ben 24 yaşındayım ama kociş 30 yaşında biran önce baba olmak istiyo ama bana benzemezse kabul etmicekmiş çocuğu
inşallah sana benzer diyelim de bebişn gelceğiyle oynamayalım.:) şaka biyanada allah sağlıklı ve hayılı evlatlar nasip etsin. gerisi mühim değil sana benzemiş kocana benzemiş farketmez biz eşimle aynı yaşız 28,5 bak buçuğuda var eheh
ben 24 yaşındayım ama kociş 30 yaşında biran önce baba olmak istiyo ama bana benzemezse kabul etmicekmiş çocuğu
:))) 6.yılında mı oo maşallah ben biraz sabırsızım sanırım eşimde öyle evimizin neşesi olsun istiyoruz ayy düşüncesi bileee güzel yahu
tuttuğu takımın ismini koysunbu kocalar bir tuhaf yaaa.. Bizimki de tuttuğu futbol takımından isim arıyor. Başka isim olmazmış...Söylediği isimler hep yabancı isimler. Olmaz kabul etmezler diyorum. Yok biz türk harfleriyle yazdırırsak ederler diyor.
ahh bu kocalar yağcı oluyolar işte benimkide öyle yok şurası sana benzesin burası sana benzesin maksat yaranmak olsun
aynen öyle ya,iş kariyer vs vs derken anca sıra geldi:))) 6.yılında mı oo maşallah ben biraz sabırsızım sanırım eşimde öyle evimizin neşesi olsun istiyoruz ayy düşüncesi bileee güzel yahu
]
teşekkür ederim hepinize. HErkes istediğine kavusur umarım.
Ben Allahın şanslı kullarındanım. İlk denememizdi ve hiç bir sey kullanmadık. Hatta gün bile sayma dedi Dr ben de saymadım... Dr umun rahatlığı beni de çok rahatlattı. Bu arada ben 34 eşim 38 yaşındayız. Bir tek şu yastık hikayesini yaptım...
amin tatlım zamanı şimdimişşşşşşşşşşşşşşş allah kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun
gün içinde istediğin bir saatte 1 tane içiceksin
adetliyken başla ya da bugün işte, adete 10 gün kala bırak
tuttuğu takımın ismini koysun
yok anacım kocişimin günahını alma valla yaranmak için değil bebeklik resmime bakıp bakıp allaha yalvarıyo yavrum yaa.
tuttuğu takımın ismini koysun
yok anacım kocişimin günahını alma valla yaranmak için değil bebeklik resmime bakıp bakıp allaha yalvarıyo yavrum yaa.
aynen öyle ya,iş kariyer vs vs derken anca sıra geldibide 2 yıldır ra hastasıyım onla uğraştık kısmet bu zamanamış.aslında fazla bekleme te iyi değillllllllll
amin tatlım zamanı şimdimişşşşşşşşşşşşşşş allah kucağına almayı nasip etsin
geç olsun da güç olmasın demişler dimi rabbim hayırlısını nasip etsinn
Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
merhaba arkadaslar bende 2. bebegim icin hamile kalmayi planliyorum bu ay yeni baslayacagiz reglim dun bitdi 4 senedir spiralim vardi cikartdirdim 2 ayda ilac kullandim. nasil bir surece girdim bilmiyorum esim cok istiyor benim se biraz cekincelerim var hazirmiyim bilemiyorum. oglumda 4 yasinda esim tam zamani diyor ertelersem daha da uzaklasacagimi istemeyecegim diye dusunuyor..
allah herkesin gonlune gore versin....
kızzzzzzzzzzzzzzzzz yirim seni ne tatlımışın
Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
hamile arkadaşlar...
Çay kahve tüketiminiz nasıl?
BEn kahvesiz yapamıyorum ama eşim gidip kafeinsiz kahve almış. Bir sakıncası olmaz değil mi günde 3 kupa falan onu içmemin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?