sağolasınn canımın içi valla bende çok sevindimm çekeiceğim sancılara rağmen teyy teyyy sevindirik oldumm yarın giderim kuzucumm hafta sonuna denk geldiği için 2. güne gelirsin demişti artıkın gidiciğimmmmm
ohaa yaaa öyle şey olurmu teyze kızı yani çok saçma sapan bişeymiş
ohh olsun onaa senı aldılar işteçatlasın patlasın haha
hızınıza yetişmek ne mümkün!!!!
güzel bedduaymışşşş
klomen de mi çatlatıyor ?
hmm bilmiyordum
allah seni kahkahaya boğdun beni:111::111::111:
yaaa kuzucumm sorma teyze kızı kızıda demişler umutlanmışmı görücülerini geri çeviriyomuş benim eşimi seviyomuşşş ne zamankii bizimm nikah kıyıldıı oda evlendi geldi benim düğünüme beni gördü nasıl havalarda eşimin yöresinde düğünleri 4 gün sürüyo ilk günlerde gelinlik giyilmiyo kız hemen başladı giysin görücem banane diyee geldi gördü ve kayboldu düğünden üstten üstten bakıyo bana bende gelin melin olduğumu bırakıp oyandım ki ohh ne eyi ettimm yaahuuuuu
hee temem kuzum yarın git bakalım canımın içii
valla ben çok sevındım kuzummm
rahatladım inanki
bilgilendirici megimiz :) hoşgeldin
asemb tatlım ya sende bel ağrısı oluyormu ?bende bugün var acayip ağırıyor.
iyi yapmıssın kuzucummm
vay anasına kızda ümit bağlamıs demekkii
aman havasını o da almıs bide görene kaa beklemiş deli kız
megimmmmmmmmmmmmm[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]
valla kuzucummm çocuğu görsen anlarsınn valla ogün telefon ettiler konuşuyoruz bana diyoki senin çocuğun olursa geberterem haaa diyo bende oldu dedim bende zaten sen gebertesen diye doğurucam gel al dedim valla benm bebeğim olsa gitdem evlerine kucağımdan indirmem gülümm yaa canı her an tehlikede çünkümm:76:
[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]
sen böyle çok istiyosun ya Rabbım de nasip etcek inşallah tez zamandaa
ama kafanın rahat olması çok önemli bence
mesela benım çalışma yaptıgımızda kafam hep rahattı hiç stres olmadım
bat geldi heyecan basmıstı sadece ve çok şükür oldu cnmcım
inşallah Rabbim sanada tez zamanda nasip etcek cnm benımm dualarım sizlerle valla
valla kuzucumm bebek varsa olacaksa gelmesin kış kış ama yoksa günü gününe gelsinki beni uğraştırmasın
çok normal canım
rahim genişliyor
kısa sürede geçiyor
geçmezse de bel yastığı al ortopediklerden çok işe yarıyor
soğuk benim sancımı artırıyor kesinlikle ya
yine arttı biraz
ne zaman geçecekse
bir de bugün okuldaki yeni müdür yardımcısıyla tartıştım
dün sağlık ocağından aldığım belge yanlışmış sözde şu karda kışta soğukta bei tekrar sağlık ocağına gönderdi
dediği belgeyi aldım geldim
eve gelince araştırdımki benden istediği belge 2 sene önce yönetmelikten kalkmış
sinir küpüyüm valla
gidip adamı boğazlamak istiyorum
hep onun yüzünden arttı sancılarım
bilgilendirici megimiz :) hoşgeldin
asemb tatlım ya sende bel ağrısı oluyormu ?bende bugün var acayip ağırıyor.
heee bende çokk rahatladımmm yaaa kızlar Allahım yaa biz menopoza girdiimizde ne yapcezbu kadar gecikme bile nasıl sinirli asabi ediyor Allahım herüflere sabır versinn
kızın suçu yok aslında kuzucumm ne yapsınn sevmişş işte aklına girmişler ama kader işte ama kızıda gör bir güzelki fizik desen o biçim neyseki bendede bende süperr baya fark ederiz
soğuk benim sancımı artırıyor kesinlikle ya
yine arttı biraz
ne zaman geçecekse
bir de bugün okuldaki yeni müdür yardımcısıyla tartıştım
dün sağlık ocağından aldığım belge yanlışmış sözde şu karda kışta soğukta bei tekrar sağlık ocağına gönderdi
dediği belgeyi aldım geldim
eve gelince araştırdımki benden istediği belge 2 sene önce yönetmelikten kalkmış
sinir küpüyüm valla
gidip adamı boğazlamak istiyorum
hep onun yüzünden arttı sancılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?