Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım inşallah dediğin gibi olur
inş canım hoş bulduk ama hemen gidiyorum herifcim evde kahvaltı hazırlıyor şimdi bende duş alıcam ve sinemaya atacağız kendimizi
stresten uzk durmak istiyorum bugün akşam görüşürüz

Son düzenleme:
slm cnm hoşgeldin
batın nezamandı yanı kaç gün geçti
bi test yapsana evde
benımde öyle olmustu hep adet olcam sandım ped koydum
ama olmadım tabi

normalde dündü ama ben 19 demiştim kesin olsun diye henüz tık yok
test alacağım bugün yoksa çatlayacağım valla :18::18:

canım benim doğum haziranda olacak inşallah
tamamen bırakman da gerekmez ama bence de azalt biraz

Ya ben hiç meyve yemiyorum hemen çekirdeği çayı alıyorum yanıma. Pazara gidiyorum bir heves herşeyden aldırıyorum kocişimde fazla fazla alır ama yok sonra elimi sürmüyorum. Deli oluyor o da. Foliği de kendisi içiriyor elleriyle sabah yoksa onu da unuturum ben. Valla bir hamile kalayım ne çay ne birşey içmem iki üç günde bir çok açık. Gerçi bizim burda sekreter var müdürlerin. O kız hamileliğinin ilk gününden beri sürekli içti.Sürekli çay gidip geliyor onlara zaten. Valla artık baya ilerledi karnı falan kocaman bir iki aya izne ayrılır ama içiyor valla. Ben pek aramam ya. Kızlarr birşey diyeyim mi nedense ben bu aydan umutluyum bilmem belki yeniden başlıcaz onun umudu var ama içime güzel şeyler doğuyor, çok pozitifim. İlk aydan çoook zor ama içim çok rahat.

normalde dündü ama ben 19 demiştim kesin olsun diye henüz tık yok
test alacağım bugün yoksa çatlayacağım valla :18::18:

bencede al cnmcım hatta marka vereyım sana
miratech nova birde laboquick bulabilirsen bunlardan al
gayet guvenılır cunku
bebetime kesınlıkle alma burda çoğu arkadaş yanıldı onla
bide sabah ilk idrarınla yap testi daha net çıkar cnmcım

folik asit işe yarıyor mu gerçekten doktor kontrolü gerekli mi almak için ?

bendede hiç meyve alışkanlığı yoktur. koca 15 gün önce 5 er kilo mandalina, portakal, greyfurt almış. ben salak sen onları at balkona orda unut. donmuş cancağızlarım ya

canım ben de hiç yemezdim meyve
ama bebeğini hissetmeye başlayınca hele yiyorsun onun için
mesela diyorum bugün oğlum hiç vitamin alamadı
ben de çok severdim abur cubur çay kahve
şimdi hemen hemen hiç yemiyorum öyle şeyler
çok canım isterse az az işte
sürekli çay içenler var evet ama yazık bebişe, o kafein onun vücudundan çok uzun süre çıkmıyormuş

umutlu olman ne güzel
pozitif ol ki sonuçlar da güzel olsun

hiç belli olmaz cnmcım ilk aydan neyem olmasınmış inşallahda olur cnm
sen böyle pozitif ol yeterki
bende senın gibi hiç meyve yemezdim eşim zorla yedırırdı soyardı felen anca ozaman bir iki atardım ağzıma
ama şimdi bebişimi düşündükçe her akşam mutlaka yıyorum meyve
çay cok nadir içiyorum o da baya acık
drum dedı zaten çayı açık iç kahveyıde bir fincandan fazla içme günde dedi
bide yuzdeyüz meyve suyu iç dedi
bebiş olunca Allah sabrını veriyo ve zararlı olanları yemek içmek bile istemiyo insan

a.s cnmcımm hoşgeldin
ben iyiyim cok sukur evet bugun erken uyandım hemencık damladım buraya
sen nasılsın canımın içii

iyiyim bende çok şükürr kuzucumm işlerimi yaptımm çikolatamı aldım oturuyorummm bir taraftanda lcw bakıyorumm hafta sonu eşimle gitmeyi düşünüyoruz güzel şeyler gelmiş bakayım didimm kızzz sewdamm yok yineee

kızlar ben 48 saattir uyumuyorum zortiingen olmadan gidip zıbarıym bari bi kaç saat. görüşürüz öpüyorum hepinizi

hamilelikte de kullanılıyor dimi biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın evlenmeyi bile düşünmüyordum ama oldu işte

afiyet olsun cnmcımm
hee gidin kuzumm al hepsiciğinden kocayı batır
evet gene yok yahu bı p.tesi girdi bidahada girmedi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…