slmm kızlar nasılsınız asembcim nasılsın kuzucumm erkencisin bugün
inş canım hoş bulduk ama hemen gidiyorum herifcim evde kahvaltı hazırlıyor şimdi bende duş alıcam ve sinemaya atacağız kendimizihoşgeldin canım inşallah dediğin gibi olur
Ayy çok tatlısın. Bende renkli gözlüyüm bebekken daha maviymiş şimdi yeşil. Eşim gözleri sana benzesin inşallah diyor ben genel olarak eşime benzesin istiyorum mesela eşimin dudakları çok şekillidir kız gibi ayrıca kirpikleri benden uzundur. Hiçte erkek çocuğa benzemiyormuşsun canım saçların falan nasıl gür baksana.
vaayy ilk defer hamilesinn süper yaa.. Şanslı kişilerdensin. Yaş gelmiş zaten Rabbim de bekletmemiş. Kan değerini de öğren canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benimde gözlerim şimdi yeşil. aynen kocişimin kirpikleri benden uzun. dudaklarıda silikon gibi ama allah için benim duaklarımda güzeldir yani
slm cnm hoşgeldin
batın nezamandı yanı kaç gün geçti
bi test yapsana evde
benımde öyle olmustu hep adet olcam sandım ped koydum
ama olmadım tabi
evet benim kahve tüketimim biraz fazla. Azaltmam lazım. Migrosta ya da gloria j... de satılan kafeinsiz filtre kahvelerden aldım. Şimdi günde 1 kupaya indireyim (sütlü) zamanla onu da azaltırım. Çayı bırakırım
ikisini de bıakırım gerekirse tamamen napayım ama arada bir kafeinsiz kahveyi tolere ediyorsa bebiş içmeyi tercih ederim..Sen de mi ağustos annesisin utopya??
normalde dündü ama ben 19 demiştim kesin olsun diye henüz tık yok
test alacağım bugün yoksa çatlayacağım valla :18::18:
Ayy çok tatlısın. Bende renkli gözlüyüm bebekken daha maviymiş şimdi yeşil. Eşim gözleri sana benzesin inşallah diyor ben genel olarak eşime benzesin istiyorum mesela eşimin dudakları çok şekillidir kız gibi ayrıca kirpikleri benden uzundur. Hiçte erkek çocuğa benzemiyormuşsun canım saçların falan nasıl gür baksana.
vaayy ilk defer hamilesinn süper yaa.. Şanslı kişilerdensin. Yaş gelmiş zaten Rabbim de bekletmemiş. Kan değerini de öğren canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
heyyy maaşallahh kuzucummm çok şekermişşinn yaaa yirim yaaaa senin çocuğunda inşş sana benze tatlım benimmm
heyyy maaşallahh kuzucummm çok şekermişşinn yaaa yirim yaaaa senin çocuğunda inşş sana benze tatlım benimmm
Ya ben hiç meyve yemiyorum hemen çekirdeği çayı alıyorum yanıma. Pazara gidiyorum bir heves herşeyden aldırıyorum kocişimde fazla fazla alır ama yok sonra elimi sürmüyorum. Deli oluyor o da. Foliği de kendisi içiriyor elleriyle sabah yoksa onu da unuturum ben. Valla bir hamile kalayım ne çay ne birşey içmem iki üç günde bir çok açık. Gerçi bizim burda sekreter var müdürlerin. O kız hamileliğinin ilk gününden beri sürekli içti.Sürekli çay gidip geliyor onlara zaten. Valla artık baya ilerledi karnı falan kocaman bir iki aya izne ayrılır ama içiyor valla. Ben pek aramam ya. Kızlarr birşey diyeyim mi nedense ben bu aydan umutluyum bilmem belki yeniden başlıcaz onun umudu var ama içime güzel şeyler doğuyor, çok pozitifim. İlk aydan çoook zor ama içim çok rahat.
Ya ben hiç meyve yemiyorum hemen çekirdeği çayı alıyorum yanıma. Pazara gidiyorum bir heves herşeyden aldırıyorum kocişimde fazla fazla alır ama yok sonra elimi sürmüyorum. Deli oluyor o da. Foliği de kendisi içiriyor elleriyle sabah yoksa onu da unuturum ben. Valla bir hamile kalayım ne çay ne birşey içmem iki üç günde bir çok açık. Gerçi bizim burda sekreter var müdürlerin. O kız hamileliğinin ilk gününden beri sürekli içti.Sürekli çay gidip geliyor onlara zaten. Valla artık baya ilerledi karnı falan kocaman bir iki aya izne ayrılır ama içiyor valla. Ben pek aramam ya. Kızlarr birşey diyeyim mi nedense ben bu aydan umutluyum bilmem belki yeniden başlıcaz onun umudu var ama içime güzel şeyler doğuyor, çok pozitifim. İlk aydan çoook zor ama içim çok rahat.
cnm çok teşekkür ederim inşallah hayatım
a.s cnmcımm hoşgeldin
ben iyiyim cok sukur evet bugun erken uyandım hemencık damladım buraya
sen nasılsın canımın içii
folik asit işe yarıyor mu gerçekten doktor kontrolü gerekli mi almak için ?
folik asit işe yarıyor mu gerçekten doktor kontrolü gerekli mi almak için ?
iyiyim bende çok şükürr kuzucumm işlerimi yaptımm çikolatamı aldım oturuyorummm bir taraftanda lcw bakıyorumm hafta sonu eşimle gitmeyi düşünüyoruz güzel şeyler gelmiş bakayım didimm kızzz sewdamm yok yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?