duygum kgyu hızlı almaya başladım yani 5kg falan geri vermem lazım ki daha rahat davranayım60 ii be gülümmama tmm bundan fazla alma evt hatta bi üç beş versn zaten alcn hamşlgnde ...yimeee bakayım oyle bu saatte makrna falann cısssss
gülbebek 60 kiloda ne diyeti istediğini rahat rahat ye bol bol ye emi
senin kide kilo mu
damlacım o zaman,
bu sayfa açık ya, sağ üst köşede ''seçenekler'' var,ordan ''bu konuya abone ol''u işaretle..
bak bakalım?
MEG HAMİŞSİNNN DIRIRIRIRIHAMİŞSİNN DIRIRIRIII HAMİŞSİN DIRIRIRIRI SEN HAMİŞSİN ARKADAŞŞŞŞ
olsun kuzum bırak dış görünüşü için incecik kibar olsun ne demişler yüz güzelliğine doyulmuş ama huy güzelliğine doyulmamış demi
valla bende her şey yapıldı bu ayda rahim filmi çektirdim bir şey yokmuş
azıcık benim herifde sorun var gibi şekil birazcık bozukmuş ve hareket yavaşmış dr hemen aşılama yapalım dedi ama ben bekleyelim dedim 2 ay normal yoldan olmazsa mart ayında aşılama için start diyeeğiz artık kısmet bu arada bata 1 gün avr bekliyoruz işte sonucunu
sende ne var ne yok bakalım
yok be ne gebeliği,anca yumurtluyorum habire..
bence seninki ilginç yani 18. gün ve 23. gün çift koyu çıkmış ovucanda.. adetine de bikaç gün kalmış üstelik..
şimdi oldu canım çok sağol tatlı editörüm
olsun kuzum bırak dış görünüşü için incecik kibar olsun ne demişler yüz güzelliğine doyulmuş ama huy güzelliğine doyulmamış demi
valla bende her şey yapıldı bu ayda rahim filmi çektirdim bir şey yokmuş
azıcık benim herifde sorun var gibi şekil birazcık bozukmuş ve hareket yavaşmış dr hemen aşılama yapalım dedi ama ben bekleyelim dedim 2 ay normal yoldan olmazsa mart ayında aşılama için start diyeeğiz artık kısmet bu arada bata 1 gün avr bekliyoruz işte sonucunu
sende ne var ne yok bakalım
yok ya ben diyet miyet yapamıycammm bana göre değil ben biraz daha alırsam yapayım diyorum ama 5 aydır 8 kg falan almışım iyimi? dahada alıcam herhalde hep bu ilaçlar yapıyorr
canım hayırlısı olsun keşke hiç ara vermeseydin hemen yaptırsaydın aşılamanı(hoş bence çok gereksiz bir işlem)
inşallah bu ay hamile kalmışsındır.
bende hiç bir gelişme yok hiç bir tedavi kür filan uygulamıyorum hatta halvetler bile zevkimize isteğimize göre gün mün takip etmiyorum
yakın bir gelecekte tedavide düşünmüyorum
maşallah canım çok almışsın sonra geri verilmiyor ha deyince
dikkat et canım tamam ilaçlar yediriyor ama birazda senin elinde canın bir şey istediğinde havuç ye tam mevsimi hemde sağlıklı yani sezeye yönel makarna felan yeme elma ye portakal ye salatalık ye benim başımdan geçti onun için diyorum yaseminli yeşil çay iç şekersiz mesela
canım hayırlısı olsun keşke hiç ara vermeseydin hemen yaptırsaydın aşılamanı(hoş bence çok gereksiz bir işlem)
inşallah bu ay hamile kalmışsındır.
bende hiç bir gelişme yok hiç bir tedavi kür filan uygulamıyorum hatta halvetler bile zevkimize isteğimize göre gün mün takip etmiyorum
yakın bir gelecekte tedavide düşünmüyorum
yok be ne gebeliği,anca yumurtluyorum habire..
bence seninki ilginç yani 18. gün ve 23. gün çift koyu çıkmış ovucanda.. adetine de bikaç gün kalmış üstelik..
:18::18: duygum koyu çizgide benim ümidim yok kii ne bileyim bir garibimmmdemii hem de koyu çizgiii
:18::18::18: megg inşallahhh vardırr Rabbim belkide ol demiştir olmuştur :18:inşallah bu sefer oldu gülbebekin
maşallah canım çok almışsın sonra geri verilmiyor ha deyince
dikkat et canım tamam ilaçlar yediriyor ama birazda senin elinde canın bir şey istediğinde havuç ye tam mevsimi hemde sağlıklı yani sezeye yönel makarna felan yeme elma ye portakal ye salatalık ye benim başımdan geçti onun için diyorum yaseminli yeşil çay iç şekersiz mesela
hemen aşılamaymışhiç hormon testi şu bu hap vermek yok ahh şu drlarrr yaaa işleri daha da zorlştırıolar ...
bilmiyorumki meg inşallah öyledir be kuzumm hayırlısı ama senin durumunu yaşan birinin yorumlarını okuudum oda hamiştiii hatta dur ben sana onu bulayım sende oku
:18::18: duygum koyu çizgide benim ümidim yok kii ne bileyim bir garibimmm
:18::18::18: megg inşallahhh vardırr Rabbim belkide ol demiştir olmuştur :18:
haklısın damlacımm ben birdaha dikkat etmeye çalışırım makarna kalmasın diye yedim zatenbundan sonra şaka bir yana yemeyeceğim meyve sebze bitkiçayı falan içerim bende
hemen hemen ne test ne ilaç hiçbir şey bende tırstım haliyle yok bekleyelim dedim bakalım bu ay bebiş yoksa başka dr gideceğim sonuçları gösterip yardım isteyeceğim bakalım ne olacak
az sonraaaaaaaa:18:
ne oldu canım sana salmış gördüm kendini
kendi haline bırakmışsın her şeyi
aşılamayı biraz ertelemek istedim korktum yani tutmazsa diye birde hsg sonrası ya bu ay onun için olmasın dedim aşılama umut işte :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?