ben hamileyim cnm. pazartesi günü bat ın 3 ünü kan ve idarar testiyle öğrendim. daha yeni yani. bende lekelenme olmadı sadace beyaz akıntım geliyor, adet günümdede sanki adet gelcekmiş gibi oluyordu , onun harici kasıkta batma oluyordu o kadar cnm herkeste lekelenme olmuyormuş belki sendede gelmez.
anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için öyle yapayım bende gideyim doktora her ay acaba ne zaman çatlayacak diye merak edeceğime doktor kontrolünde hamile kalayım daha iyi olur galiba
kizlar selam! dun yaptigim test sonuclarinda hep silik ikinci cizgiyi gormustum. bu sabah yine yaptim ve ikinci cizgi daha belirgindi. hemen saglik ocagina gidip kan verdim yarin kan testim sonuclanacak. yarin bir de doktorumdan randevu aldim. insallah guzel haberlerle dr a gidip onun teshisiyle iyice rahatlayacagim. hamile kalanlara bir sorum var. hamile kaldiktan sonra kullandiginiz folik asitin markasini degistirdiniz mi? ben simdi solgarinkini kullaniyorum ama dozaji 400ug.sanirim hamilelikte bu dozaj artiyor degil mi?
burda yanlız kalmazsın cnm
cok teşekkür ederim yalnız olmadıgımı bılmek güzel,, sende durum ne hamişmisin inş. bende artık istiyorum 2 bucuk yılı aştı evliyim kistim var ameliyat oldum yine oldu ıkıncı regl yakındır korunmuyoruz ama bu kistle pek umudum yok gıbı
tabi canım bende bilinçsizce birlikte oluyordum yumurtlama dönemimle,birliktelik dönemim arasında dağlar kadar zaman farklı varmış doktora gittiğimde öğrendim.adetin 3 günü git ve doktor kontrolünde ol.ama bildiğin bir doktor olsun.nerde oturuyorsun sana önerebilirim..
aynen ölle canım hamdolsunnbunlar aslında bizi mutlu etmeli en azından o şekilde avutmalıyız. İçeride bir fabrika çalışıyor ve hızıyla miğdemiz bulanıyor. Binlerce kez şükür
kizlar selam! dun yaptigim test sonuclarinda hep silik ikinci cizgiyi gormustum. bu sabah yine yaptim ve ikinci cizgi daha belirgindi. hemen saglik ocagina gidip kan verdim yarin kan testim sonuclanacak. yarin bir de doktorumdan randevu aldim. insallah guzel haberlerle dr a gidip onun teshisiyle iyice rahatlayacagim. hamile kalanlara bir sorum var. hamile kaldiktan sonra kullandiginiz folik asitin markasini degistirdiniz mi? ben simdi solgarinkini kullaniyorum ama dozaji 400ug.sanirim hamilelikte bu dozaj artiyor degil mi?
cok teşekkür ederim yalnız olmadıgımı bılmek güzel,, sende durum ne hamişmisin inş. bende artık istiyorum 2 bucuk yılı aştı evliyim kistim var ameliyat oldum yine oldu ıkıncı regl yakındır korunmuyoruz ama bu kistle pek umudum yok gıbı
kisti olanlara bu soğan kürünü yapıyorlar canım. Bir kaç denesen bence bir zararı olmaz. KK da var bununla ilgili açılmış konular bide öyle desen belki vesilen o olur
bayanlar hamileleik belirtilerini bilen varmı yumurtlama dönemi sonrası vucutta yanma olurmu şu soğuk günlerde yanıyorum.. apğız kuruluğum var birazda, kasık yumurtakık ağrım az da olsa var başka bişi yok.. adetime 8-9 gün var daha..?
