canım allah ömür versin bebişlerine. ikizlermi onlarda?
valla diyorum aklım olsaydı kadın doğumcuyla evlenirdim evede alırdık bi tane ultrason :)))
evet onlar da ikizdi ve onlar da kız-erkekti..ki dr um hamileliğime hiç olası ihtimal vermiyordu..dr.dan her gelişimde salya sümük ağlıyordum..Allah verdiği mucizeler için hep şükrederim..isteyen herkese nasib etsin inşallah...bir kadın için ondan daha güzel bir kariyer olamaz bence..annelik harika bir duygu..sizler için de tüm kalbimle duacıyım...
valla kadın doğumcuyla evlenseydim diye içimden geçirmedim değil :)) hele hamileliğin ilk zamanlarında burada hamile arkadaşlarla araştırmıştık ultrasonları..evde kendi kendimize kullanabilirmiyiz diye..ama fiyatını duyunca dudağımız uçukladı tabi..vazgeçtik.vazgeçmeyip de ne yapacaktık zaten :))))
saolasın canım ben evlendim geçtiğimiz aralık ayında ocakta başladım çalışmalara hiç beklemedim. zaten bütün yakınlarım bilir hayatım boyunca çocuk istemişimdir. ama oda birza nazlı çıktı yoruyo beni neyse bakalım gelsinde yorsun önemli değil :))))
seninkiler kaç yaşında
benimkiler prematüre doğum..çok zor bir hamilelik geçirdim..hamileliğimin %80 i hastanede yatarak geçti..sadece wc ye kalkarak..10 günde,2 haftada bazan de 3 haftada 1 yıkanarak :) fazla ayağa kalkmam yasaktı çünkü...32 + 4 de doğdular..2 hafta küvezde kaldılar..şu an kronolojik 1 yaşındalar...düzeltilmiş yaşları hemen hemen 11 aylık civarı...prematüre bebeklerde düzeltilmiş yaş,kronolojik yaş diye durumlar oluyor..yaşadıkça öğrendim ben de...:)
hoşgeldin canım
nasılsın.
alminacinar başın sağolsun ben geçmiş sayfaları okumadım sadece alıntılardan gördüğüm kadarıyla yaşayan ikizlerin varmış allah ömür versin erkendoğumla kaybettiğin ikizlerin kaç haftalıktı kaybetme sürecinde ne gibi sıkıntıların oldu bide tüp bebek miydiler bende 26 haftalık bir kız bir erkek ikizlerimi kaybettim
benimkiler prematüre doğum..çok zor bir hamilelik geçirdim..hamileliğimin %80 i hastanede yatarak geçti..sadece wc ye kalkarak..10 günde,2 haftada bazan de 3 haftada 1 yıkanarak :) fazla ayağa kalkmam yasaktı çünkü...32 + 4 de doğdular..2 hafta küvezde kaldılar..şu an kronolojik 1 yaşındalar...düzeltilmiş yaşları hemen hemen 11 aylık civarı...prematüre bebeklerde düzeltilmiş yaş,kronolojik yaş diye durumlar oluyor..yaşadıkça öğrendim ben de...:)
ben de 2007 de evlendim..
16 ekim 2008 de ilk ikizlerime son adet tarihim..,14 şubat 2009 da erken doğumla kaybettim..
17 ekim 2009 da da 2.ikizlerime hamile kaldım...
başın sağolsun alminamçınarım..
Allah bu bebeklerine uzun ömürler versin inşallahhh..
aminn hepiniz sağolun..işte o yüzden bu konularda hassasım biraz..çenem düşüyor annelik,hamilelik deyince...:)
gelebildim nihayet.
e ne var ne yok??
miyabaahoşgeldin
iyim canım sen nasılsın dedimya geçmiş sayfaları okumadım bana özet geçermisin yannış anlamadıysam bir sıkıntın var galiba hayırdır
selam kızlar
bugün ablamın dr.a gittim çikolata kistini doğruladı 4 cm.
muayane falan, neyse ameliyat diyor buda. 2 cm'den büyükse ameliyatla almaları gerekirmiş.hatta söyledim benim dr. klomenle deneyelim 3 ay dedi siz ne önerirsiniz diye
bence yumurtlamanda problem yok dolayısıyla klomen gereksiz bence ama istersen dene ayrıca rahim filmi çektirmen gerekir, tüpler tıkalıysa bu ilaçlar boşuna dedi.
açık ameliyatmı laraskopimi sorusuna içeriye bakmadan asla kesin sonucu bilemeyiz dedi. bu arada smear testinide aldı oda aradan çıkmış oldu.
kafam çok karışık. klomen denicek olan dr. adetinde gel demişti. şu an çok ağrım var adete 2 gün olmasına rağmen kahve akıntım başladı.ona gidip hsg çektirip klomenemi başlasam yoksa başka bi dr.a mı gitsem
yani şu durumda kendi dr.güvenimde kalmadı . burdaki dr. doğru söylüyor benim yumurtlamamda sorun yokki klomen bencede gereksiz.hatta tüplerde tıkanıklık olduğunu düşünüyorum.hsg çektirmem lazım oda çok acılı bi işlemmiş anestezi ile çektirirm.bi doçent var iyi bi dr. diye duyuyorum ona gideyim en iyisi aman yaa valla karar vermek çok zor. kocişle konuşuyoruz tel.de oda napıcaz çok korkuyorum diyo. bütün kararları tek başıma aldığım gibi bide onu teselli ediyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?