Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alya ,ben laparaskopi yaptırmadım ama bu sitede rastladığım çikolata kisti olan arkadaşlar var..6 ay içinde hamilelik önermiş dr .lar..ancak bu laparaskopi için geçerli diye biliyorum............. diye bir sitede de arkadaşın biri bitkisel ilaçlarla çikolata kistlerinden tamamen kurtulduğunu söylüyordu..
açık ameliyatın sezaryandan hiç bir farkı yok canım..ben hem açık ameliyatı yaşadım,hem de sezaryanı yaşadım...ikisinde de karnın kesiliyor..
hoş normal doğumu da yaşadım gerçi...eğer riskli bir hamilelik yoksa normal doğumu öneririm..konuyu doğuma çevirdim ama çenem durmuyor ki :))

alyacanımm,bunu okudun mu bebeem?

notkumuşsun :)

okudum canımm :)))

bende eşimi gönderdim test yaptırdı. hatta o dönemde bende çikolata kisti falan yoktu ben nasıl kontrole gidiyorsam sende gideceksin varsa bir problemimiz ona göre seçeneklerimize bakarız niye vakit kaybedelim dedim. oda hemen gitti. onun testlerinde sorun çıkmadı. değerleri normalin üstündeymiş.. 3 ay geçti baktık olmuyor yine gittim kist o zamn çıktı. bu işlere belli olmuyor. ben deseydimki aa bende bişey yok dr.a ne gerek var hem vakit kaybedicem hemde kistin patlayıp yumurtalıklara organlara zarar verme ihtimali vardı yani alminaçınar doğru söylüyor daha başında herşeye bakılmalı herşey normalse öyle devam et çalışmalara. varsada bi problem vakit kaybetmemiş olursunuz. herkes için söylüyorum bunu.

Merhaba :80::79::80::79:

Nasılsınız kızlar kaç gündür giremedim kayınpederim rahatsızdı onun yanına gittik

Hamile varmıı

canım ablamda seninle aynı şeyi düşündü. açık ameliyattan sonra gebe kalırsan nasıl doğuracaksın aradan vakit geçmesi lazım değilmi diye aynen bu şekilde sordu dr.a. doktor kalabilir bi sakıncası yok zaten maksat gebeliğin sağlanması dedi. tabi farklı dr.da sorarım. zaten açıkmı kapalımı onunda kararını vermedim henüz. bakalım doçent ne dicek. bu arada bi gebe kalayımda doğuma bakarız :))) bu arada kendi dr.da çatın çok dar normal yapamazsın demişti bi ara artık bilemiyorum. birde çikolata kisti hamilelik döneminde tamamen kaybolmazsa sezeryan yapılıyor kistide almak için. bana sezeryan gözüküyor ama bi gebe kalayımda artık sezeryan falan hiç farketmez

alyacım işte aynı nedenlerim vardı..bende sorun var..sende de varsa şimdiden tedavisine çaresine bakalım diye düşündüğüm için eşimin tahlil yaptırmasında israr ettim..inatçı kocam çok üzdü bu konuda..bir gün hastanede ben dişime dolgu yaptırıken aniden çıkıp gitti odadan..meğer sperm tahlilli yaptırmış....

Merhaba :80::79::80::79:

Nasılsınız kızlar kaç gündür giremedim kayınpederim rahatsızdı onun yanına gittik

Hamile varmıı

miyabaaa

var canım yeni gibeğlerimiz,bak listeyi alıntıliim buraya..

geçmiş olsun bu arada..

bu arada alminacım bu bitkisel kür olayınada bakmıştım 2 cm.den küçükse soğan kürüyle kurtulanlar var. ama zaten ender saraçoğlunun kendiside 2 cm küçük kistler için öneriyormuş kürleri. ama benim kistin maşallahı var

nurdansalim/ 9 haziran /hoşgeldin bebek

nisanur_2007/ 10 haziran /halvete devam :92:

Nilla/ 12 haziran /halvete devam :92:-12 temmuz

meg/ 13 haziran /halvete devam :92:-16 temmuz

seyyah1984/ 13 haziran / halvete devam :92:

bilginkız/ 13 haziran / hoşgeldin bebek

sivatan/ 16 haziran /halvete devam :92:-12 temmuz

edammm/ 19 haziran /halvete devam :92:

papatya_ozmen/ 19 haziran /halvete devam :92:-18 temmuz

Kayram2006/ 20 haziran/ /halvete devam:92:-12 temmuz

damlapal/ 20 haziran/ /?

