Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende öyleyim ama sonra duyuncada canım istiyor hemen yiyorum. Ben dün nanelimon yaptım iş yerindeyken, çok rahat ettim akşam. Sende yap iç rahatlatır seni canım

ayyy çok fenayım puffy
zeytin yiyebiliyorum şimdi ekmekle biraz ama sanırım çıkarıcam

hayır kesinlikle bakmıyorlar.adetliyken sadece yumurtalıklarına bakıyorlar.ultrasyonla.eğer yumurtalıklarında bi sorun varsa klomen verir ve yumurtlama tarıhin de seni tekrar çağırır.o zaman da sadece çok ufak bir cihazla rahim ağzından yumurtlama bakar.benim doktorum çok iyi.zaten o bakmıyor.yanındaki bayan ayarlıyor üstüne örtü örtüyorsun.ne doktor nede yardımcısı görmüyor zaten rahat ol canım

merhaba canım,kaç günde bi regl oluyorsun . yumurta çatladığı zaman o gün çalışma olması lazım dimi sizin çalışma olmasına rağmen olmadı mı?kaç aydır istiyorsun bebek bende gitmeyi düşünüyorum doktora o yüzden merak ettim

canım nereye gidiyosun dr.a

canım bana cvp yazmana cok sevindim size ihtiyacım var. ama tam anlayamadım nasıl cevap yazıp nasıl bana gelenlerı bulucam yeni üye oldum bakalım beni yalnız bırakmayın be kızlar

cnm ya bende hi anlamıyorum ki korunupta nasıl hamiş kalıyorlar
ayyy çok fenayım puffy
zeytin yiyebiliyorum şimdi ekmekle biraz ama sanırım çıkarıcam

ya bende acayip mide yanması oluyor ilda, sendede varmı

bayanlar hamileleik belirtilerini bilen varmı yumurtlama dönemi sonrası vucutta yanma olurmu şu soğuk günlerde yanıyorum.. apğız kuruluğum var birazda, kasık yumurtakık ağrım az da olsa var başka bişi yok.. adetime 8-9 gün var daha..?

canım bana cvp yazmana cok sevindim size ihtiyacım var. ama tam anlayamadım nasıl cevap yazıp nasıl bana gelenlerı bulucam yeni üye oldum bakalım beni yalnız bırakmayın be kızlar
burda yanlız kalmazsın cnm

bendede ağız kuruluğu vardı, birde yumurtaklıkta sancı,başkada bişi yoktu tatlım. şimdi gebişim,batın geçsin test yap,hadi hayırlısı bakalım :)

canım 1 yıllık evliyim ama korunuyordum.3-4 ay oldu ama yumurtlama dönemlerimi bilmediğim için zorlanıyorduk.yani olmuyordu.sonra doktor kontrolünde olmaya başladım.her ayın 17 sinde oluyorum.son 3 aydır düzenli.valla adetin 3.günü gittiğimde ayın 19 uydu.doktor bana dedi ki bana ayın 29 una kadar beraber olmayın ve 29 unda gelin dedi.gittiğimde çatlamıştı. ayın 30 unda olun dedi.bence sende adetin 3.günü git ve doktor un dediği gibi yap.çünkü herkes farklı bişi söyliyor.mesela kimisinin hemen adet sonrası tutuyor ama doktor bana adetten bir hafta sonra ilişki önerdi.10 gün boyunca bir gün ara vererek olun dedi.

moon 83 bence sen hamilesin..mide yanması en garanti belirti kjahverengi lekede geldiyse.. ya bide bişi sordum aşağıda balirti ile ilgili siz tecrübelisiniz cvp veriseniz sevinirimm

tanıdığım en az 20 kişi adetinin bittiği gün hamile kalmış

konuya üye ol canım ,takip altına al
yazılara da CEVAP VERMEK İSTERSEN HER YAZININ ALTINDA ALINTI TİKİ VAR oradan yapabilirsin
yaza yaza kurcalıyarak öğrenmiştim bende sende kurcala hep bugün ok canım

yanma yok canımmm
sanki saatlerce otobüs yoculuğu yapmış gibiyim :111: dönüyo miiidemmm
şikayet yok :) fenalardayımm ama

moon 83 bence sen hamilesin..mide yanması en garanti belirti kjahverengi lekede geldiyse.. ya bide bişi sordum aşağıda balirti ile ilgili siz tecrübelisiniz cvp veriseniz sevinirimm

ben hamileyim cnm. pazartesi günü bat ın 3 ünü kan ve idarar testiyle öğrendim. daha yeni yani. bende lekelenme olmadı sadace beyaz akıntım geliyor, adet günümdede sanki adet gelcekmiş gibi oluyordu , onun harici kasıkta batma oluyordu o kadar cnm herkeste lekelenme olmuyormuş belki sendede gelmez.

anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için öyle yapayım bende gideyim doktora her ay acaba ne zaman çatlayacak diye merak edeceğime doktor kontrolünde hamile kalayım daha iyi olur galiba

kızlar en iyisi yumurtlama takibi- testi ben hiç yapmadım ama duyduklarımı paylaşiim, bi kadının 10 sene çocuğu olmamış her gün gibi ilişki olmasına rağmen.. neden? çünkü adetinin 2.günü yumurtluyomuş 1 hafta adeti sürüomuş doktorlara da güven yok hemen anlayamıolar.. e kadında adet günü ilişkiye girmeyince tutmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…