Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Maşallahhh o gözler ne öyle oyy kurban olurum hamile kalırsam senin resmine bakıcam gözlerine yani bebişimiin gözleri benzesin ihtimal %0 ama olsun

sağol canımmm işte kocişim yalakalığından değil resimlerime hasta. bu resme bakıyo akşamlara kadar

kızlar kociş bebeğim olucak özleme benziek inşallah diyo annemde herkes öyle güzel çocuk doğuramaz oğlum diye şişiyo

kiminle kime hava atıyosa yumuğum

slm kızlar nasılsınız
oooo gebişimiiz de gelmiş yeni gebiş var cnmmmmmmmm taze gebişliği devrettim .
kızlar kociş bebeğim olucak özleme benziek inşallah diyo annemde herkes öyle güzel çocuk doğuramaz oğlum diye şişiyo

kiminle kime hava atıyosa yumuğum

hehe hadi bakalım allah gönlüne göre versin gebelikte bol bol resmine bak ,bizim gelin annemi çok seviyordu , inş sana benzer diyordu anneme, şu an kız kopyas gibi anneme çok benziyorrrrrrrr meleğimiz

hoşgeldin.. iyiyiz iyiyiz. Kan testi yaptırdım ama sonucu almadım henüz. İdararı tekrarladım çizgi daha koyu çıktı bugun.. Heyecanla bekliyorum hala...

hoşbuldum cnmcım ben sana ne dedim sen hamişsiiiiiiiiiin iki iki daha 4 cnm benım
sonuc belli ben teşhisi koydum kuzum

as hoşgeldin

biz iyiyiz asıl sen nasılsın

hoşbuldum cnmm

iyiyim çok şükür cnm mide bulantılarından kurtuldum boğazım açıldı
resmine bayıldımmm bende ona bakcam bebişim benzesin sana
benım kociş renkli gözlü sen gibi ben kara gözlü
oyuzden cok merak edıyorum kime çekcek diye

Tutuyorsa bu ben de annemin fotograflarına bakayım. MAnken gibi kadın...Sanki kaşı gözü burnu kalemle çizilmiş...

iyi ki üye olmşm bu siteye uzun zamandır düşünüyordum ama düne kısmetmiş :))

idrar testinde kesin snç ne zaman çıkar kızlaar

ben 3. gun yapmıstım yanı batdan 3 gun sonra ozaman çıkmıstı cnm
ama kimisinin bat gunude çıkabılıyo

hehe evet pabucun çabuk dama atıldı kuzumm

gelsin valla yeni gebişler peşpeşe bat listesinde kimsecikler kalmasın

sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin. rabbim herkese hayırlı evlat versin. bu arda teşekkür ederim birinizin çocuğu bana benzerse kendi çocuğum benzemese bile bana benzeyen birinin teyzesi olurum bende

idrar testinde kesin snç ne zaman çıkar kızlaar
evde yapılanmı , labarotuvar mı evde yapılan 10dk çıkar ama labaratuvar gitceksen kan testi yaptır o ilişkiden 1 hafta sonra bile belli olabiliyor diye aklımda kalmış hata payım olabilir araştır istersen
Tutuyorsa bu ben de annemin fotograflarına bakayım. MAnken gibi kadın...Sanki kaşı gözü burnu kalemle çizilmiş...

tutuyor bizim bir komşumuzda beni çok beğeniyordu hamileyken hep bana baktı kızı bana benziyor hemide çokkkkkkkkkkk.maşallah annene nazar değmesin.

Evet demiştiniz de ben inanamamıştım... 3 günde toplam 8 idrar testi yaptım farklı markalardan :)
Ben yarın doktordan randevu aldım ama dr göremez henüz değil mi ultrasonda falan? Aslında gitmeyecektim ama ablam ısrar etti git bir de o teşhisi koysun hem belki ilave vitamine başlar hemen diye...
Sen ağustos ayı annesi mi olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…