canım ben içiyorum ama günde 3 kupa falan değili tabi kihamile arkadaşlar...
Çay kahve tüketiminiz nasıl?
BEn kahvesiz yapamıyorum ama eşim gidip kafeinsiz kahve almış. Bir sakıncası olmaz değil mi günde 3 kupa falan onu içmemin?
maşallah sanaEki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
ben 3. gun yapmıstım yanı batdan 3 gun sonra ozaman çıkmıstı cnm
ama kimisinin bat gunude çıkabılıyo
daha çook var bat'a oof oof inşallah hayal kırıklığına uğramam
canım başka türlü öğrenemezsin, benim de bat 5 şubat bakalım rabbim neyler, neylerse güzel eyler
teşekkür ederim çok fena şımardımcanım ben içiyorum ama günde 3 kupa falan değili tabi ki
çay 2-3 günde bir bir kupa açık ve limonlu
kahve de haftada 2 tane falan kafeinsiz
kahvenin kafeinsiz olduğuna eminsen içebilirsin ama yine de günde 3 kupa fazla geldi bana
ben de çaysız yapamazdım ki öğretmenim ben, öğretmenler odasında her tenefüs bir kupa çay götürürdüm
akşam da evde demler içerdim
ama bebek için biraz fedakarlık gerekiyor sanırım
maşallah sana
sana benzesin tabi ki
evde yapılanmı , labarotuvar mı evde yapılan 10dk çıkar ama labaratuvar gitceksen kan testi yaptır o ilişkiden 1 hafta sonra bile belli olabiliyor diye aklımda kalmış hata payım olabilir araştır istersen
kan testi için erken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum evde test var onu da yapamıyorum korkuyoorum :))
sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin. rabbim herkese hayırlı evlat versin. bu arda teşekkür ederim birinizin çocuğu bana benzerse kendi çocuğum benzemese bile bana benzeyen birinin teyzesi olurum bende
evde yapılanmı , labarotuvar mı evde yapılan 10dk çıkar ama labaratuvar gitceksen kan testi yaptır o ilişkiden 1 hafta sonra bile belli olabiliyor diye aklımda kalmış hata payım olabilir araştır istersen
tutuyor bizim bir komşumuzda beni çok beğeniyordu hamileyken hep bana baktı kızı bana benziyor hemide çokkkkkkkkkkk.maşallah annene nazar değmesin.
kan testi için erken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum evde test var onu da yapamıyorum korkuyoorum :))
adet günü geçmeden idrar testinden emin oalmıyorsun. Adetimden üç gün önce yapmaya başladım hep silik çizgi çıktı. Adetimin geçtiği gün çizgi koyulaştı...
canım başka türlü öğrenemezsin, benim de bat 5 şubat bakalım rabbim neyler, neylerse güzel eyler
Benimde 8 şubat aynen Rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı olsun bakalım nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden dimii
Benimde 8 şubat aynen Rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı olsun bakalım nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden dimii
atasözü ve deyimler sözlüğü gibi oldu
Evet demiştiniz de ben inanamamıştım... 3 günde toplam 8 idrar testi yaptım farklı markalardan :)
Ben yarın doktordan randevu aldım ama dr göremez henüz değil mi ultrasonda falan? Aslında gitmeyecektim ama ablam ısrar etti git bir de o teşhisi koysun hem belki ilave vitamine başlar hemen diye...
Sen ağustos ayı annesi mi olacaksın?
ben 3. gun yapmıstım yanı batdan 3 gun sonra ozaman çıkmıstı cnm
ama kimisinin bat gunude çıkabılıyo
daha çook var bat'a oof oof inşallah hayal kırıklığına uğramam
panik yapma cnmcım sakincene bekle
ve bence batdan bir iki gün geçsin öyle test yap
erken test yapılınca ve cıkmayınca acaba erken yaptım ondanmı felen dıye ınsan daha cok stres oluyo cnm
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün
bende hala kırmızılar gelmedi ama adet sancısı gibi ağrım var bugün
acaba hamileyimde yinede sancı mı çekiyorum öyle olurmuş her ay belirtisi olurmuş adetin görümcem söylemişti
acaba hamileyimde yinede sancı mı çekiyorum öyle olurmuş her ay belirtisi olurmuş adetin görümcem söylemişti
atasözü ve deyimler sözlüğü gibi oldu
aynennn ;D bi tane daha yazmak isterdim ama uygun bişe bulamadım ;D
canım ben içiyorum ama günde 3 kupa falan değili tabi ki
çay 2-3 günde bir bir kupa açık ve limonlu
kahve de haftada 2 tane falan kafeinsiz
kahvenin kafeinsiz olduğuna eminsen içebilirsin ama yine de günde 3 kupa fazla geldi bana
ben de çaysız yapamazdım ki öğretmenim ben, öğretmenler odasında her tenefüs bir kupa çay götürürdüm
akşam da evde demler içerdim
ama bebek için biraz fedakarlık gerekiyor sanırım
maşallah sana
sana benzesin tabi ki
evet benim kahve tüketimim biraz fazla. Azaltmam lazım. Migrosta ya da gloria j... de satılan kafeinsiz filtre kahvelerden aldım. Şimdi günde 1 kupaya indireyim (sütlü) zamanla onu da azaltırım. Çayı bırakırım
ikisini de bıakırım gerekirse tamamen napayım ama arada bir kafeinsiz kahveyi tolere ediyorsa bebiş içmeyi tercih ederim..Sen de mi ağustos annesisin utopya??
Eki Görüntüle 329763 buda benim bebekliğim kızlar aynı erkek çocuğuna benziyomuşum dimi
]
teşekkür ederim hepinize. HErkes istediğine kavusur umarım.
Ben Allahın şanslı kullarındanım. İlk denememizdi ve hiç bir sey kullanmadık. Hatta gün bile sayma dedi Dr ben de saymadım... Dr umun rahatlığı beni de çok rahatlattı. Bu arada ben 34 eşim 38 yaşındayız. Bir tek şu yastık hikayesini yaptım...
vaayy ilk defer hamilesinn süper yaa.. Şanslı kişilerdensin. Yaş gelmiş zaten Rabbim de bekletmemiş. Kan değerini de öğren canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?