Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben 24 yaşındayım ama kociş 30 yaşında biran önce baba olmak istiyo ama bana benzemezse kabul etmicekmiş çocuğu

inşallah sana benzer diyelim de bebişn gelceğiyle oynamayalım.:) şaka biyanada allah sağlıklı ve hayılı evlatlar nasip etsin. gerisi mühim değil sana benzemiş kocana benzemiş farketmez biz eşimle aynı yaşız 28,5 bak buçuğuda var eheh

öyle tabi isterse kaynımın kayınçosuna benzesin kocişim bana hayran ya o yüzden

ben 24 yaşındayım ama kociş 30 yaşında biran önce baba olmak istiyo ama bana benzemezse kabul etmicekmiş çocuğu

bu kocalar bir tuhaf yaaa.. Bizimki de tuttuğu futbol takımından isim arıyor. Başka isim olmazmış...Söylediği isimler hep yabancı isimler. Olmaz kabul etmezler diyorum. Yok biz türk harfleriyle yazdırırsak ederler diyor.

ahh bu kocalar yağcı oluyolar işte benimkide öyle yok şurası sana benzesin burası sana benzesin maksat yaranmak olsun

tuttuğu takımın ismini koysun
ahh bu kocalar yağcı oluyolar işte benimkide öyle yok şurası sana benzesin burası sana benzesin maksat yaranmak olsun

yok anacım kocişimin günahını alma valla yaranmak için değil bebeklik resmime bakıp bakıp allaha yalvarıyo yavrum yaa.

:))) 6.yılında mı oo maşallah ben biraz sabırsızım sanırım eşimde öyle evimizin neşesi olsun istiyoruz ayy düşüncesi bileee güzel yahu
aynen öyle ya,iş kariyer vs vs derken anca sıra geldi bide 2 yıldır ra hastasıyım onla uğraştık kısmet bu zamanamış.aslında fazla bekleme te iyi değillllllllll

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende 2. bebegim icin hamile kalmayi planliyorum bu ay yeni baslayacagiz reglim dun bitdi 4 senedir spiralim vardi cikartdirdim 2 ayda ilac kullandim. nasil bir surece girdim bilmiyorum esim cok istiyor benim se biraz cekincelerim var hazirmiyim bilemiyorum. oglumda 4 yasinda esim tam zamani diyor ertelersem daha da uzaklasacagimi istemeyecegim diye dusunuyor..
allah herkesin gonlune gore versin....

tuttuğu takımın ismini koysun

yok anacım kocişimin günahını alma valla yaranmak için değil bebeklik resmime bakıp bakıp allaha yalvarıyo yavrum yaa.

ay kıyamam kocişine de laf söyletmezmişş ama çoğu yağcı yaf

hamile arkadaşlar...
Çay kahve tüketiminiz nasıl?
BEn kahvesiz yapamıyorum ama eşim gidip kafeinsiz kahve almış. Bir sakıncası olmaz değil mi günde 3 kupa falan onu içmemin?

Hm bence tam zamanı biraz daha erken bile olabilirmiş bir arada büyütmek daha kolay diyorlar ikisi bir büyümüş olur işte :) Hayırlı evlatlar olurlar inş.. Dediğin gbi Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi

yok yaa gayet güzel bir kız çocuguymuşsun. Benim bebeklik fotolarım esas benziyor erkek çocuguna. Üstelik 3 yaşına kadar saçım da yoktu ve annem hep pantolon giydirirdi. Sonunda dayanamayıp kulağımı deldirmiş kız olduğu bari ordan anlaşılsın diye...

hamile arkadaşlar...
Çay kahve tüketiminiz nasıl?
BEn kahvesiz yapamıyorum ama eşim gidip kafeinsiz kahve almış. Bir sakıncası olmaz değil mi günde 3 kupa falan onu içmemin?

canım ben sadece akşam eşime eşlik etmek için açık bir bardak çay içiyorum. Gün içinde içmiyorum hiç. Kafeinsizden içersen zararı olmz ama elinden geldiği kadar az iç yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…