Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar

balyoz sesleriyle uyandım alt katımın duvarları yıkılıyo camlar değişiyo
ödüm koptu yaaa ev mi şantiye mi belli değil

bişey sorucam kızlar ben şimdi doktora gitsem öyle kontrol amaçlı rahim falan ne durumda diye, bebek eğer tutmuşsa bişi olurmu sıpama:44:

dr kontrolunde olanlar yumurtlama döneminden sonra gitmiyorlar diye biliyorum ben canım ama sen dr takibi yapanlara sor canım.
şuanada bakınca içerde ki spermleri görürler ancakkk

cnm adetinin üzerinden kaç gün geçti sen bebek varmı yokmu diyemi baktırmak isityosun ondan mı gidicen doktora eğer öyleyse ben 20.gün gitmiştim bişey belli olmaz demişti

dr kontrolunde olanlar yumurtlama döneminden sonra gitmiyorlar diye biliyorum ben canım ama sen dr takibi yapanlara sor canım.
şuanada bakınca içerde ki spermleri görürler ancakkk

yok ben şimdiye kadar hiç doktora gitmedim de acaba rahim ne durumda kist mist iltihap varmı hamile kalabilirmiyim diye sormaya gidiym diyorum

kızlar

merhaba cnm ya bizimde ofiste var tadilat başım şişti ısı yalıtımı bişi yaptırıyor kociş özelliktel matkap sesine ifrit oluyorum ya

insan bi haber verir dimi yaaaa
di mi yaaa dün apt kapısına yazı asmış olsalar bilicez ve ödümüz kopmıcak
ben deprem yaşadım 99 da zaten korkağım bu konuda ... hamileyiz burada uyuz komşular

slm ildam bizimde üst katta hep ama hep tadilat var bende bıktım artık

çok fena bişey ya
4 ay öncede yine altta başka dairede inşaat vardı .tüm ev yıkıldı tekrar yapıldı .allahııımmm bütün apartman aklımızı yedik. düşün 3 adam 3 balyoz günlerceeee.bildiğin ev tekrar yapıldııı bööğğğğğ :2:
ama inan çekilmiyo şimdiii zor tutuyorum kendimi inmememk için ama olmazda yani bizim de başımıza gelebilir...

kesinlikle sıkı sıkı giyinmeme rağmen üşüyorum halaa sen nasılsın canım bebşin tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

yapma valla sters felan ne güzel hatta bat gününüde öyle heyecanla bekleme olacağı varsa olur de yeter ben bundan sonra hiç heyecan felan yapmıcam
evet canımm başka ne olabilirki kara kaşaıma gözüme özlem duymadıya kesin halvete özlem duymuştur erkekler belden yukarıya özlem duymazlarki hep belden aşağıı

kızlar

günaydın uyku güzeli bugün erkencisinn tabi bu seslerle uyumakta mümkün olmaz herhalde

3. günü kontrol olur canım yumuratalıklar görünür gelişimi takibe alınır
zaten örtü örtülüyo bişey görmüyo dr sende

aynen dr pek bişey görmüyor da ben ilk gidişimde şaşırmıştım cahillik işte
ne biliyim ilk kez ultrason çekilmiştim

bu arada rahim filmi çektiren varmı? çok zor oluyormu ve nası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…