yok yaa gayet güzel bir kız çocuguymuşsun. Benim bebeklik fotolarım esas benziyor erkek çocuguna. Üstelik 3 yaşına kadar saçım da yoktu ve annem hep pantolon giydirirdi. Sonunda dayanamayıp kulağımı deldirmiş kız olduğu bari ordan anlaşılsın diye...
Maşallahhh o gözler ne öyle oyy kurban olurum hamile kalırsam senin resmine bakıcam gözlerine yani bebişimiin gözleri benzesinihtimal %0 ama olsun
bayanlarr.. ateş basması yumurtlama sonrası devam edermi ?
PEKİİ AZ YİRİMye ama bitirme kocişede kalsın
bayanlarr.. ateş basması yumurtlama sonrası devam edermi ?
Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
maşallah canım çok sevimliymişsin yaaaa
bence kaldır resmini hemen nazar deyecek yoksaaaa
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
oooo gebişimiiz de gelmiş yeni gebiş var cnmmmmmmmm taze gebişliği devrettim .slm kızlar nasılsınız
kızlar kociş bebeğim olucak özleme benziek inşallah diyo annemde herkes öyle güzel çocuk doğuramaz oğlum diye şişiyo
kiminle kime hava atıyosa yumuğum
hoşgeldin.. iyiyiz iyiyiz. Kan testi yaptırdım ama sonucu almadım henüz. İdararı tekrarladım çizgi daha koyu çıktı bugun.. Heyecanla bekliyorum hala...
as hoşgeldin
biz iyiyiz asıl sen nasılsın
oooo gebişimiiz de gelmiş yeni gebiş var cnmmmmmmmm taze gebişliği devrettim .
hehe hadi bakalım allah gönlüne göre versin gebelikte bol bol resmine bak ,bizim gelin annemi çok seviyordu , inş sana benzer diyordu anneme, şu an kız kopyas gibi anneme çok benziyorrrrrrrr meleğimiz
idrar testinde kesin snç ne zaman çıkar kızlaar
oooo gebişimiiz de gelmiş yeni gebiş var cnmmmmmmmm taze gebişliği devrettim .
hehe hadi bakalım allah gönlüne göre versin gebelikte bol bol resmine bak ,bizim gelin annemi çok seviyordu , inş sana benzer diyordu anneme, şu an kız kopyas gibi anneme çok benziyorrrrrrrr meleğimiz
hoşbuldum cnmcımben sana ne dedim sen hamişsiiiiiiiiiin iki iki daha 4 cnm benım
sonuc belli ben teşhisi koydum kuzum
hoşbuldum cnmm
iyiyim çok şükür cnm mide bulantılarından kurtuldum boğazım açıldı
resmine bayıldımmm bende ona bakcam bebişim benzesin sana
benım kociş renkli gözlü sen gibi ben kara gözlü
oyuzden cok merak edıyorum kime çekcek diye
evde yapılanmı , labarotuvar mı evde yapılan 10dk çıkar ama labaratuvar gitceksen kan testi yaptır o ilişkiden 1 hafta sonra bile belli olabiliyor diye aklımda kalmış hata payım olabilir araştır istersenidrar testinde kesin snç ne zaman çıkar kızlaar
Tutuyorsa bu ben de annemin fotograflarına bakayım. MAnken gibi kadın...Sanki kaşı gözü burnu kalemle çizilmiş...
hoşbuldum cnmcımben sana ne dedim sen hamişsiiiiiiiiiin iki iki daha 4 cnm benım
sonuc belli ben teşhisi koydum kuzum
hoşbuldum cnmm
iyiyim çok şükür cnm mide bulantılarından kurtuldum boğazım açıldı
resmine bayıldımmm bende ona bakcam bebişim benzesin sana
benım kociş renkli gözlü sen gibi ben kara gözlü
oyuzden cok merak edıyorum kime çekcek diye
ben 3. gun yapmıstım yanı batdan 3 gun sonra ozaman çıkmıstı cnm
ama kimisinin bat gunude çıkabılıyo
daha çook var bat'a oof oof inşallah hayal kırıklığına uğramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?