ata35/ 21 haziran/ /hoşgeldin bebek

filorinda/ 21 haziran/ /hoşgeldin bebek

deniz_fb 21 haziran /halvete devam :92:

gunesIM84/ 22 haziran /hoşgeldin bebek

a_d/ 22 haziran /halvete devam :92:-20 temmuz

serapp27/ 23 haziran /halvete devam :92:-23 temmuz

niserdarhan/ 24 haziran /?

esens/ 24 haziran /?

dalgali/ 25 haziran /?

narkosis 25 haziran /?

ketenhelva/ 27 haziran /halvete devam :92:-23 temmuz

sifaa/ 29 haziran /?

mavusbebek/ 29 haziran /?

asikumrall/ 29 haziran /?

DERin83/ 30 haziran /hoşgeldin bebek

_alya/ 30 haziran /halvete devam :92:-24 temmuz

tweetysale/ 31 haziran /?

sebbnemm/ 1 temmuz / halvete devam :92:

sefy84/ 1 temmuz/?

yellowkitty/ 3 temmuz /?

luckyincident/ 4 temmuz /?

golge_cicegi/ 4 temmuz /?

brck/ 4 temmuz /?

kosita/ 6 temmuz /?

hilal19/ 6 temmuz / ?

ber_eN/ 6 temmuz /?

tgull/ 6 temmuz /?

missaltin/ 6 temmuz /?

serdarzu/ 8 temmuz /?

blackberry34/ 8 temmuz /?

aysunsedat/ 9 temmuz /?

88prenses22/ 9 temmuz /?

gunil/ 10 temmuz /?

birsum/ 10 temmuz /?

byzg/ 11 temmuz /?

Ismayilova/ 17 temmuz /?

:92::92::92:

Son düzenleme:

allahtan benimki huysuzluk yapmadı git yaptır dedim müsait olduğunda yaptırdı. sende en doğrusunu yapmışsın canım. tüp bebekmi yaptırdın peki bu arada kaç çocuğun var

dr.ların görüşü değişiyor genelde tabi ama benim rastladığım tüm dr.lar 1 sene sonra demişlerdi.. hayırlısı olsun :)

bu ay da boş geçerse,gidelim doktora karıkoca biz :97:

dr.ların görüşü değişiyor genelde tabi ama benim rastladığım tüm dr.lar 1 sene sonra demişlerdi.. hayırlısı olsun :)

1 senede o kist zaten tekrarlar ameliyatın bi manası kalmaz. belkide hamilelik sürecinide sayıyordur,bilemiyorum ama şunu net biliyorum ameliyat olup akabinde gebe kalan doğuran bi arkadasım var. ameliyatın sonra 3. ayında kaldı.

allahtan benimki huysuzluk yapmadı git yaptır dedim müsait olduğunda yaptırdı. sende en doğrusunu yapmışsın canım. tüp bebekmi yaptırdın peki bu arada kaç çocuğun var

2 si mezarda 2 si hayatta 4 çocuğum var canım...iki kez ikizlere hamile kaldım...ilk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden ve dr ihmali nedeniyle erken doğumla kaybettim..çevremde ailemde o kadar dr var ama kadın doğumcu hiç yok...onlar benim hıdırellez dileklerim...

Son düzenleme:
Allahımmmmmmmmmm 6 tane bebişimizmi var
Allahım korusun onları bizlerden ayırmasın inşallah
en kısa zamanda siz teyzoşlarada nasip etsinnnnnnnnn AMİİİİİİİİİİİİN

bu ay da boş geçerse,gidelim doktora karıkoca biz :97:

canım bi görünün ne zararı olabilirki içiniz rahat olur hem
bu arada yeni bat 24 temmuz yazabilirsin benimki erken geldi.

hadi hayırlısı kıslar listemiz bayağı uzun bunların içinde tedavi gören varmı

ben varım canım :))) kistimle uğraşıyorum bende :))

canım allah ömür versin bebişlerine. ikizlermi onlarda?
valla diyorum aklım olsaydı kadın doğumcuyla evlenirdim evede alırdık bi tane ultrason :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…