Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dün akşam konuşuyorduk ya kızlar burada sebzeleri fırın poşetine koy diye
benimde canım çektii papates,havuç,fesleğen,zeytinyağ,sarımsak,kırmızı dolmalık biber koydum miss oldu üzerine yoğurt yahni gibii
neyse yedik anam bende bi bulantı sabaha kadar att onlarıı diye bağırıyorum kocaya
gece gece çöpe gitti dışarı
hala burnumda kokusuu var
bööğğ :83: :120:
meyve sıktım kendime onu içtim kahvaltı yapmak bile istemiyorum :125:

aynen dr pek bişey görmüyor da ben ilk gidişimde şaşırmıştım cahillik işte
ne biliyim ilk kez ultrason çekilmiştim

bu arada rahim filmi çektiren varmı? çok zor oluyormu ve nası oluyor

ben çektirdim çok acıyo demişlerdi ama bende pek fazla bişi olmadı aynı gün işe döndüm.inş. herkesin öle geçer.

ildam aklında olsun iğde seviyosan benim miğde bulantıma iyi geldi. Sende al belki sanada iyi gelir. Akşamdan beri nerdeyse yarım kilo iğde yedim

merhaba arkadaslar
bende aranıza yeni katılanlardanım, rahim filmi korkusu bendede var ama suan cok gerekmediğini söyledi doktorum. bende 2 bucuk yılı askındır evliyim cocuk yok düsünmemiştik, kıst ameliyatıda gecırdım bu arada kistim tekrarladı artık bebek istiyoruz bakalım

bugün adetimin 15. günü gitsemde bi faydası olmaz öyle mi?
bence adetini bekle derim .
ya da dr ara sor en iiyisii
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bebiş özlemi çekiyorum
hoşgeldinnnn

evetttt (( ödüm koptu valla

hoşgeldin rabbim çok bekletmeden versin bebişini inşallahh

bence adetini bekle derim .
ya da dr ara sor en iiyisii

hoşgeldinnnn

evetttt (( ödüm koptu valla

iyi tamam siz tecrübelisiniz adetimi beklicem zaten kocişte sne iyice kafayı yedin dedi. ama alttan bakmaya çalışırsa eline bi tane vururum höyytt adetim bitsin sonra derim

ildacım sen kaçıncı denemende nasıl hamile kaldın peki?

aynı zamanda evlenmişiz.
ben 6 ay önce gittiğimde benden de istemediler. ama biz 1 senedir korunmuyoruz. önceki sonuçlarımta temiz. kist dahi yok. ama bebiş olmadı işte. dün regli oldum yarın 3. günü tekrar gideceğim belki bu kez isterler

sağol cnm allah razı olsun ,sanada tekrar nasip etsin inşallh, bende iyiyim allaha şükürler olsun.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bebiş özlemi çekiyorum
hoşgeldin, allah nasip etsin sana güzel güzel bebişler .

inşallah en kısa zamanda gelir bebişin, bazen kistler yumurtaların döllenmemesinden de olabiliyormuş , cnm hamilelikle gidiyormuş o tarz kistler

Allah sana sağlıklı salih bebekler versin inşallahh

biz ramazan ayında başladı canım 5.ayda tuttu
ama geçen ay ara kanamam olmuştu bebiş olabilr demişti dr Allah yüzümü güldürdü tekrar Rabbim
aslında son aymız tam anlamıyla bi denemeydi kocayla hep onu diyoruz çünkü ilk defa ovucan kullandım. ve3 tam yumurtlama zamanları üst üste halvet yaptık sabahları
ama eşim 4 ay keçi kürünü ve incir yedii bende ilk defa hayıt ve preseed kullanmıştım
ama hepsi teferruattt dua önemlii çok dua edtt,m çook

Son düzenleme:

merhaba özlem.bende 1 yıllık evliyim,bizde çocuk düşünmeye başladık.adetin 3.günü doktora gitmeni tavsiye ederim.ben geçen ay doktora gittim adetimin 3.günü klomen verdi.12.günü tekrar çağrdı,ufak bir cihazla hiç hissetmeden rahim ucuna baktı ve yumurtlaman gerçekleşmiş çatlamış dedi.bu ay yine adet oldum bugün 3.günüm tekrar çağırdı öğleden sonra randevum var.en güzeli özele gitmek ve tek doktor la tedaviş olmak...benim çok şükür kist falan bişi çıkmadı..

arkadaslar ben daha yeniyim burda kusura bakmayın acaba bebek sahibi olmak isteyenlern konustugu yere mi yazdım?

doğru yere yazdın canım
ama bence googla " eşi varikosel amelyatı olanlar kadınlar kulübü" yaz daha net bilgiler çıkar bence canımm

arkadaslar ben daha yeniyim burda kusura bakmayın acaba bebek sahibi olmak isteyenlern konustugu yere mi yazdım?

hoşgeldin cnm bebek sahibi olmak isteyenlerin buluşma mekanı, ama bu ameliyatı olan varm bilmiyorum ,en kısa zamanda allah nasip tesin bebişn tez zamanda gelsin.

maşallah rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin. aynen herşey teferruat allah istedikten sonra benden bir ay önce evlenen arkadaşım 1 aylık hamile deli gibi ağlıyo istemiyorum diye hemde korunuyodu

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben 3 aylık evliyim hiç korunmadım adetliyken alttan bakmıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…