çok tatlıymış maşallahhhh pisiciğinnnn
ovben çıktım dizi başlamadan daha kestane yapıcam
kızlar ben geldimmmkaç gündür benim ovucan bir tuhaf birkaçgün önce sinyal verdi kırmızı çizgi o gün çıkmıştı bugün öylesine bir baktım yine kıpkırmızı adetede 6gün falan var:44::44:Eki Görüntüle 329135
ben çıktım dizi başlamadan daha kestane yapıcam
megde aynı şeyi söylüyordu tatlım onun ikide hala kırmıızımş bu ay hamile kalcaksınız heralde devam edin halvete :) inşallah gelir bebekiniz.kızlar ben geldimmmkaç gündür benim ovucan bir tuhaf birkaçgün önce sinyal verdi kırmızı çizgi o gün çıkmıştı bugün öylesine bir baktım yine kıpkırmızı adetede 6gün falan var:44::44:Eki Görüntüle 329135
ilginç...koyu çımışmıydı hiç bu kadar bu ay boyuncaa??
meraba kızlar... işim daha yeni bitti. anca yimek yedik. yoruldum yawww siz napıyonuz bakalım
meraba kızlar... işim daha yeni bitti. anca yimek yedik. yoruldum yawww siz napıyonuz bakalım
megde aynı şeyi söylüyordu tatlım onun ikide hala kırmıızımş bu ay hamile kalcaksınız heralde devam edin halvete :) inşallah gelir bebekiniz.
merhaba kızlar nasılsınızsize birsey sorucam nekadardır bebek düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisiniz daha önce korunuyormuydunuz? bz 3 aylık evliyiz dha bebek düşünmüyoruz Allah isteyen herkeze nasipp etsin inş... aile büyükleride sürekli bana doğum kontrol hapı kullanıyorum diye ileride bebeğin olmaz diyorlar
evet o zamanda çıkmıştı şimdide çıktı niye böyle oldu bende anlamadım yine çalışmalaramı başşlayacağım ben şimdiiiii
hoşgeldin iyyiz allaha şükür sen nasılsın cnm bu ev işleri bitmiyor zaten yemek yap ye yıka hep aynı
merhaba cnm..
ben haptan sonra gebe kalınamayacğına inanmıyorum..çünkü çevremde herşeyi normal olan arkadaşlarım hapı kestilerinin 1. veya 2. ayı hamiş kaldılar..
ben hiç korunmadım 2,5 yıldır bebek istiyoruzz..Allahım gönlüne göre versin cnm
hoşgeldin cnmmm
merhaba kızlar nasılsınızsize birsey sorucam nekadardır bebek düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisiniz daha önce korunuyormuydunuz? bz 3 aylık evliyiz dha bebek düşünmüyoruz Allah isteyen herkeze nasipp etsin inş... aile büyükleride sürekli bana doğum kontrol hapı kullanıyorum diye ileride bebeğin olmaz diyorlar
a.s. kandamı pozitif çıktı tatlım . allah kolaylık versin aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin inş.selam kızlar yaa bu ay başıma gelmeyen kalmadı :)once adetım gecıktı sevıncle test yaptırdım pozıtıf cıktı sora kese gozukmedı dıs gebelık felan derken adet oldum gebelık felanda varsa kalmadı yanı.neyse ıste sımdı adetımın son gunu klomen kullandm yarın doktora gıtcem aşılama olcak heralde. ama bıraz endıselıym bu arada ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz yıllardır ama olmadı bı turlu aşılama yaptıran arkadaslara sorıyım asılama yaptırdktan sonra püf noktalar yontemler felan varmı aceba:26:
yok cnm ne alakası var doğum kontrol hapı öyle bir etkisi yok, ben evlendiğimin ilk yılı doğum kontorl kullandım sonra prez. kullandık.,yani olmaz diye bişi yokherkes herşeyi söylüyor boşver.allah herkese nasip etsinmerhaba kızlar nasılsınızsize birsey sorucam nekadardır bebek düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisiniz daha önce korunuyormuydunuz? bz 3 aylık evliyiz dha bebek düşünmüyoruz Allah isteyen herkeze nasipp etsin inş... aile büyükleride sürekli bana doğum kontrol hapı kullanıyorum diye ileride bebeğin olmaz diyorlar
aa megdedemi aynı hadi hayırlısıııı inşallah dua edin benim 23.gün yaptığım test bu MEG nerdesinnn gel açıklık getir şuna diycem ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diyeceksin dimiiiii
amin canm Allah hepimizin gönlüne göre sağlıcaklı bebişlerimiz olsun hayırlı zamanlarda
bana böyle baskı yapıyor moralim bozluyor eşimin bu yıl güneydoğu tayini var eş götürülemeyen yer çıkmazsa ben gidemiycem bebek olursa tek başıma üstesinden gelicm 2 yıl babası olmuycak yanımızda babasıda her halini görsün istiyorum benim kpss sınavı var yoksa isterim bebeğimiz olsun hangi bayan istemezki ama kayınvalidem fln öyle diyor bende suç işliyor gibi hissediyorum kendimi3 aylık evliyiz daha birikim fln yok
hoşbuldum bebeğim.keyifler nasıl bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?