Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

genelde polikistik over sendromu sanırım ama çözümsüz değil tabiki allahım hepinizin yardımcısı olsun anne olmayı nasip etsin

Megim topikin hayırlı geldi bol hamişli bir topik olucağa benziyor şimdiden mahşallah bayağı bir artmış hamişlerimiz

Geçmiş olsun dileklerin içinde ayrıca teşekkürler

Son düzenleme:
canım allah ömür versin bebişlerine. ikizlermi onlarda?
valla diyorum aklım olsaydı kadın doğumcuyla evlenirdim evede alırdık bi tane ultrason :)))

evet onlar da ikizdi ve onlar da kız-erkekti..ki dr um hamileliğime hiç olası ihtimal vermiyordu..dr.dan her gelişimde salya sümük ağlıyordum..Allah verdiği mucizeler için hep şükrederim..isteyen herkese nasib etsin inşallah...bir kadın için ondan daha güzel bir kariyer olamaz bence..annelik harika bir duygu..sizler için de tüm kalbimle duacıyım...

valla kadın doğumcuyla evlenseydim diye içimden geçirmedim değil :)) hele hamileliğin ilk zamanlarında burada hamile arkadaşlarla araştırmıştık ultrasonları..evde kendi kendimize kullanabilirmiyiz diye..ama fiyatını duyunca dudağımız uçukladı tabi..vazgeçtik.vazgeçmeyip de ne yapacaktık zaten :))))

saolasın canım ben evlendim geçtiğimiz aralık ayında ocakta başladım çalışmalara hiç beklemedim. zaten bütün yakınlarım bilir hayatım boyunca çocuk istemişimdir. ama oda birza nazlı çıktı yoruyo beni neyse bakalım gelsinde yorsun önemli değil :))))
seninkiler kaç yaşında

benimkiler prematüre doğum..çok zor bir hamilelik geçirdim..hamileliğimin %80 i hastanede yatarak geçti..sadece wc ye kalkarak..10 günde,2 haftada bazan de 3 haftada 1 yıkanarak :) fazla ayağa kalkmam yasaktı çünkü...32 + 4 de doğdular..2 hafta küvezde kaldılar..şu an kronolojik 1 yaşındalar...düzeltilmiş yaşları hemen hemen 11 aylık civarı...prematüre bebeklerde düzeltilmiş yaş,kronolojik yaş diye durumlar oluyor..yaşadıkça öğrendim ben de...:)

ben de 2007 de evlendim..

16 ekim 2008 de ilk ikizlerime son adet tarihim..,14 şubat 2009 da erken doğumla kaybettim..
17 ekim 2009 da da 2.ikizlerime hamile kaldım...

Son düzenleme:
alminacinar başın sağolsun ben geçmiş sayfaları okumadım sadece alıntılardan gördüğüm kadarıyla yaşayan ikizlerin varmış allah ömür versin erkendoğumla kaybettiğin ikizlerin kaç haftalıktı kaybetme sürecinde ne gibi sıkıntıların oldu bide tüp bebek miydiler bende 26 haftalık bir kız bir erkek ikizlerimi kaybettim

allah ömür sağlık versin onlara. zor bi hamilelik süreci olmuş ama bak gelmişller işte herşeye değer. insan yaşadıkça neler öğreniyor neler. bu arada zor olmuyormu ikiz ya. ablamın oğlu 3 aylık ay düşünemiyorum iki tane birden

18 haftalıktılar..ama her tarafları oluşmuştu..doğduklarında kalpleri çarpıyordu,hareket ediyorlardı..canlı olarak doğmuşlardı yani...neyse çok ayrıntı yazmak istemem bu konuda..

evet tüp bebektiler canım..

26 haftalık kaybın olduğunda dr ne dedi ? rahim ağzı yetmezliği ya da enfeksiyon nedeniyle erken membran rüptürü mü ? senin de başın sağolsun...inşallah tekrar hamile kalırsın..ancak şu var ki acısı geçmiyor...yeni doğacak bebek ya da bebekler yerini doldurmuyor..sadece kardeşlerini kucağına alıyorsun..herkesin yeri ayrı bu dünyada....

başın sağolsun alminamçınarım..
Allah bu bebeklerine uzun ömürler versin inşallahhh..

benim 4 kaybım var ikisi iü aylık karnımda öldü ikizler tüp bebekti gerçekten bahsetmek insana acı veriyor neden erken doğduklarını tam olarak bilmiyorum rahim taşımamış vucut atmış dediler enfeksiyon yoktu ben sancı nasıl bişey bilmiyordum ağrım var kasıklarımda diye iki kez doktora gittim hiç alttan muayne etmediler çocuklar haftasına göre iyi gelişmişler kilolorı çok iyi onlar hareket ettikçe sen ağrın oluyor sanıyorsun dediler üçüncü kez gittiğimde sancılar sıklaşmıştı rahim 8cm. açımıştı doğum yaptım iki gün yaşadılar birde negatif tüp denemem var onlardan sonra şimdilik tedavi düşünmüyorum aynen bende daha fazla bu kanuları paylaşmak istemiyorum şimdi buraya yazdıkça kafama ağrı girdi

iyim canım sen nasılsın dedimya geçmiş sayfaları okumadım bana özet geçermisin yannış anlamadıysam bir sıkıntın var galiba hayırdır

canım son durumum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…