ben birşey sormak istiyorum.geçen ay doktora gittiğimde yumurtalığım ilaç sayesinde çatlamıştı.bu ay tutmadı maalesef.bugün adetimin 3.günü yeni geldim doktordan ama bana dedi ki yumurtalıkların ufak yine ilaçla çatlatacaklarmış.bu şekilde hamile kalan varmı?? çok moralim bozuldu ya.bugün de klomen verdi.ayın 28 ine kadar birlikte olmayın 28 inde gel dedi.bi sonraki ayda olmasa eşim i tedavi edecekmiş.ondada sorun yoksa film istiyorlarmışş..
istanbul avrupa yakası kuşum sen :)
hayırlı olsun canım ALLAHIM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİİN......... :)
BİZE DE KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHHHH :)
İNŞALLAH CANIM :)
OLUNCA DA COCUĞU NE YAPACAKSIN DERLER
merhaba tatlım bencede hemen hamile kalabilirsin,pozitif düşün hemen gelsin.pek umudum yok ama :)
düşük sonrası herkes çabuk olur diyo ama bazılarında bikaç sene olmamış
o da takıntılı bi durum yarattı bende işte..
hayırlı olsun canım ALLAHIM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİİN......... :)
BİZE DE KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHHHH :)
İNŞALLAH CANIM :)
OLUNCA DA COCUĞU NE YAPACAKSIN DERLER
canım sigortamın olmasına 1 hafta falan kaldı ondan sonra bebek varsa da en azından pıhtılaşma testine baktırıcam..ben anadolu yakasındayım kuzum. Üsküdarda sayılırım. Bak zeynep kamike bir gün randevu al ve tekrarylan düşüklerim var dedi, eşinle git onlar hemen inceliyorlar. Bundan sonraki bebeklerin için lazım olucak bazı bilgiler sana. zamanın varsa sskn falan varsa cidden hiç durma git güzelim. ben yarın kontrole giderken herşeyimi götürcem baksınlar takip dosyama eklesinler.
Bence bir baktır güzelim. Sonuçta üzülen yine sen olursun her durumda. 2 düşük diyince hemen tetkikler yapılıyor.
aminnnnn canım benımmm
pufim belirtilerimiz aşağı yukarı aynı.bendede beyaz kokusuz akıntı var., bide idararım ilaç gibi kokuyor ya acep nedenayyyyyyyyy ne güzel yarın gçrürüsün inş bebeişini ne güzel maşallah
merhaba bebekim..merhaba tatlım bencede hemen hamile kalabilirsin,pozitif düşün hemen gelsin.
tek olsunda hayırlısıyla onlarada artık ... düşerr söylemesi ayıppp
kızlar camaşırlar bıttı serıp halledıp gelıyorummmmmmm ya işkence gıbı iş yapmakkk
canım sigortamın olmasına 1 hafta falan kaldı ondan sonra bebek varsa da en azından pıhtılaşma testine baktırıcam..
araştırmak gerek zaten.
bi gideyim de ben :)
gerisi gelecek inşallah..
gerçi ben direk araştırmaya gitmek istiyorum
cerrahpaşaya falan
kızlar camaşırlar bıttı serıp halledıp gelıyorummmmmmm ya işkence gıbı iş yapmakkk
merhaba bebekim..
inşallah doktor da hemen hamile kalmak da çok iyi bişey dedi bikaç aya yine bekliyorum hamile olarak dedi ama bakalım kısmet diyorum dua ediyorum
RABBİM kimseyi bekletmeden göndersin bebeklerimizi inşallah..
allah seni ya
ben zeynep kamilden cidden memmundum ama bebek oldu gerek kalmadı. Şimdi gebe izlem de devlet olarak oraya gidicem. tahliller vs için ama özeli hala araştırıyorum.doğumu falan yapabileceğim bir yer olmalı
tmm kuzum bekliyorum halletde gel gari
öle ama kuzucumm şimdi benim kaynanam birşey demiyo Alalah içinde bir keresinde aylar önce korunduğumuz zamanlarda çocuğunuz olmazsa ben size sorarım başta olsunda sonra yapmazsanız yapmayın dedi olmazsa benim sorunum dedim size ne oluyo dedim sustu kaldı ona kalmış sanki
öle ama kuzucumm şimdi benim kaynanam birşey demiyo Alalah içinde bir keresinde aylar önce korunduğumuz zamanlarda çocuğunuz olmazsa ben size sorarım başta olsunda sonra yapmazsanız yapmayın dedi olmazsa benim sorunum dedim size ne oluyo dedim sustu kaldı ona kalmış sanki
kuzucumm geldii geldii benimki bir damla kan geldi yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuzucumm geldii geldii benimki bir damla kan geldi yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?