Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağolasın canım benimm inşş kuzucumm yaaa sorun olmazda düzene girer inşşş

[video=youtube;aK_B5XaDjhY]http://www.youtube.com/watch?v=aK_B5XaDjhY[/video]

amiiiiiiin cnm benımm düzelir tez zamanda inşallahhh

bu şakayı bılıyodum super gerçekten
vala benımde senınkınden farkı yokkk kızz ay hele ailesının erkekk istemesı benı delı edıyo yaa

bizimde aile ikiye bölündü annem erkek dıyo babam kız

hayırlısı gari kuzumm sağlıcakla bi alalımda onları kucagımıza daha ne isteriz

ilk buluşma he çoook heyecanlı valla kuzumm
her gidişimde oluyo o heyecan acayip bişey ya Rabbımın mucizesi
evet aynen öyle daha vefalı oluyo kızlar hadi hayırlısı bakalım cnmcım

ben birşey sormak istiyorum.geçen ay doktora gittiğimde yumurtalığım ilaç sayesinde çatlamıştı.bu ay tutmadı maalesef.bugün adetimin 3.günü yeni geldim doktordan ama bana dedi ki yumurtalıkların ufak yine ilaçla çatlatacaklarmış.bu şekilde hamile kalan varmı?? çok moralim bozuldu ya.bugün de klomen verdi.ayın 28 ine kadar birlikte olmayın 28 inde gel dedi.bi sonraki ayda olmasa eşim i tedavi edecekmiş.ondada sorun yoksa film istiyorlarmışş..

evett kuzucumm çokk komikkk yaaaa bayılıyorum bu şakaya

o heycan bambaşka canım hele ultrasyonda gorunce dahada artıyo heycan mutluluk

anam nasıl güzel bişey bu. Benimki hep solda,, kasık ağrımda pıt pıt titreme gibi bişeylerde hep solda ben kız olursa çok memmun olurum.

Benimde sağda pıtpıtlar oluyor hafif hafif batmalar.

inşş canım eee sen ne yapın bayağı sürdü bu taşınma işin kuuzucumm birde çin takvimine pek inanmayınn kuzularımmm benim 2 eltimede baktımm kız yazıyordu erkek çıktı ikiside

kız yok inanmıyoruz bızımkıde meraktannn işte tasındım canım mahvoldumm valla hayret ettım bu bebek nasıl durdu duşmedı dıye tasınmak kadar zor bışey yok ya

kız yok inanmıyoruz bızımkıde meraktannn işte tasındım canım mahvoldumm valla hayret ettım bu bebek nasıl durdu duşmedı dıye tasınmak kadar zor bışey yok ya

aman Allah korusunn fıstığımm yaa taşınmak zor iş valla seni ters zamanda buldu işte şükürki atlattın kazasız belasız bebeğim

hoşgeldin kuzumm
laklak yaparız bea sen naparsın

huuuuuuuuuuuuuuuuuu slm oflum hoşgeldin biz eyiyiz sen nasılsın kuzum:2:

hoşbulduk bebeklerim..
evi topladım da azcık hiç ağır iş yapasım yok adetten sonra temizliyom iyice
sonra ağır iş yapmıyom nolur ne olmaz diye
iyiyim nedense bi huzur var içimde
folbiol aldım geçenlerde onu içiyom e bide hayıtımı :)

aman Allah korusunn fıstığımm yaa taşınmak zor iş valla seni ters zamanda buldu işte şükürki atlattın kazasız belasız bebeğim

he ya benı cok ters zamanda bulduu tasınmak annem ablam olmasaydı ben ne yapardım ya cok şukurkı onlar yardımm ettı .sızde lojman duşunmuyormusunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…