MEG işine yaradımı haber verde bende yatayım bariiiii
demek meşkülsün canım
hele benim bildiğim megim es geçmez
işvar demişken şu kapatılan konunun içeriğini merak ettim fırsat bulursan özet geç olurmu
meg meşkul
sohbet edecek kimsede kalmadı ben ne geziyorsam bu saatte çıkıyım bari
yaradı tabii sağol gülbebekim
kadın ovucanda 14. ve 18. günlerde 2 kere koyu çizgiyi görmüş..
sora adet günü gene koyu çizgiymiş ve gebeymiş işte..
hadi hayırlısı hakkımızda bebekim
üst üste 4 gün koyu çıkmış sonra silikleşmiş ve tekrar koyu çıkmaya başlamış inşallah sendede aynıdırrrrrr
inşallah ikimizde tuttururuz bu ay bebekim
Eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istememize rağmen bir türlü gebe kalamamıştım. Bu 3 yıl içersinde bir sürü tedavilerden geçmedim değil tabii.. Eşimde sperm sayı ve hareket sorunu vardı. İleri hareket %5 lerde falandı. İlk hayal kırıklığımızı bu şekilde yaşamıştık. Sonrasında doğuştan rahmimin yarısının olmadığını, ve 2 tüp yerine tek tüplü olduğumu öğrendim. Bu da gebelik şansımı düşürüyordu. Sonrasında bende PCO durumu çıktı. Düzenli olarak yumurtlayamıyordum. Hepsinin üstüne yine bende yüksek seviyede kan pıhtılaşması sorunu çıktı. Geçtiğimiz sene tam da bu aylarda ilk tüp bebek denememizi yaptık. Tutmadı. Sonra 2.deneme ve sonra 3.deneme. Her defasında 1.kalite 3 embriyo konmasına rağmen, bir türlü hamile kalamıyordum. Artık rahmimde bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Aradan 1 sene geçti. Bu mayıs ayında tekrar 4.denemeyi yapmayı planlıyorduk. Denemeden önce Pre~seed i 2.kez kullanmaya karar verdim. Fertiltr yi arayarak, Gül hanımla konuştum. Pre~seed i nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana bilgi verdi. Bunun yanında çinko tablet kullanmamı ve ilişkiden sonraki günlerde ağır işler yapmamamı önerdi. İyiki de önermiş sağolsun, iyikide aramışım. Öyle yumurtlama zamanı hesabı falan yapamadım bu ay. Yine tutturamadığımı düşünüyordum. Yaklaşık 2 haftadır süren lekelenmelerim içi doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Bu bana 6.yılımın mucizesi, hediyesi.. Çok ama çok mutluyum.. ALLAHIM herkese nasip etsin inşallah..
bana da soruyorlar ama kısmet işte düşünüyoruz artık olur inş Allahtan hayırlısı vs gibi sözlerle geçiştiriyorum karşı atak yani kuzum ...
benden sonra kuzen evlendi hamile ablam 2. çocuğunu abimler 4. yü bekliyorlar ben ne yapayım her tarafım çoluk çocuk kreş gibi valla
sabret biraz canım Allah gönlümüze göre versin
Günaydın Kızçeler
Kırmızılar geldi cok mutluyummmmmm
Rahatladım cidden
acaip bişey buldum yaa. belki biliyosunuzdur da ben yeni bulmuşumdur:44: olsun yine de söylicem Advanced Woman Calendar 4.2 diye bir program var indiriyosunuz masaüstünde duruyo yumurtlama gününüzü söylüyo herşeyi söylüyo
acaip bişey buldum yaa. belki biliyosunuzdur da ben yeni bulmuşumdur:44: olsun yine de söylicem Advanced Woman Calendar 4.2 diye bir program var indiriyosunuz masaüstünde duruyo yumurtlama gününüzü söylüyo herşeyi söylüyo
Günaydınlarr güzel yurdumun güzel insanlarııı
Gunaydinnn citirrr editorummmmm kizzzz avatarin cok tatliiiii
herkesciklere kocaman günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?