hala kırmıızımş bu ay hamile kalcaksınız heralde devam edin halvete :) inşallah gelir bebekiniz.

meraba kızlar... işim daha yeni bitti. anca yimek yedik. yoruldum yawww siz napıyonuz bakalım

hoşgeldin iyyiz allaha şükür sen nasılsın cnm bu ev işleri bitmiyor zaten yemek yap ye yıka hep aynı

selam kızlar yaa bu ay başıma gelmeyen kalmadı :)once adetım gecıktı sevıncle test yaptırdım pozıtıf cıktı sora kese gozukmedı dıs gebelık felan derken adet oldum gebelık felanda varsa kalmadı yanı.neyse ıste sımdı adetımın son gunu klomen kullandm yarın doktora gıtcem aşılama olcak heralde. ama bıraz endıselıym bu arada ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz yıllardır ama olmadı bı turlu aşılama yaptıran arkadaslara sorıyım asılama yaptırdktan sonra püf noktalar yontemler felan varmı aceba:26:

merhaba kızlar nasılsınız size birsey sorucam nekadardır bebek düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisiniz daha önce korunuyormuydunuz? bz 3 aylık evliyiz dha bebek düşünmüyoruz Allah isteyen herkeze nasipp etsin inş... aile büyükleride sürekli bana doğum kontrol hapı kullanıyorum diye ileride bebeğin olmaz diyorlar

megde aynı şeyi söylüyordu tatlım onun ikide hala kırmıızımş bu ay hamile kalcaksınız heralde devam edin halvete :) inşallah gelir bebekiniz.

aa megdedemi aynı hadi hayırlısıııı inşallah dua edin benim 23.gün yaptığım test bu MEG nerdesinnn gel açıklık getir şuna diycem ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diyeceksin dimiiiii

merhaba cnm..
ben haptan sonra gebe kalınamayacğına inanmıyorum..çünkü çevremde herşeyi normal olan arkadaşlarım hapı kestilerinin 1. veya 2. ayı hamiş kaldılar..

ben hiç korunmadım 2,5 yıldır bebek istiyoruzz..Allahım gönlüne göre versin cnm

hoşgeldin iyyiz allaha şükür sen nasılsın cnm bu ev işleri bitmiyor zaten yemek yap ye yıka hep aynı

evet ya sorma bide işten çıkınca bunları yapmak nasıl zor geliyo. işyerindede çok yoğunum. bide ev işleri beni deli ediyo. birazda temizlik manyağıyım. dolayısıyla 2 kat fazla yoruluyorum. ama evim temiz olunca kendimi daha huzurlu hissediyorum

amin canm Allah hepimizin gönlüne göre sağlıcaklı bebişlerimiz olsun hayırlı zamanlarda

bana böyle baskı yapıyor moralim bozluyor eşimin bu yıl güneydoğu tayini var eş götürülemeyen yer çıkmazsa ben gidemiycem bebek olursa tek başıma üstesinden gelicm 2 yıl babası olmuycak yanımızda babasıda her halini görsün istiyorum benim kpss sınavı var yoksa isterim bebeğimiz olsun hangi bayan istemezki ama kayınvalidem fln öyle diyor bende suç işliyor gibi hissediyorum kendimi3 aylık evliyiz daha birikim fln yok

cnm çevremde hapla korunan kaç kişi varsa bıraktıkları ay veya ertesi ay hamile kaldılar.bu hapta bir keramet var bence.ben hiç kullanmadım.ve sonuç 1 yıldır elde edilemeyen gebelik..bu arada herkese slm

a.s. kandamı pozitif çıktı tatlım . allah kolaylık versin aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin inş.
yok cnm ne alakası var doğum kontrol hapı öyle bir etkisi yok, ben evlendiğimin ilk yılı doğum kontorl kullandım sonra prez. kullandık.,yani olmaz diye bişi yokherkes herşeyi söylüyor boşver.allah herkese nasip etsin

aa megdedemi aynı hadi hayırlısıııı inşallah dua edin benim 23.gün yaptığım test bu MEG nerdesinnn gel açıklık getir şuna diycem ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diyeceksin dimiiiii

ya öyleydi cnm hatta ovucanın resmini falan oda koydu :) hadi bu ay gelir bebikleriniz.............bugün ettim ve hep aklıma gelince burdaki herkes ediyorum.cnm

onu bilmem de ben hic korunmadim 7 aylik evliyim halaaa bebis yok

onun canı torun çekmiştirde ondan öyle söylüyordur..
bence içini ferah tut cnm..sende haklısın eşin yanında olunca yaparsın bebeğini.eşler yanında olmalı hamileliğin her sürecini beraber atlatmalısınız..

hoşbuldum bebeğim.keyifler nasıl bakalım.

idare ederim cnm..
pazartesi tahllimiz var..bana dua edin hakımızda ne hayırlı olacaksa o çıksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…