Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin cnmcım moralını bozma hemencik
böyle hamiş kalan çok oldu burda kuzum
boşa uzme kendını klomenle yumurtalar buyuycek

sonra çatlatıcaklar sonra ilişki olcak
inşallah diğer şeylere gerek kalmadan hamiş kalırsın cnm benımm
üzme kendını stres hele hiç yapma

istanbul avrupa yakası kuşum sen :)

ben anadolu yakasındayım kuzum. Üsküdarda sayılırım. Bak zeynep kamike bir gün randevu al ve tekrarylan düşüklerim var dedi, eşinle git onlar hemen inceliyorlar. Bundan sonraki bebeklerin için lazım olucak bazı bilgiler sana. zamanın varsa sskn falan varsa cidden hiç durma git güzelim. ben yarın kontrole giderken herşeyimi götürcem baksınlar takip dosyama eklesinler.
Bence bir baktır güzelim. Sonuçta üzülen yine sen olursun her durumda. 2 düşük diyince hemen tetkikler yapılıyor.

pek umudum yok ama :)
düşük sonrası herkes çabuk olur diyo ama bazılarında bikaç sene olmamış
o da takıntılı bi durum yarattı bende işte..
merhaba tatlım bencede hemen hamile kalabilirsin,pozitif düşün hemen gelsin.

hayırlı olsun canım ALLAHIM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİİN......... :)
BİZE DE KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHHHH :)

İNŞALLAH CANIM :)
OLUNCA DA COCUĞU NE YAPACAKSIN DERLER

tek olsunda hayırlısıyla onlarada artık ... düşerr söylemesi ayıppp

canım sigortamın olmasına 1 hafta falan kaldı ondan sonra bebek varsa da en azından pıhtılaşma testine baktırıcam..
araştırmak gerek zaten.
bi gideyim de ben :)
gerisi gelecek inşallah..
gerçi ben direk araştırmaya gitmek istiyorum
cerrahpaşaya falan

aminnnnn canım benımmm

pufim belirtilerimiz aşağı yukarı aynı.bendede beyaz kokusuz akıntı var., bide idararım ilaç gibi kokuyor ya acep nedenayyyyyyyyy ne güzel yarın gçrürüsün inş bebeişini ne güzel maşallah

evet idrarımda bide üstte beyaz beyaz tozlar var gibi oluyor artık. Tabi çok sık çıkıyorum. Kabızlık vs yaşamadım henüz hatta 2-3 kere falan gidiyorum. ama acayip yiyorum çok normal o kadar çıkmamda yani. Dünden beri yarım kg kuru kayısı yarım kg iğdeyi bitirmişim
İnşallah güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir bebek dünyaya getiririz

merhaba tatlım bencede hemen hamile kalabilirsin,pozitif düşün hemen gelsin.
merhaba bebekim..
inşallah doktor da hemen hamile kalmak da çok iyi bişey dedi bikaç aya yine bekliyorum hamile olarak dedi ama bakalım kısmet diyorum dua ediyorum
RABBİM kimseyi bekletmeden göndersin bebeklerimizi inşallah..

tek olsunda hayırlısıyla onlarada artık ... düşerr söylemesi ayıppp

allah seni ya

kızlar camaşırlar bıttı serıp halledıp gelıyorummmmmmm ya işkence gıbı iş yapmakkk

ferda dün hayıt tohumuna başladım
söylediğin ilaçtan aldım ama akşam okulan gelince eşim getirdi bende akşam
içtim sonra okudum sabah yazıyordu akşam devam etsem olmaz mıki acep:44:

ben zeynep kamilden cidden memmundum ama bebek oldu gerek kalmadı. Şimdi gebe izlem de devlet olarak oraya gidicem. tahliller vs için ama özeli hala araştırıyorum.doğumu falan yapabileceğim bir yer olmalı

öle ama kuzucumm şimdi benim kaynanam birşey demiyo Alalah içinde bir keresinde aylar önce korunduğumuz zamanlarda çocuğunuz olmazsa ben size sorarım başta olsunda sonra yapmazsanız yapmayın dedi olmazsa benim sorunum dedim size ne oluyo dedim sustu kaldı ona kalmış sanki

ben zeynep kamilden cidden memmundum ama bebek oldu gerek kalmadı. Şimdi gebe izlem de devlet olarak oraya gidicem. tahliller vs için ama özeli hala araştırıyorum.doğumu falan yapabileceğim bir yer olmalı

valla bana yakın özel bahat hastanesi var.
orda hamza bahat bide mustafa balık var
özellikle mustafa balık muhteşem bi doktor.
olursa doğuma da oraya giderim :)

benim için sorun değil kaynanam sen yap ben bakarım sende kocanla gidersin gezmelere diyo rahatım yani

sanki kaynanaya sorcaz nezaman yapıp yapmıycagımızı
iyi cvp vermişsin valla kuzucumm

kuzucumm geldii geldii benimki bir damla kan geldi yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

olllleeeeeeeeeyyy be kuzummm oh beee valla rahatladım heeee
hele şükür yahuuuu
hiç aklıma gelmezdi kırmızılara sevınecegımm
valla sevındım kuzum ohh şükürrr
3.gun gidersin gari dr a
yupppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…