Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

babamız bızden daha cok heycanlı kız kızmı erkekmı dıye

inşş çıkmazz kuzucumm yarın giderim ama neler olur rabbimm bilirrr hayırlısı Allahtan olsun:44::18:

git kuzum git bişecik çıkmaz inşallahhh sen kendını cok sıkma kuzum benımm
sevdam haklı stresde etkiliyo bu durumu cnm kuzum benımm

anam nasıl güzel bişey bu. Benimki hep solda,, kasık ağrımda pıt pıt titreme gibi bişeylerde hep solda ben kız olursa çok memmun olurum.

babamız bızden daha cok heycanlı kız kızmı erkekmı dıye

ee onlarda merak ediyo kuzucumm bizimki sanki erkek istiyo
bana öyle gelıyo telde biri kız hissediyorum felen dıyınce yuzu değişiyo gibi gelıyo

bende dıyorum sen erkek ıstıyosun felen o da yok cnm ne alakası var hayırlısı olsun saglıklı olsun dıyo emmee
ben hissediyorum onun erkek istediğini
anam nasıl güzel bişey bu. Benimki hep solda,, kasık ağrımda pıt pıt titreme gibi bişeylerde hep solda ben kız olursa çok memmun olurum.

valla puffym bende oldum olası kız cocuklarını daha cok severım bekarken bıle hayalımdı bi kız çocugumun olması
ama kısmet tabı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

vala benımde senınkınden farkı yokkk kızz ay hele ailesının erkekk istemesı benı delı edıyo yaa

Ya benim sol tarafta kaç gündür hassaslık ve ağrı var neden bilmem acaba kist mi oldu ama kanama baya oldu bu ay kist falan kalmaz yani olsa bile. Acaba oradan mı yumurtlama olacakta o mu büyüyor anlam veremedim.

vala benımde senınkınden farkı yokkk kızz ay hele ailesının erkekk istemesı benı delı edıyo yaa

ayyyy buyumuşşş annesiii maşallahhh rabbım hayırlısıyla kucagımızada almayı nasıp eder inşşallahhh

ayy canım yarın ilk buluşmamız olucak çok heycanlıyım. Nasıl sabrettim bu kadar gün bilmiyorum. Şükür öyle sıkıntılı pek bişeyde olmadı arada miğde bulantıları sadece :26:

Asemb ben kız çocuklarını çok ayrı seviyorum. Bide çok vefalı hayırlı oluyolar ben kızlara daha düşkünüm

adetin ne zaman?
bence bir test daha yap
ya da direk kana git

adetim 4 yada ocakta olmalıydı ama olmadı fakat ben 4 aydı bi düzensizlik yaşıyorum yumurta çatlamıyo ve kistleşiyo o yüzden adet söktürücü içmeden bi test yaptım ilk başda bişey çıkmadı fakat sonrasında bi bakayım dedim ince bi ikinci çizgi çıktı.hava muhalefetinden doktorada gidemedim.umarum test hatası değildir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…