Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar selam! dun yaptigim test sonuclarinda hep silik ikinci cizgiyi gormustum. bu sabah yine yaptim ve ikinci cizgi daha belirgindi. hemen saglik ocagina gidip kan verdim yarin kan testim sonuclanacak. yarin bir de doktorumdan randevu aldim. insallah guzel haberlerle dr a gidip onun teshisiyle iyice rahatlayacagim. hamile kalanlara bir sorum var. hamile kaldiktan sonra kullandiginiz folik asitin markasini degistirdiniz mi? ben simdi solgarinkini kullaniyorum ama dozaji 400ug.sanirim hamilelikte bu dozaj artiyor degil mi?

süperr hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin Allah.. bende vucut ısımda artış oldu yumurtlama sonrası.. adetime 9 gün var daha birazda yumurtalıklarda kasıkta ağrı oldu o kadar şimdi beklemioz çocuk yeni evli old. için ama merakta ettim.. vucut ısısı ne zamann artuıodu tutumayıncamı tutuncamı onu karıştırdım?kimisi bu yolla öğreniyo ya..

anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için öyle yapayım bende gideyim doktora her ay acaba ne zaman çatlayacak diye merak edeceğime doktor kontrolünde hamile kalayım daha iyi olur galiba

tabi canım bende bilinçsizce birlikte oluyordum yumurtlama dönemimle,birliktelik dönemim arasında dağlar kadar zaman farklı varmış doktora gittiğimde öğrendim.adetin 3 günü git ve doktor kontrolünde ol.ama bildiğin bir doktor olsun.nerde oturuyorsun sana önerebilirim..

hamilesin inşallah ccanım hayırlı uğurlu olsun

ben trabzonda oturuyorum canım .yalnız bir şey dikkatimi çekti bi önceki yazılarında doktor 12.gün çağırmış ve yumurtanın çatladığını söylemiş yani o gün döllenme olabilir çalışma olduysa...doktor sana otuzunda birlikte olun demiş ya ee sen çatladığı günü kaçırmış oldun ama o gün çalışma yapın demedi mi 12.gün gittiğin zaman yani

bunlar aslında bizi mutlu etmeli en azından o şekilde avutmalıyız. İçeride bir fabrika çalışıyor ve hızıyla miğdemiz bulanıyor. Binlerce kez şükür
aynen ölle canım hamdolsunn Allah korusun biziiii
ve Rabbim her isteyene versinnn

inşallah ii sonuçlar çıkacak şimdiden hayırlı uğurlu olsunn

selam kızlar
yine döktürmüşsünüz yaa ne çok yazmışsınız öyle
bakmadım tabi ki
var mı güzel haberler?

canım yumurtlama dönemin olabilir.yumurtlama döneminde fena ateş basar.bende öyle oluyorum.

canım doktor 13.günü daha uygun gördü demekki.zaten ilk ay tutmaması normalmiş.ilk defa kullandım ilacı.bugün yine randevum var.adetimin 3.günü.saat 4-5 gibi açıksan eğer haber veririm sana...

Son düzenleyen: Moderatör:
]

benn bu topikte yeni sayılırmm bende bebek istyormm ikibuçukk yıllık evliymm 24yaşındayımm bursada otryrmm

canım doktor 13.günü daha uygun gördü demekki.zaten ilk ay tutması normalmiş.ilk defa kullandım ilacı.bugün yine randevum var.adetimin 3.günü.saat 4-5 gibi açıksan eğer haber veririm sana...

tamam canım ben girerim o saatlerde sen iyice detaylı öğren bizide bilgilendir bakarsın doktora gitmeme gerek kalmadan senin bilgilendirdiklerin sayesinde ikimizde aynı zamanda hamile kalırız

burda yanlız kalmazsın cnm

bendede ağız kuruluğu vardı, birde yumurtaklıkta sancı,başkada bişi yoktu tatlım. şimdi gebişim,batın geçsin test yap,hadi hayırlısı bakalım :)

tanıdığım en az 20 kişi adetinin bittiği gün hamile kalmış
aslında adet bitcek o ay çalışmaya başlıcan 2-3 gün arayla en garantisi :) cnm
amin tatlım allah sanada nasip etsin.olabilir ateş basmaları hayırlısı inşallah.

arkidişim inşallah hamilesinnnnnnnnnnn tebrikler,bende değiştim folbiol. kullanıyordum başka bir tane aldm folicplus... diye reklam oldumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…