Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı olsn papatyam inşş gelir bebişin şu var istedgn kadar kas oluosa oluo olmuosa olmuo ...

Hadi yolla o konuyu gülbebekim okuyim bende..
ama özelden gönder linki,burdan yassahh link yazmak..

Hadi yolla o konuyu gülbebekim okuyim bende..
ama özelden gönder linki,burdan yassahh link yazmak..

tamam kuzum arıyorumm şimdi foxu izledinizmi iki çocuğunu kaybetmiş 45 yaşındaki anne menopoza girmiş ama%5 şansla anne olmuş yine tüp bebekle

tüccar olmş çoğu tuccar ben bilhassa aşılama ve tüp yapmayan bi hastahane sectm eşim için gtcz bakalm neolck ...inş umdgm gibi olur tedavisi ...
canım bende zaten devlet hast gidiyorum teyzem orda çalışıyor devlet hast deyince daha da panik oldum zaten

kuzucuklar ben kaçıyorum artık baş ağrısı 2 gündür perişan etti beni öptüm hepinizi iyi geceler yarın kociş evde giremem belki ama ertesi gün mutlaka kırmızılar mı yoksa hala beklemedemi olacağım haber veririm dua edin bebişime de olsun bende sizin için çoookkk dua ediyorum

megim dargınmısın kuzum niye selam vermiyorsun

öpücük attım ya çok çok.. o öpücüklerden 1 tanesi de sanaydı papitom
sorma iş var kkde

tamam haber ver mutlaka damlacım,inşallah gelmiştir seninki
öpüyorum çok görüşürüz

canlarmm içim rahat bi şeklde uyayımmm yarın zmüree var offff

papatyaaaaaa saol cnm içim rahatladı

ii gecelerrr canlarımmmmm

güle güle canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah

dualarımmm sennle cnm bnmmmm hadii hberlerrr verrrrr

öpücük attım ya çok çok.. o öpücüklerden 1 tanesi de sanaydı papitom
sorma iş var kkde

tamam haber ver mutlaka damlacım,inşallah gelmiştir seninki
öpüyorum çok görüşürüz

demek meşkülsün canım
hele benim bildiğim megim es geçmez
işvar demişken şu kapatılan konunun içeriğini merak ettim fırsat bulursan özet geç olurmu

bendemi yatsamm acep sabah olcak nerdeyse bugün iyi oturdum belki uyurummm sabah eşim gelcekkk inş. yarında uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…