olur neden olmasın ama yine de kendine baskı yapma sen.. Olacağı varsa da olmaz o zaman...
İyi oldu bunu dediğin. Zaten Dr full dü. Beklemeli opsiyonlu bir randevu aldım yarın için. Beklerken paso içerim su....
ya eşim dünden beri evde zıp zıp ama dr. a gelmeye hiç hevesli değil. Ben gelmemeyim sen git diyor. Kızdım ben de...
evet yaa o heyecanı birlikte yaşayalım istiyorum ben de....
hoş geldiniizzzzzzzzzzzzz
Benimki de diyor ki bu iş neden bu kadar uzun sürüyor. Çok bilim insanları da hala hamileliği hızlandıramadı...
Genelde kistlerden kurtulup rahmi temizlemek için yapılıyor. Ben de yapmıştım ve işe yaramıştı
Dr sandalyesinde içtiğim sular yüzünden bir kazaya kurban gitmem insallah bebeği nokta şeklinde göreceğim diye..... Tam rezalet olur o zaman. Enteresan son kontrolümde tuvaletini yap deyip oturtmuştu beni kontrol sandalyesine Dr. Yumurtalaıklarıma bakmıştı o zaman tabii..
bırak gitsin tutamassan hahaha
kesınlıkle su iç yanı ıdrarın yoksa idrara sıkışık olmak şart cnmcım
bence kocanı ıkna et gelsın ben ek başımamı yaptın
benım yanımda ol de
hehe alemsin sen kuzum yaaa
takma tatlım stresten de oluyo boyle stres yapma yarabbım buyuk elbet senınde yuzunu guldurecek hayatımm
aminnn canımmm sağolasınn Allah razıı olsunnn bebeğimmm
evet geçende annem sordu sağdamı soldamı hissediyosun dıye
bende dedım sağda oluyo bişecikler o da dedı senın gibi sağdaysa erkek diye
valla görcez bakalım kızmı erkekmi
heyecanlı bekleyişler bunlar cnmcım
inşş çıkmazz kuzucumm yarın giderim ama neler olur rabbimm bilirrr hayırlısı Allahtan olsun:44::18:
evet geçende annem sordu sağdamı soldamı hissediyosun dıye
bende dedım sağda oluyo bişecikler o da dedı senın gibi sağdaysa erkek diye
valla görcez bakalım kızmı erkekmi
heyecanlı bekleyişler bunlar cnmcım
anam nasıl güzel bişey bu. Benimki hep solda,, kasık ağrımda pıt pıt titreme gibi bişeylerde hep solda ben kız olursa çok memmun olurum.
babamız bızden daha cok heycanlı kız kızmı erkekmı dıye
anam nasıl güzel bişey bu. Benimki hep solda,, kasık ağrımda pıt pıt titreme gibi bişeylerde hep solda ben kız olursa çok memmun olurum.
senın ne kadarlık oldu canımmçin takvimine baktın mı peki
git kuzum git bişecik çıkmaz inşallahhh sen kendını cok sıkma kuzum benımm
sevdam haklı stresde etkiliyo bu durumu cnm kuzum benımm
ee onlarda merak ediyo kuzucumm bizimki sanki erkek istiyo
bana öyle gelıyo telde biri kız hissediyorum felen dıyınce yuzu değişiyo gibi gelıyo
bende dıyorum sen erkek ıstıyosun felen o da yok cnm ne alakası var hayırlısı olsun saglıklı olsun dıyo emmee
ben hissediyorum onun erkek istediğini
valla puffym bende oldum olası kız cocuklarını daha cok severım bekarken bıle hayalımdı bi kız çocugumun olması
ama kısmet tabı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
ee onlarda merak ediyo kuzucumm bizimki sanki erkek istiyo
bana öyle gelıyo telde biri kız hissediyorum felen dıyınce yuzu değişiyo gibi gelıyo
bende dıyorum sen erkek ıstıyosun felen o da yok cnm ne alakası var hayırlısı olsun saglıklı olsun dıyo emmee
ben hissediyorum onun erkek istediğini
valla puffym bende oldum olası kız cocuklarını daha cok severım bekarken bıle hayalımdı bi kız çocugumun olması
ama kısmet tabı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
çin takvimide kız çıkıyor. Ayrıca 6+4 olduk teyzesi
sağolasın canım benimm inşş kuzucumm yaaa sorun olmazda düzene girer inşşş
ayyyy buyumuşşş annesiii maşallahhh rabbım hayırlısıyla kucagımızada almayı nasıp eder inşşallahhh
girecekkkk tatlımmm sen yeterkı üzülme stres yapmaa
adetin ne zaman?
bence bir test daha yap
ya da direk kana git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?