benim 4 kaybım var ikisi iü aylık karnımda öldü ikizler tüp bebekti gerçekten bahsetmek insana acı veriyor neden erken doğduklarını tam olarak bilmiyorum rahim taşımamış vucut atmış dediler enfeksiyon yoktu ben sancı nasıl bişey bilmiyordum ağrım var kasıklarımda diye iki kez doktora gittim hiç alttan muayne etmediler çocuklar haftasına göre iyi gelişmişler kilolorı çok iyi onlar hareket ettikçe sen ağrın oluyor sanıyorsun dediler üçüncü kez gittiğimde sancılar sıklaşmıştı rahim 8cm. açımıştı doğum yaptım iki gün yaşadılar birde negatif tüp denemem var onlardan sonra şimdilik tedavi düşünmüyorum aynen bende daha fazla bu kanuları paylaşmak istemiyorum şimdi buraya yazdıkça kafama ağrı girdi
hoşbulduk canım nasılsın dün gece uğramadın sensizdi sohbetimiz eksikliğin belli oluyor
benim 4 kaybım var ikisi iü aylık karnımda öldü ikizler tüp bebekti gerçekten bahsetmek insana acı veriyor neden erken doğduklarını tam olarak bilmiyorum rahim taşımamış vucut atmış dediler enfeksiyon yoktu ben sancı nasıl bişey bilmiyordum ağrım var kasıklarımda diye iki kez doktora gittim hiç alttan muayne etmediler çocuklar haftasına göre iyi gelişmişler kilolorı çok iyi onlar hareket ettikçe sen ağrın oluyor sanıyorsun dediler üçüncü kez gittiğimde sancılar sıklaşmıştı rahim 8cm. açımıştı doğum yaptım iki gün yaşadılar birde negatif tüp denemem var onlardan sonra şimdilik tedavi düşünmüyorum aynen bende daha fazla bu kanuları paylaşmak istemiyorum şimdi buraya yazdıkça kafama ağrı girdi
canım kusura bakma ama,gerizekalı dandik dr .lara gitmişsin...rahim taşımamış atmış vs vs..teşhis bu mu yani( enfeksiyon da yoksa bahsettiğin olay rahim ağzı yetmezliğine benziyor..tekrar hamileliğin olursa muhakkak riskli gebelik uzmanına git...ve sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan arkadaşların tecrubelerini oku..ayrıca 12. haftada muhakkak rahim ağzını diktir....yani serklaj yaptır...kasılma olduğunda sanki tuvaletin varmış ihtiyacı hissediyorsun ve karnında sivri tümsekler oluşuyor..sen de yavrun bir yerini dayadı sanıyorsun ... karnın taş gibi kaskatı kesiliyor...
lütfen iyi bir dr a görün..asistan dr lar ile işini halletme.....onların deneyimleri yeterli değildir...
canım kusura bakma ama,gerizekalı dandik dr .lara gitmişsin...rahim taşımamış atmış vs vs..teşhis bu mu yani( enfeksiyon da yoksa bahsettiğin olay rahim ağzı yetmezliğine benziyor..tekrar hamileliğin olursa muhakkak riskli gebelik uzmanına git...ve sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan arkadaşların tecrubelerini oku..ayrıca 12. haftada muhakkak rahim ağzını diktir....yani serklaj yaptır...kasılma olduğunda sanki tuvaletin varmış ihtiyacı hissediyorsun ve karnında sivri tümsekler oluşuyor..sen de yavrun bir yerini dayadı sanıyorsun ... karnın taş gibi kaskatı kesiliyor...
lütfen iyi bir dr a görün..asistan dr lar ile işini halletme.....onların deneyimleri yeterli değildir...
alya rahim filmi dayanılmaz birşey değil narkoz aldığına deymez zaten 2 dk. sürüyor bence önce rahim filmi çektir bilirim bu işlerde karar vermekte hangisine güveneceğini bilmekte çok zordur eşlerimizinde hiç yardımı olmaz ne biliyorlarki bu konuda fikir verebilsinler herşeye biz karar vermek zorundayız her sıkıntıyıda biz çekeriz kadın olmak zor iş allah yardımcın olsun geçmiş olsun
canım ben çok korkuyorum ya rahim filminden. bakıyorum bazıları hissetmemiş bile bazılarıda dayanılmazdı diolar. neye göre değişiyor onuda bilmiyorumda.
bakalım bi şekilde yaptırıcam.hakikatten eşim bana soruyo herşeyi sonra aynı şeyi bidaha soruyo bana soracağına aç bak önünde bilgisayar var araştır dedim. karar vermek çok zor cidden düşünüp duruyorum ne yapsam diye.:26:
ay nekadar bilgilisin ben doğumumu ünüverste hastanesinde yaptım bana söyledikleri buydu okadar buruktu içimki ayrıntı hiç sormadım kendi doktorumda net bir bilgi vermedi tekrar hamilelik olursa inşallah doktor bu durum tekrarlamaz dedi fakat artık daha tecrübeliyim en azından sancı nasıl giriyor biliyorum aklıma gelmişken dediğin gibi sürekli tuvaletim geliyordu ama karnıma hiç bakmamıştım karnımda nasıl şekiller oluşuyordu bilmiyorum
canım ben çok korkuyorum ya rahim filminden. bakıyorum bazıları hissetmemiş bile bazılarıda dayanılmazdı diolar. neye göre değişiyor onuda bilmiyorumda.
bakalım bi şekilde yaptırıcam.hakikatten eşim bana soruyo herşeyi sonra aynı şeyi bidaha soruyo bana soracağına aç bak önünde bilgisayar var araştır dedim. karar vermek çok zor cidden düşünüp duruyorum ne yapsam diye.:26:
dr un seni sürekli asistan dr lara mı yönlendirdi canım ??? işte tahmin ettiğim gibi rahim ağzı yetmezliği...hamileliğinde 12. haftada önlem amaçlı serklaj yaptırman,sonrasında kasılma önleyiciler kullanman gerekir..ayrıca 26. haftada da ciğer geliştirici iğneler...ve tüm hamilelik süresince dinlenmelisin...26. haftada doğup yaşayan çok bebek var.ciğer geliştirici iğneler sayesinde...o kadar sinirleniyorum ki anlatamam yaa..kolay mı hamile kalmak..offf yaaa...vicdan sahibi olmak lazım dr olmaktan önce.....
canım bende rahim filmi çektirdim..
ne korkularla girdim hatta anestezi bile düşündüm.
ama çok kolay geçti.
hiç ağrı hissetmedim...
ben de rahim filmi çektirdim narkozsuz evet çok ağrın oluyor ama kısa bir işlem bence narkoz almaya deymez fikrimi söylüyorum sadece benim eşimde hiç araştırmaz sen bilirsin der sıyrılır işin içinden
rahim filmi sezaryan ve açık ameliyat yanında hiç bir şey canım..benim de ödüm kopuyordu rahim filmi çekitmekten ama o kadar da korkulacak bir durum olmadığını anladım..:) eğer istersen anestezi altında da yapıyorlar bu işlemi tabi..senin hiç bir şeyden haberin olmuyor...
ben artık çıkıyorum..kuzularım uyuyalı saatler oldu...erkenden dikecekler bizi..azcık uyumalıyım :) iyi geceler herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?