sağolasın canım benimm inşş kuzucumm yaaa sorun olmazda düzene girer inşşş
[video=youtube;aK_B5XaDjhY]http://www.youtube.com/watch?v=aK_B5XaDjhY[/video]
vala benımde senınkınden farkı yokkk kızz ay hele ailesının erkekk istemesı benı delı edıyo yaa
adasim benimde ilk silik cikmisdi sonra atmadan bidaha bakdim cok silik bi cizgi kan testinde net cikdi hamile oldugum bide benim reglime 3_'4 gun vardi sende ist yaptir derim.
ayy canım yarın ilk buluşmamız olucak çok heycanlıyım. Nasıl sabrettim bu kadar gün bilmiyorum. Şükür öyle sıkıntılı pek bişeyde olmadı arada miğde bulantıları sadece :26:
Asemb ben kız çocuklarını çok ayrı seviyorum. Bide çok vefalı hayırlı oluyolar ben kızlara daha düşkünüm
amiiiiiiin cnm benımm düzelir tez zamanda inşallahhh
bu şakayı bılıyodum super gerçekten
bizimde aile ikiye bölündü annem erkek dıyo babam kız
hayırlısı gari kuzumm sağlıcakla bi alalımda onları kucagımıza daha ne isteriz
kız elf koptumm karnım agrıdı gulmekten yaaaaa saol valla iyi geldiii
ayy canım yarın ilk buluşmamız olucak çok heycanlıyım. Nasıl sabrettim bu kadar gün bilmiyorum. Şükür öyle sıkıntılı pek bişeyde olmadı arada miğde bulantıları sadece :26:
Asemb ben kız çocuklarını çok ayrı seviyorum. Bide çok vefalı hayırlı oluyolar ben kızlara daha düşkünüm
anam nasıl güzel bişey bu. Benimki hep solda,, kasık ağrımda pıt pıt titreme gibi bişeylerde hep solda ben kız olursa çok memmun olurum.
o heycan bambaşka canım hele ultrasyonda gorunce dahada artıyo heycan mutluluk
inşş canım eee sen ne yapın bayağı sürdü bu taşınma işin kuuzucumm birde çin takvimine pek inanmayınn kuzularımmm benim 2 eltimede baktımm kız yazıyordu erkek çıktı ikiside
Canım benimmm hadi gözünaydınnn hayırlısıı olsun hakkında darısı yumurtlamayaaa
kız yok inanmıyoruz bızımkıde meraktannn iştetasındım canım mahvoldumm valla hayret ettım bu bebek nasıl durdu duşmedı dıye tasınmak kadar zor bışey yok ya
Günaydınlarr güzel yurdumun güzel insanlarııı
hu huuuuu ben geldiiimmmmmmmmmmmm
naparsınız bea
hoşgeldin kuzumm
laklak yaparız bea sen naparsın
huuuuuuuuuuuuuuuuuu slm oflum hoşgeldin biz eyiyiz sen nasılsın kuzum:2:
aman Allah korusunn fıstığımm yaa taşınmak zor iş valla seni ters zamanda buldu işte şükürki atlattın kazasız belasız bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?