Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadi bakalımm kuzucumm inşş hayırlısıyla bu ay tutar bebişin canım benim

iyi yapıyosun cnmcım heç gerek yok ağır işe
ohh vitaminlerinde tmm
inşallah bebişin gelir hemecık kuzum

Benimde sağda pıtpıtlar oluyor hafif hafif batmalar.

canım ben aslında gebeliğime ihtimal vermemiştim. Battan 5-6 gün önce kasığımda bişey tık tık tık vurdu resmen. Töbe bismillah dedim hatta eşimde noldu demişti. Bende kapıyı çalıyolar gelelimmi diye demiş gülmüştüm. Belki o tık tıklarıda bebek yapmıştı yani yerleşirken falan ne biliyim damar atması gibiyidi. Kasık ağrılarım azaldı artık. Beyaz akıntım oluyor. Krem kıvamında temiz ama. Bakalım yarında inşallah karından bakar. :26: NAsıl heycanlıyım elim ayağım dolanıyor birbirine

iyimcanım benım sen nasılsınn
iyiyim canım pek tanımıyorum seni ama taşınmışsın sanırım :)
yerleştiğine sevindim :)
tanışalım o zaman :)
ben daha yeni 21 olcam 1.5 yıllık evliyim 2 düşüğüm oldu...
şimdi yine çalışmalardayım :)
ya sen _?

ohh vitaminlerinde tmm

aynen canım napalım burnumu kapata kapata içiyodum eskiden şimdi içmeden olmuyo alıştım baya..
kısmet bakalım ne olacak bu ay :)

pek umudum yok ama :)
düşük sonrası herkes çabuk olur diyo ama bazılarında bikaç sene olmamış
o da takıntılı bi durum yarattı bende işte..

öyle derler ama kuzucumm hayırlıı Allahtann sabret zamanı gelicek n azından bebeğin oluyo bunu biliyosun sıkma o güzel canını aşkımmm

öyle derler ama kuzucumm hayırlıı Allahtann sabret zamanı gelicek n azından bebeğin oluyo bunu biliyosun sıkma o güzel canını aşkımmm

kuşum valla benim için sorun yok ne zman olursa ama dışardan gelen laflar sinir ediyo :)
hayırlısı neyse ki çok takmıyoruum :)

bebiş için herşeye değer valla cnmcım
hadı hayırlısı bakalım güzel hbrler bekliyorum senden

ohh vitaminlerinde tmm

ben birşey sormak istiyorum.geçen ay doktora gittiğimde yumurtalığım ilaç sayesinde çatlamıştı.bu ay tutmadı maalesef.bugün adetimin 3.günü yeni geldim doktordan ama bana dedi ki yumurtalıkların ufak yine ilaçla çatlatacaklarmış.bu şekilde hamile kalan varmı?? çok moralim bozuldu ya.bugün de klomen verdi.ayın 28 ine kadar birlikte olmayın 28 inde gel dedi.bi sonraki ayda olmasa eşim i tedavi edecekmiş.ondada sorun yoksa film istiyorlarmışş..

evet canım tasındım sukurler olsunkı yerleştımm bende 23 yaşındayım 9 aydır evlıyım 2 aylıkta hamıleyımm tatlımm rabbım sanada nasıp eder inşallahhh

kuşum valla benim için sorun yok ne zman olursa ama dışardan gelen laflar sinir ediyo :)
hayırlısı neyse ki çok takmıyoruum :)

ah ah bilirim o dışardan gelen laflarıı adları batsın salaklar yaaa nasıl insanın düzenini sarsıyo yapıcka birşey yok iştee inşş rabbim kalbimize göre verirde sesleri kesilir kuzucum

pufim belirtilerimiz aşağı yukarı aynı.bendede beyaz kokusuz akıntı var., bide idararım ilaç gibi kokuyor ya acep nedenayyyyyyyyy ne güzel yarın gçrürüsün inş bebeişini ne güzel maşallah

çok kişi var canım burda çatlatma iğnesi vurulup hamile kalan..
endişlenme.
klomen de yumurtalarını büyütmek için vermiş :)
büyüyünce iğneyi vurulursun doktor sana ilişki yaşa der yumurta zaten iğneden snra 24-36 saat içinde çatlar..
inş bu ay olur moral bozmak yok :)

evet canım tasındım sukurler olsunkı yerleştımm bende 23 yaşındayım 9 aydır evlıyım 2 aylıkta hamıleyımm tatlımm rabbım sanada nasıp eder inşallahhh
hayırlı olsun canım ALLAHIM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİİN......... :)
BİZE DE KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHHHH :)

ah ah bilirim o dışardan gelen laflarıı adları batsın salaklar yaaa nasıl insanın düzenini sarsıyo yapıcka birşey yok iştee inşş rabbim kalbimize göre verirde sesleri kesilir kuzucum

İNŞALLAH CANIM :)
OLUNCA DA COCUĞU NE YAPACAKSIN DERLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…