Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen öyle kuzum beterin beteri var yani
2 görümcm bide kayınbirader var onlarda aynı ailecek aynılar
hiçbiriyle görüşmüyoruz kuzum
ilk başlarda çok takıyodum da artık tın tın

Ay bu ne stres.. Kayınvalidem bana laf soksa alttan alttan bunalıma giriveriyorum. İşin zor kardeş.

öyle valla işim kolay değildi ama şimdi rahatım bizden uzaklar ya rahatız çok şükür
kendı akrabaları dıyo bana aman uzak durun dıye bunu dıyenler amcaları yengelerı dayıları yanı
aman aman uzak durun dıyolar dayısının hanımı dedı büyü yaptıklarını felen
eşimde sağolsun kendı aılesını bılıyo ve benden yana yuvamızdan yana çok şükür
evimde bi damla eşyaları yoktur onlarada muhtac olmadan kurduk yuvamızı çok şükür

editörüm meg göbekler büyüsün elbette yükleriz foto. Ama insallah 4. aya kadar 36 beden kalırız.. :S

Son düzenleme:

valla canım eşimle birbirmizi çok sevdiğimiz için ailem buraya glmemi zorda olsa kabul ettiler.gerçi hayatımda çok değişen bişi yok.ist da nasılsam burda da aynıyım.ama gurbet zor.eşim çok anlayışlı biri çok şükür.bakalım inş.bu ay tutar..

cevap için teşekkürler meg. 100 adet olandan mı alıyorsun. bende baktım şimdi siteye. alacağım?? ya da bana linki yollar mısın??

link gönderiyorum özelden laboquick için..

hoşgeldin arkadaşım

En önemli şey eşinin desteği. O olduğu sürece hiç umursama yaptıklarını dediklerini...KAç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah canım bu pozitiflik hayra alamettir ya da ben incede kafayı sıyırdım herşeye gülüyorumm

bende herhalde ancak hamile kalınca bebek için yicem. Diyorum artık beslenme şeklimi düzenlicem süt içicem,meyve yicem,kahvaltı edicem en azından az bişiler atıcam ağzıma diye ama kalkamıyorum ve kantinden poğaça alıyorum. Katı meyve sıkacağım var ya bir ya iki kere kullandım öyle duruyor sık işte meyve hatta karıştır kokteyl yap ama yok işte öyle bekliyor.

dejavu dün işyerindeydim
tebrik edemedim sebi
hayırlı olsun editörlüğün
vee avatarın
ya ne güzel avatarlar bulmuşsunuz öyle

teşekkürler canımm benim.. Megim gönderdi avatarımı benim de böyle bir kızım olsun diye koydum..

kesinlikle soğuktan canım. Bende bizim odada donuyorum kütüphane büyük ısınmıyor hele sabah ayaklarım buz tutuyor ev sıcak neyse ki merkezi sistem tüm gün yanıyor akşamda cayır cayır zaten kaç gündür kar var gündüz eksi 12 akşam eksi 20 lere de geliyordur. Ne biçim müdür yardımcıymış ya hiçbirşeyden haberi yok mahsus mı yapıyorlar nedir. Hamilesin bir de yanii. Yarın git hesap sor bir güzel canım biraz baksın incelesin birşey söylerken. Gebe gebe beni bu soğukta gönderdiniz de. Gerçi utanmazlarda onlar. Ben haftaya alacağım bir gün için kaç gün aşındırdım odalarını ancak aldım iznimi yaa..

Slm kızlar ben dışardayım ölüyorum açlıktan yemeğin gelmesini bekliyorum

ohh süper.. Ben çok açım öğleye doğru tost yedim eşim sözde yemeğe gelemicekti toplantı vardı bende soğukta gitmem yemekhaneye dedim yakın gerçi de, eşimin de işi çabuk bitince geldi sadece çorba içtim yemeğimi eşim yedi. Bir de cafede tatlı yedim o kadar. Ölüyorum valla.

hala eşim arayıp özür dilemedi bende eve gidince hemen yatıcam. Akşamada gelsin paçalarımdan yesin

canım benim sen haklısın ama öyle gidip yatma tribini at otur tv ni izle, yemeği kur ama hiç konuşma mutlaka gelcek özür dileyecek sende buna fırsat vermiş ol yoksa inat eder.

canım olabilir neden olmasın. Umut herzaman vardır. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

benım değişen çok şey var cnmcım yalnız kaldım tum çevrem ist da oldugu için
benm kocişde oyle anlayışlı çok kafa dengiyizdir ama insan yıne bi arkadaş arıyo yanı

En önemli şey eşinin desteği. O olduğu sürece hiç umursama yaptıklarını dediklerini...KAç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?

umursamıyorum artık cnm ilk zamanlardaki gibi değilim
2 yıl 3 aydır evlıyım cnm 83 lüyüm ben

en güzeli kuzucum öle insanlarla ne konuşucanki boşver ne takıyosun herkesin istediği ama sahip olamadığı hayatı yaşıyosunn işte keyfine bak benceeee

Adam kullanmaya yer arıyor demekki. Ya da ben sizin üstünüzüm imajı çizmek için gereksiz işler buyuruyor...Taviz verme hiç.. Ne öğretmenisin sen?
vermem zaten hiç huyum değildir
damarıma basan olursa çok sinirli olabilirim
yönetmeliğin çıktısını aldım müdüre de göstericem bunun standartı nedir dicem
adamın da yüzüne çarpacam okusun da öğrensin manyak

matematik öğretmeniyim canım

aman içme artık bence de
4 günden sonra 5. günü görmeyi benim de yüreğim kaldırmaz

o resim ekleme işi hakkında da yazmıştım ama görmedin
bene göbek yok komik görünüyorum
çıkınca eklerim

Megimmm ölüyorum ben tuvaletimi tutmaktan çıkmama bir saat var. Napıcaz böyle bilmem sistit olcam valla ya da böbrek hastası..

Gebelik-adım adım gebelik..
sabit konularda bebek-göbek topiği..
isteyene özelden gönderirim linkini..

temem özelden gönderiyorum..
görelim göbişleri bakalım

megimmm benım öyle göstercek göbişim yokki
ama olunca eklerım oraya bende

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuzucumm evi yıktı resmenn koltukları sürdü sehpakar ters çevirdi toplatmıyo orta sehbamın üzerinde arabaları sürdü çizdi ayaklarıyla çıktı çay olsu su olsun elinde ne arsa üzerine seper sinirlendiğinde cips yer koltuklara ellerini yıkamadan sürer oturur daha neler neler kuzucumm yaaa battı tüm evim yeni eşyalar birde mobilyalarım kenarlar deri birşey olucak diye deli olıuyodum korkudan milşyarlar verdik biz bu evi kurmaya elde avuçta ne varsa bozdurduk ama anlayan dikkat eden yokki cehennem azabı gibiydi kuzucumm resmen vallaha

megim ordaki göbek fotolarına bakarken çiğ köfte istedi canım ama ağzımın suları aktı. Komogeneden sipariş verdim. Orası etsiz yapıyor ya, 45 dakika içinde gelirmiş. Ben bu bebek doğana kadar ne yapcam bilmem

Megim inşallah bu ay gebe kalırsın canım ya ben bu hayıtı adet günüme kadar içsem ne olur ya zaten bir cacık olmaz benden ama yinede sorayım dedim hele o paylaştığın videodan sonra gerçekten mucize olur gerçekten :26:

ayy ALLAH sabır versinnnnnnnnnnnnn :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…