Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hamile arkadaşlar...
Çay kahve tüketiminiz nasıl?
BEn kahvesiz yapamıyorum ama eşim gidip kafeinsiz kahve almış. Bir sakıncası olmaz değil mi günde 3 kupa falan onu içmemin?
canım ben içiyorum ama günde 3 kupa falan değili tabi ki
çay 2-3 günde bir bir kupa açık ve limonlu
kahve de haftada 2 tane falan kafeinsiz
kahvenin kafeinsiz olduğuna eminsen içebilirsin ama yine de günde 3 kupa fazla geldi bana
ben de çaysız yapamazdım ki öğretmenim ben, öğretmenler odasında her tenefüs bir kupa çay götürürdüm
akşam da evde demler içerdim
ama bebek için biraz fedakarlık gerekiyor sanırım

Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
maşallah sana
sana benzesin tabi ki

teşekkür ederim çok fena şımardım

sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin. rabbim herkese hayırlı evlat versin. bu arda teşekkür ederim birinizin çocuğu bana benzerse kendi çocuğum benzemese bile bana benzeyen birinin teyzesi olurum bende

amiiiiin cnmcım aynen öyle eli yüzü düzgün sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil valla
hehe zaten hepiciğiniz teyzesi olcaksınız bende olcam teyze sizin bebişler gelince

başucuma hemen annemin fotograflarını koyuyorum o zaman..Yurtdışındaki arkadaşlarım görmüşlerdi annemin gençlik fotolarını. Kim bu Türkiye'de bir artist mi demişlerdi. Sonra burnunun estetikli olmadığına inandırmaya çalışmıştım uzunca süre.. O derece yani..

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün
bende hala kırmızılar gelmedi ama adet sancısı gibi ağrım var bugün
acaba hamileyimde yinede sancı mı çekiyorum öyle olurmuş her ay belirtisi olurmuş adetin görümcem söylemişti

test firmaları sana çalışmış kuzum

erken döllenmeyse belli olabılır cnmcım yanı kese gözükebilir
benım kese 4 haftalıkken üstten ultrasonla gözükmüştü
inşallah sende görürsün cnmcım
Allah nasip ederse ağustos annesi olucam
bende ağustos dogumluyum bebişimde öyle olcak sanırsam

hoşgeldin canım inşallah dediğin gibi olur

İnşallah hamilesindir canım

evet benim kahve tüketimim biraz fazla. Azaltmam lazım. Migrosta ya da gloria j... de satılan kafeinsiz filtre kahvelerden aldım. Şimdi günde 1 kupaya indireyim (sütlü) zamanla onu da azaltırım. Çayı bırakırım
ikisini de bıakırım gerekirse tamamen napayım ama arada bir kafeinsiz kahveyi tolere ediyorsa bebiş içmeyi tercih ederim..Sen de mi ağustos annesisin utopya??

slm cnm hoşgeldin
batın nezamandı yanı kaç gün geçti
bi test yapsana evde
benımde öyle olmustu hep adet olcam sandım ped koydum
ama olmadım tabi

aynen benimde problemim bu hamile kaldığımda kafayı yiycem heralde. ama benim problemim kahve değil kola. resmen bağımlıyım en son ne zaman su içtiğimi hatırlamıyorum bile

Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi

Ayy çok tatlısın. Bende renkli gözlüyüm bebekken daha maviymiş şimdi yeşil. Eşim gözleri sana benzesin inşallah diyor ben genel olarak eşime benzesin istiyorum mesela eşimin dudakları çok şekillidir kız gibi ayrıca kirpikleri benden uzundur. Hiçte erkek çocuğa benzemiyormuşsun canım saçların falan nasıl gür baksana.

ben ölcem galiba kızlar ayağıma 2 patik çorap fln giydim ama hala buz gibii ısıtamıyorum yaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…