Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

60 ii be gülümmama tmm bundan fazla alma evt hatta bi üç beş versn zaten alcn hamşlgnde ...yimeee bakayım oyle bu saatte makrna falann cısssss
duygum kgyu hızlı almaya başladım yani 5kg falan geri vermem lazım ki daha rahat davranayım
gülbebek 60 kiloda ne diyeti istediğini rahat rahat ye bol bol ye emi
senin kide kilo mu

papatyaa bir bilsen selülit falan çıkmaya başladı basenden alıyorum kgyuu hep çatlak oluştu kalçamda falan daha doğum falan yapmadan insanın morali bozuluyor amaa acıkınca benim gözüm hiç bişeyide görmüyor çok hızlı kg almaya başladım

MEG HAMİŞSİNNN DIRIRIRIRI HAMİŞSİNN DIRIRIRIII HAMİŞSİN DIRIRIRIRI SEN HAMİŞSİN ARKADAŞŞŞŞ

yok be ne gebeliği,anca yumurtluyorum habire..
bence seninki ilginç yani 18. gün ve 23. gün çift koyu çıkmış ovucanda.. adetine de bikaç gün kalmış üstelik..

hemen aşılamaymış hiç hormon testi şu bu hap vermek yok ahh şu drlarrr yaaa işleri daha da zorlştırıolar ...

canım hayırlısı olsun keşke hiç ara vermeseydin hemen yaptırsaydın aşılamanı(hoş bence çok gereksiz bir işlem)
inşallah bu ay hamile kalmışsındır.
bende hiç bir gelişme yok hiç bir tedavi kür filan uygulamıyorum hatta halvetler bile zevkimize isteğimize göre gün mün takip etmiyorum
yakın bir gelecekte tedavide düşünmüyorum

yok ya ben diyet miyet yapamıycammm bana göre değil ben biraz daha alırsam yapayım diyorum ama 5 aydır 8 kg falan almışım iyimi? dahada alıcam herhalde hep bu ilaçlar yapıyorr

maşallah canım çok almışsın sonra geri verilmiyor ha deyince
dikkat et canım tamam ilaçlar yediriyor ama birazda senin elinde canın bir şey istediğinde havuç ye tam mevsimi hemde sağlıklı yani sezeye yönel makarna felan yeme elma ye portakal ye salatalık ye benim başımdan geçti onun için diyorum yaseminli yeşil çay iç şekersiz mesela

ne oldu canım sana salmış gördüm kendini
kendi haline bırakmışsın her şeyi

aşılamayı biraz ertelemek istedim korktum yani tutmazsa diye birde hsg sonrası ya bu ay onun için olmasın dedim aşılama umut işte :18::18:

yaa yesn de mesela az yesn yemek saatinde yesn ...alaaam ne sıkıcı olmaya başladm yaaa kızlara da yedrmicm bşey tmm kızlar karşmıcm ...zamnnda sanki yapmamşm gibi kaçamak falan her dk bşey yiyesm vardı yaa...şu an maşallah şu halime

ahh ben de oyle rahat olablsemmm ....

yok be ne gebeliği,anca yumurtluyorum habire..
bence seninki ilginç yani 18. gün ve 23. gün çift koyu çıkmış ovucanda.. adetine de bikaç gün kalmış üstelik..
bilmiyorumki meg inşallah öyledir be kuzumm hayırlısı ama senin durumunu yaşan birinin yorumlarını okuudum oda hamiştiii hatta dur ben sana onu bulayım sende oku
demii hem de koyu çizgiii
:18::18: duygum koyu çizgide benim ümidim yok kii ne bileyim bir garibimmm
inşallah bu sefer oldu gülbebekin
:18::18::18: megg inşallahhh vardırr Rabbim belkide ol demiştir olmuştur :18:

haklısın damlacımm ben birdaha dikkat etmeye çalışırım makarna kalmasın diye yedim zatenbundan sonra şaka bir yana yemeyeceğim meyve sebze bitkiçayı falan içerim bende

hemen aşılamaymış hiç hormon testi şu bu hap vermek yok ahh şu drlarrr yaaa işleri daha da zorlştırıolar ...

hemen hemen ne test ne ilaç hiçbir şey bende tırstım haliyle yok bekleyelim dedim bakalım bu ay bebiş yoksa başka dr gideceğim sonuçları gösterip yardım isteyeceğim bakalım ne olacak

az sonraaaaaaaa:18:

aferin sana gülüm hem bebiş varsa sağlıklı beslemiş olursun canım

tüccar olmş çoğu tuccar ben bilhassa aşılama ve tüp yapmayan bi hastahane sectm eşim için gtcz bakalm neolck ...inş umdgm gibi olur tedavisi ...

ben hiç toparlamamıştımki salıyım ben öyle ateş ,akıntı ,bacak kaldırma ,keçi boynuzu,hayıt,incirvs.vs.takip eden biri olamadım ki
biraz iradesizim bu konularda başladığım günün ertesi birakırım kürleri
sadece dr.tedavilerini sadık bir şekilde takip ettim onlarda hep hüsran oldu allah büyük hayırlı zamanı bekliyorum
hiç onunlabununla uğraşıp kendimi kasamam zaten fazlasıyla sıkıntım var

ay bana yine wc molası kızlar sıkıldım ben bu gidip gelmelerden ya adet olsam ya bebiş ben varım dese VAR MISIN YOK MUSUN BEBİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…