Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heee ben aldımmm ama nler çektikk kuzucumm bi bilsenn hele eşim ne hale gelmişti kolay değil ama şükürler olsunki sonumuz haırlı oldu şekerümmmmmmmm

sende benım gibi gurbete gelın gitmişsin cnmcım bende ist dan ankaraya gelın geldim
bekarken bende çalışıyodum evlenınce bıraktım yalnız kaldım burda evde öyle vakit geçiriyorum işte
bende canı tatlı biriyimdir ama valla artık vakti gelmişti yaşımda 29 a dogru gidiyo
inşallah senınde gelır bebişin tez zamanda cnm benım
kaynanan konusundada şanslısın valla cnmcım maşallah

kızlar benim son 6 gün ama hiç bir belirti hissetmiyorum
gügüslerim aynı büyüklükte hayıttan kesin ...
AMA dün akşam kocam oturttu dizine hoplatıyodu dur dedim yapma bebek düşcek sen kafayı yedin ne bebeği diyooo

malesef iktidar insanı gaddar yapıyor canım
ne diye istiyomuş derdi neymiş manyaagın hamile hamile uğraştırıyo seni

6 yıllık öğretmenim istediği şeyi ilk kez gördüm
şimdiye kadarki idarecilere o aldığım belgeden götürdüm hep
bu olmaz dedi
nasıl olmaz diyorum hep bunu veriyoduk
hep yanlış yapmışsınız o zaman kabul etmiyorum dedi
kendinden de o kadar emin ki ben de yanlış biliyorum sandım
şimdi kasığım sızladıkça saygı ve sevgimi iletiyorum kendisine

sağol bebem çin takvimine göre ikimiz aynı ay ve yıl doğumluyuz ya bebik cinsiyeti aynı gözüküyo,erkek diyo ama hayırlısı tabiki:)

biz çok dikkat etmekten kafayı yicezzzzzzzz

hee bende başlıycamm kuzucummm yarın dönerken alırım bende içerim bakalım netice ne olur artıkın

ben adetin 4. gününden beri içiyorum :)

acımasız şey yaa gıcık oldum şimdi utanmıyo bu soğukta gebe kadını yormaya tüüüüüü sıfatına

heee ben aldımmm ama nler çektikk kuzucumm bi bilsenn hele eşim ne hale gelmişti kolay değil ama şükürler olsunki sonumuz haırlı oldu şekerümmmmmmmm

anlıyorum senı kuzucum bizde de ona benzer bı durum vardı yanı eşime başka birini istiyolardı
oyuzden benı hiç istemediler düğünümüze bilem gelmediler
bozmak içn ellerinden gelenı yaptılar
büyüler vs aklına ne gelırse yaptılar
bana ne küfürler ettiler neler neleeer
ama bizim sevgimiz hepsini aştı çok şükür
ve hiç onlarla görüşmüyoruz ilk 1 yıl yıne rahat bırakmadılar
tellerde yıne kufurler vesaireler hatta babası eşime oğlum sana biz dünürlüğe gitcez felen dıyodu
biz evlendıkten sonra anlatsam roman olur kuzum
çok şükürki hiçbişey elde edemediler ilk zamanlar cok ağladım kafama taktım
sonra salladım gitti çok şükür o ilk 1 yıldan sonra onlarda hiç aramadı kafamız rahat yani kuzum

kız bahane bulma seninki de ö yle olur karışmayız

yok kuzucumm yaaa rabbim biliyo asla büyük görmedim çok görmedimm sadece hataları varr zeki çocuk çok güzell ama iştee bunu eğitici olarak kullanmıyolarr yaniii çekilmiyo bazen ,işte hakkımızda hayırlısı ne bileyimmm yaaa

GEBİŞLERİMMM

Gebelik-Adım adım gebelik bölümünde,sabit konularda 'bugün ne giydin çek de görelim gebişim' başlığı var..(tam olarak bu değil adı)
yani göbiş fotoları ekleniyor..
hadi siz de ekleyin de maşallah diyip bakalım biz de..
sora arkanızdan gelicez inşallahhh..

utopya maalesef iş hayatı kendi egosunu tatmin edebilmek için elemanlarını ezen, işlerini zorlaştıran yöneticilerle dolu. Ancak böyle öenmli olduklarını hissedebiliyoırlar çünkü.. Ben de deli bir adamla çalışıyorum. Çoook ama çoook iyi anlıyorum...

şimdiki çocuklar çok yaramaz zaten görümcemin var 2 tane bize geldiklerinde maşallah ölüleri diriltiyorlar :)

kuzucum demin gördüm o başlığı güzel olmuş
ama bende göbek yokki
dalga geçer gibi koymak istemedim
çıkınca koyarım resmimi inşallah

geçmiş olsun canım benim
sağlık ocağından mı istedi getirmen için
biz sadece reçeteyi gösteriyoruz yada rapor ne istedi senden ÇOK SALAKLAR YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…