ben trabzonda oturuyorum canım .yalnız bir şey dikkatimi çekti bi önceki yazılarında doktor 12.gün çağırmış ve yumurtanın çatladığını söylemiş yani o gün döllenme olabilir çalışma olduysa...doktor sana otuzunda birlikte olun demiş ya ee sen çatladığı günü kaçırmış oldun ama o gün çalışma yapın demedi mi 12.gün gittiğin zaman yani
kesinlikle sıkı sıkı giyinmeme rağmen üşüyorum halaa sen nasılsın canım bebşin tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
yapma valla sters felan ne güzel hatta bat gününüde öyle heyecanla bekleme olacağı varsa olur de yeter ben bundan sonra hiç heyecan felan yapmıcam
evet canımm başka ne olabilirki kara kaşaıma gözüme özlem duymadıya kesin halvete özlem duymuştur erkekler belden yukarıya özlem duymazlarki hep belden aşağıı
YOK CANIM ÖZLÜYORDUR TABİYKİ SENİDE
İNSAN EŞİYLE KÜS OLUNCA ONA SARILMAYI BİLE ÖZLÜYO.
ZATEN CİNSELLİKTE SADECE İHTİYAÇ İÇİN OLMUYORKİ EŞİNİ ÖZLÜYORSUN BAZEN.
]
NERDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA EĞER İSTANBULDAYSAN RADYOMAR VAR FINDIKZADE DE HİÇ HİSSETMİYORSUN DİYEBİLİRİMaynen dr pek bişey görmüyor da ben ilk gidişimde şaşırmıştım cahillik işte
ne biliyim ilk kez ultrason çekilmiştim
bu arada rahim filmi çektiren varmı? çok zor oluyormu ve nası oluyor
NORMAL JİNEKOLOJİ MUAYANESİNDEN HİÇ BİR FARKI YOK.
TEBRİK EDERİM CANIM
BELLİYDİ ZATEN HAMİŞ OLDUĞUN KAN TESTİYLEDE KESİNLEŞMİŞ OLACAK
SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİNNN
selam kızlar
yine döktürmüşsünüz yaa ne çok yazmışsınız öyle
bakmadım tabi ki
var mı güzel haberler?
selam kızlar
bakmadım tabi ki
var mı güzel haberler?
canım doktor 13.günü daha uygun gördü demekki.zaten ilk ay tutması normalmiş.ilk defa kullandım ilacı.bugün yine randevum var.adetimin 3.günü.saat 4-5 gibi açıksan eğer haber veririm sana...
evet canım şimdi okudumhoşgeldin canım
anchusa tektat test yapmış çift çigi çıkmış kanda vermiş yarın çıkacakmış sonuç
ama hamile kesinnnn
bendede ağız kuruluğu vardı, birde yumurtaklıkta sancı,başkada bişi yoktu tatlım. şimdi gebişim,batın geçsin test yap,hadi hayırlısı bakalım :)
kisti olanlara bu soğan kürünü yapıyorlar canım. Bir kaç denesen bence bir zararı olmaz. KK da var bununla ilgili açılmış konular bide öyle desen belki vesilen o olur
bende denedim sogan kürünü ama ben bı etki göremedim, coğu kişide yok etmiş ama bende sadece büyümeyi durdurmuştu suandad bebk için korunmadıgımızdan sogan uygun degil galiba öyle okumuştum ama kızlar ne dersiniz
aslında adet bitcek o ay çalışmaya başlıcan 2-3 gün arayla en garantisi :) cnmtanıdığım en az 20 kişi adetinin bittiği gün hamile kalmış
amin tatlım allah sanada nasip etsin.olabilir ateş basmaları hayırlısı inşallah.süperr hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin Allah.. bende vucut ısımda artış oldu yumurtlama sonrası.. adetime 9 gün var daha birazda yumurtalıklarda kasıkta ağrı oldu o kadar şimdi beklemioz çocuk yeni evli old. için ama merakta ettim.. vucut ısısı ne zamann artuıodu tutumayıncamı tutuncamı onu karıştırdım?kimisi bu yolla öğreniyo ya..
yanlız değilsin tatlım bu topikte çok şeyler öğrenirsin bilmediğimiz o kadar çok şey varki iyiki açmış meğimiz.....burda yanlız kalmazsın cnm
as hoşgeldin cnm.selam kızlar
bakmadım tabi ki
var mı güzel haberler?
benn bu topikte yeni sayılırmm bende bebek istyormm ikibuçukk yıllık evliymm 24yaşındayımm bursada otryrmm
hoşgeldin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?