vayy aidlerr tövbe yarabbim hay bu erkek taraflrını ne yapmalı bilmemki nasıl iştir yaaa yok kızz ben bizimkilere kurban olayım şimdi sen deyince bana deli olurlarr aslında özellikle kayınbiraderlerimm çok ama çok severim abiden öteyiz birde eltim varr o bambaşka şimdi çocuğunu demeye gerek yok malumm yaramaz ama olsun canımmm valla dinledikçe insan haline şükrediyor vallaha
Ay bu ne stres.. Kayınvalidem bana laf soksa alttan alttan bunalıma giriveriyorum. İşin zor kardeş.
sende benım gibi gurbete gelın gitmişsin cnmcım bende ist dan ankaraya gelın geldim
bekarken bende çalışıyodum evlenınce bıraktım yalnız kaldım burda evde öyle vakit geçiriyorum işte
bende canı tatlı biriyimdir ama valla artık vakti gelmişti yaşımda 29 a dogru gidiyo
inşallah senınde gelır bebişin tez zamanda cnm benım
kaynanan konusundada şanslısın valla cnmcım maşallah
cevap için teşekkürler meg. 100 adet olandan mı alıyorsun. bende baktım şimdi siteye. alacağım?? ya da bana linki yollar mısın??
Meg link atsana bana telden gıriyom ya bulamadimmmmmm gobisimlen ovunimmmm
aynen öyle kuzum beterin beteri var yani
2 görümcm bide kayınbirader var onlarda aynı ailecek aynılar
hiçbiriyle görüşmüyoruz kuzum
ilk başlarda çok takıyodum da artık tın tın
öyle valla işim kolay değildi ama şimdi rahatım bizden uzaklar ya rahatız çok şükür
kendı akrabaları dıyo bana aman uzak durun dıye bunu dıyenler amcaları yengelerı dayıları yanı
aman aman uzak durun dıyolar dayısının hanımı dedı büyü yaptıklarını felen
eşimde sağolsun kendı aılesını bılıyo ve benden yana yuvamızdan yana çok şükür
evimde bi damla eşyaları yoktur onlarada muhtac olmadan kurduk yuvamızı çok şükür
inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar cnmmmm.
heleki erkekse Allahhhhhhhhhhhhhhh yandıkk vallaha ben eşime diyorum ki sizin evde sevmesi güzel ama sakın bize gelmesinler uzaktan sevgi iyi ama yakın olmayalım aman Allah korusunn evim ocağımm battı kız o zaman daha 2 aylık gelinken neler olmadıki çocuk resmen baştan aşağı ........... sıvadııı valla bakkkkkkkkkkkk
canım ben de hiç yemezdim meyve
ama bebeğini hissetmeye başlayınca hele yiyorsun onun için
mesela diyorum bugün oğlum hiç vitamin alamadı
ben de çok severdim abur cubur çay kahve
şimdi hemen hemen hiç yemiyorum öyle şeyler
çok canım isterse az az işte
sürekli çay içenler var evet ama yazık bebişe, o kafein onun vücudundan çok uzun süre çıkmıyormuş
umutlu olman ne güzel
pozitif ol ki sonuçlar da güzel olsun
hiç belli olmaz cnmcım ilk aydan neyem olmasınmış inşallahda olur cnm
sen böyle pozitif ol yeterki
bende senın gibi hiç meyve yemezdim eşim zorla yedırırdı soyardı felen anca ozaman bir iki atardım ağzıma
ama şimdi bebişimi düşündükçe her akşam mutlaka yıyorum meyve
çay cok nadir içiyorum o da baya acık
drum dedı zaten çayı açık iç kahveyıde bir fincandan fazla içme günde dedi
bide yuzdeyüz meyve suyu iç dedi
bebiş olunca Allah sabrını veriyo ve zararlı olanları yemek içmek bile istemiyo insan
dejavu dün işyerindeydim
tebrik edemedim sebi
hayırlı olsun editörlüğün
vee avatarın
ya ne güzel avatarlar bulmuşsunuz öyle
soğuk benim sancımı artırıyor kesinlikle ya
yine arttı biraz
ne zaman geçecekse
bir de bugün okuldaki yeni müdür yardımcısıyla tartıştım
dün sağlık ocağından aldığım belge yanlışmış sözde şu karda kışta soğukta bei tekrar sağlık ocağına gönderdi
dediği belgeyi aldım geldim
eve gelince araştırdımki benden istediği belge 2 sene önce yönetmelikten kalkmış
sinir küpüyüm valla
gidip adamı boğazlamak istiyorum
hep onun yüzünden arttı sancılarım
Slm kızlar ben dışardayım ölüyorum açlıktan yemeğin gelmesini bekliyorum
hala eşim arayıp özür dilemedibende eve gidince hemen yatıcam. Akşamada gelsin paçalarımdan yesin
kızlar benim son 6 gün ama hiç bir belirti hissetmiyorum
gügüslerim aynı büyüklükte hayıttan kesin ...
