Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol bebem çin takvimine göre ikimiz aynı ay ve yıl doğumluyuz ya bebik cinsiyeti aynı gözüküyo,erkek diyo ama hayırlısı tabiki:)

hee öyle gözüküyo kuzucum bakalım görcez ilerleyen haftalarda
12. haftamda gitcem bakalım belli olur inşallah cinsiyeti çatlıycm yoksa

Seninki normal canım bata 6 gün kala demişsin normall Ben halvetten sonra aaaaaaaaaaaa ben ağır kaldıramam az önce hamile kaldım diyodummm

vayy aidlerr tövbe yarabbim hay bu erkek taraflrını ne yapmalı bilmemki nasıl iştir yaaa yok kızz ben bizimkilere kurban olayım şimdi sen deyince bana deli olurlarr aslında özellikle kayınbiraderlerimm çok ama çok severim abiden öteyiz birde eltim varr o bambaşka şimdi çocuğunu demeye gerek yok malumm yaramaz ama olsun canımmm valla dinledikçe insan haline şükrediyor vallaha

aman Allahım ne kadar zormuş yaa
niye bukada uğraşıyoz anladım:)) bilgi için teşekkürler
bu arada hayıt kullanıyor musn megg

kullanıyorum bu 2. ay hayıt hapında bercestecim..
14 tane içtim bu ay.. bıraktım dün..

Ay bu ne stres.. Kayınvalidem bana laf soksa alttan alttan bunalıma giriveriyorum. İşin zor kardeş.

kızlar dün adetimin 4. günü başladım hayıta ama akşam içtim sabah içmem şart mı

hepimiz için hayırlısı olur inşallah

acımasız şey yaa gıcık oldum şimdi utanmıyo bu soğukta gebe kadını yormaya tüüüüüü sıfatına

yarın o yönetmelik yazısını suratında paralamayı düşünüyorum
müdürle de konuşcam
bu yeni geldi de kendini kanıtlamaya çalışıyor
ama böyle yaparsa herkes nefret edecek ondan meraba bile demeyecek
mesela doldurulması gereken anket formları varmış getirdi bana doldurabilirmisiniz diye
hayır dolduramam dedim
adam çok bozuldu

ben eşime hamileyim deyip sürekli birşeyler istiyorum o da işine gelince yapıyo işine gelmeyince
o halvet istiyo ben yok diyorum bebeğe birşey olur:18::18: en son 20.gün falan halvet yaptım ondan sonra hiç canım istemedi yumurtlama döneminde üst üste 4 gün olunca
benim memişlerde birşey yok ama belim çok kötü ağrıyo 3 gündür falan
hayırlara çıkar inşallah bu belirtiler ama ben senden ümitliyim canım

Gebişlerim,duydunuz mu meg'inizi bakiim???

şimdiki çocuklar çok yaramaz zaten görümcemin var 2 tane bize geldiklerinde maşallah ölüleri diriltiyorlar :)

heleki erkekse Allahhhhhhhhhhhhhhh yandıkk vallaha ben eşime diyorum ki sizin evde sevmesi güzel ama sakın bize gelmesinler uzaktan sevgi iyi ama yakın olmayalım aman Allah korusunn evim ocağımm battı kız o zaman daha 2 aylık gelinken neler olmadıki çocuk resmen baştan aşağı ........... sıvadııı valla bakkkkkkkkkkkk

hee öyle gözüküyo kuzucum bakalım görcez ilerleyen haftalarda
12. haftamda gitcem bakalım belli olur inşallah cinsiyeti çatlıycm yoksa

inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar cnmmmm.

Meg link atsana bana telden gıriyom ya bulamadimmmmmm gobisimlen ovunimmmm

beni yalnız bırakmayın hep beraber ekim annesi olalım...

cevap için teşekkürler meg. 100 adet olandan mı alıyorsun. bende baktım şimdi siteye. alacağım?? ya da bana linki yollar mısın??

Adam kullanmaya yer arıyor demekki. Ya da ben sizin üstünüzüm imajı çizmek için gereksiz işler buyuruyor...Taviz verme hiç.. Ne öğretmenisin sen?

kullanıyorum bu 2. ay hayıt hapında bercestecim..
14 tane içtim bu ay.. bıraktım dün..

adete 10 gün kalası bırakcaz onu biliiyorum saate taktım ben kafayı hani biraz
delilik var ya ilacın içinde sabah diyor bn dün akşam başladım
bir sorun olur mu diye hakkımızda hayırlısı bakalım

ovucanı kaçta yapcan?

6'da yapıcam ve çok meraktayım..
nolcak benim bu halim acaba ya :26:bakalım 5. defa çift koyu mu çıkcak :18:benim bat ne zaman offff

ferda,yumurtlama bitmedi ama dün bıraktım hayıtı ben..14 tane içtim bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…