ben hiç toparlamamıştımki salıyım ben öyle ateş ,akıntı ,bacak kaldırma ,keçi boynuzu,hayıt,incirvs.vs.takip eden biri olamadım ki
biraz iradesizim bu konularda başladığım günün ertesi birakırım kürleri
sadece dr.tedavilerini sadık bir şekilde takip ettim onlarda hep hüsran oldu allah büyük hayırlı zamanı bekliyorum
hiç onunlabununla uğraşıp kendimi kasamam zaten fazlasıyla sıkıntım var
hayırlısı olsn papatyam inşş gelir bebişin şu var istedgn kadar kas oluosa oluo olmuosa olmuo ...
Hadi yolla o konuyu gülbebekim okuyim bende..
ama özelden gönder linki,burdan yassahh link yazmak..
canım bende zaten devlet hast gidiyorum teyzem orda çalışıyor devlet hast deyince daha da panik oldum zatentüccar olmş çoğu tuccar ben bilhassa aşılama ve tüp yapmayan bi hastahane sectm eşim için gtcz bakalm neolck ...inş umdgm gibi olur tedavisi ...
megim dargınmısın kuzum niye selam vermiyorsun
kuzucuklar ben kaçıyorum artık baş ağrısı 2 gündür perişan etti beni öptüm hepinizi iyi geceler yarın kociş evde giremem belki ama ertesi gün mutlaka kırmızılar mı yoksa hala beklemedemi olacağım haber veririm dua edin bebişime de olsun bende sizin için çoookkk dua ediyorum
kuzucuklar ben kaçıyorum artık baş ağrısı 2 gündür perişan etti beni öptüm hepinizi iyi geceler yarın kociş evde giremem belki ama ertesi gün mutlaka kırmızılar mı yoksa hala beklemedemi olacağım haber veririm dua edin bebişime de olsun bende sizin için çoookkk dua ediyorum
canlarmm içim rahat bi şeklde uyayımmm yarın zmüree var offff
papatyaaaaaasaol cnm içim rahatladı
ii gecelerrr canlarımmmmm
canlarmm içim rahat bi şeklde uyayımmm yarın zmüree var offff
papatyaaaaaasaol cnm içim rahatladı
ii gecelerrr canlarımmmmm
öpücük attım ya çok çok.. o öpücüklerden 1 tanesi de sanaydı papitom
sorma iş var kkde
tamam haber ver mutlaka damlacım,inşallah gelmiştir seninki
öpüyorum çok görüşürüz
meg meşkul
sohbet edecek kimsede kalmadı ben ne geziyorsam bu saatte çıkıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?