AMA dün akşam kocam oturttu dizine hoplatıyodu dur dedim yapmabebek düşcek sen kafayı yedin ne bebeği diyooo
valla canım eşimle birbirmizi çok sevdiğimiz için ailem buraya glmemi zorda olsa kabul ettiler.gerçi hayatımda çok değişen bişi yok.ist da nasılsam burda da aynıyım.ama gurbet zor.eşim çok anlayışlı biri çok şükür.bakalım inş.bu ay tutar..
En önemli şey eşinin desteği. O olduğu sürece hiç umursama yaptıklarını dediklerini...KAç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?
aynen öyle kuzum beterin beteri var yani
2 görümcm bide kayınbirader var onlarda aynı ailecek aynılar
hiçbiriyle görüşmüyoruz kuzum
ilk başlarda çok takıyodum da artık tın tın
öyle valla işim kolay değildi ama şimdi rahatım bizden uzaklar ya rahatız çok şükür
kendı akrabaları dıyo bana aman uzak durun dıye bunu dıyenler amcaları yengelerı dayıları yanı
aman aman uzak durun dıyolar dayısının hanımı dedı büyü yaptıklarını felen
eşimde sağolsun kendı aılesını bılıyo ve benden yana yuvamızdan yana çok şükür
evimde bi damla eşyaları yoktur onlarada muhtac olmadan kurduk yuvamızı çok şükür
vermem zaten hiç huyum değildirAdam kullanmaya yer arıyor demekki. Ya da ben sizin üstünüzüm imajı çizmek için gereksiz işler buyuruyor...Taviz verme hiç.. Ne öğretmenisin sen?
aman içme artık bence de6'da yapıcam ve çok meraktayım..
nolcak benim bu halim acaba ya :26:bakalım 5. defa çift koyu mu çıkcak :18:benim bat ne zaman offff
ferda,yumurtlama bitmedi ama dün bıraktım hayıtı ben..14 tane içtim bu ay..
temem özelden gönderiyorum..
görelim göbişleri bakalım
inşallah canım bu pozitiflik hayra alamettir ya da ben incede kafayı sıyırdım herşeye gülüyorumm
bende herhalde ancak hamile kalınca bebek için yicem. Diyorum artık beslenme şeklimi düzenlicem süt içicem,meyve yicem,kahvaltı edicem en azından az bişiler atıcam ağzıma diye ama kalkamıyorum ve kantinden poğaça alıyorum. Katı meyve sıkacağım var ya bir ya iki kere kullandım öyle duruyor sık işte meyve hatta karıştır kokteyl yap ama yok işte öyle bekliyor.
QUOTE]
bencede hamile kalınca insan yapabılıyor onu yanı bebişini görünce insan onun için yapmaya başlıyo bişeyleri
bu arada geçen tbrk ettiydim senı ama görmedın sanırım cnmcım yıne tbrk edeyım
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
en güzeli kuzucum öle insanlarla ne konuşucanki boşver ne takıyosun herkesin istediği ama sahip olamadığı hayatı yaşıyosunn işte keyfine bak benceeee
6'da yapıcam ve çok meraktayım..
nolcak benim bu halim acaba ya :26:bakalım 5. defa çift koyu mu çıkcak :18:benim bat ne zaman offff
ferda,yumurtlama bitmedi ama dün bıraktım hayıtı ben..14 tane içtim bu ay..
kuzucumm evi yıktı resmenn koltukları sürdü sehpakar ters çevirdi toplatmıyo orta sehbamın üzerinde arabaları sürdü çizdi ayaklarıyla çıktı çay olsu su olsun elinde ne arsa üzerine seper sinirlendiğinde cips yer koltuklara ellerini yıkamadan sürer oturur daha neler neler kuzucumm yaaa battı tüm evim yeni eşyalar birde mobilyalarım kenarlar deri birşey olucak diye deli olıuyodum korkudan milşyarlar verdik biz bu evi kurmaya elde avuçta ne varsa bozdurduk ama anlayan dikkat eden yokki cehennem azabı gibiydi kuzucumm resmen vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?