amiiiiiiiiiiiin cnm benımmmm cümlemiz mutlu olalım ömür boyuuu
sevdamda gelmedi he çamaşır ascam dedi kayboldu
bilgili gibem utopyam. Ben komegeneden etsiz çiğ köfte yesem bişey olmaz dimi. Etsiz zaten bişey olmaz dimi, kısır gibi yenir
astımda bırazda toz aldım canım camasırsuyu midemi bulandırdı ya
elfcim gelmiş kırmızılarr hade gozun aydınn
kızlar bana bı yardımcı olabılır mısınız kımse cvp yazmıyo da lutfen hamılelıgın ılk gunlerınde akıntı olur mu lutfen bırı cvp yazsın
megg sana yazdım ama beni görmedinnn
bilgili gibem utopyam. Ben komegeneden etsiz çiğ köfte yesem bişey olmaz dimi. Etsiz zaten bişey olmaz dimi, kısır gibi yenir
kızlar bana bı yardımcı olabılır mısınız kımse cvp yazmıyo da lutfen hamılelıgın ılk gunlerınde akıntı olur mu lutfen bırı cvp yazsın
hee bakkk eyi insan lafınn üzerine gelirmişş bebeğim geldi sewdammm amin kuzucum cümlemizi ayırmasın rabbim sevdiklermizden AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
cnm çamaşır suyunu cok kullanma hatta uzak dur mumkunsee
tabı mıdenı bulandırır o
sen kullanma çamaşır suyunu ya da uzun sure maruz kalma cnm benım
hadi hayırlısı olsun kuzum,yazalım batını..
19 ocak sat..
bat kaç?
canım komagenden söyleyince getiriyorlar mı eve. Bizim orda da var da mesela sipariş etsem getirirler mi acaba.Çarşıda başka yer var trafiğe de kapalı. Yürüyerek gitmek lazım nerde gidicez iş çıkışı. Canım da istiyor valla. Canım az acılı al birşey olmaz ama çokta fazla yeme şişirir.
cnm şimcik gördüm yazını tabiki akıntı olabılır cnm benım uzunda surebılır yani
bende mesela pek akıntı olmadı nıyeyse ama cogu gebede ilk günlerden ıtıbaren akıntı oluyo
için rahat olsun yanı
evet tam lafın ustune geldı valla iyi insan işte
bugun yemek konusundada rahatım dunden kalanlar var ohh
cnm şimcik gördüm yazını tabiki akıntı olabılır cnm benım uzunda surebılır yani
bende mesela pek akıntı olmadı nıyeyse ama cogu gebede ilk günlerden ıtıbaren akıntı oluyo
için rahat olsun yanı
evet tam lafın ustune geldı valla iyi insan işte
bugun yemek konusundada rahatım dunden kalanlar var ohh
meg 50 lik ten aldım. hadi hayırlısı bakalım. sen bana uygulama şeklini anlatırsın. önemli noktaları söylersin. bu arada preseed hakkında bilgin var mı?
valla bende rahatımm bugünn kuzucum eşimin dışarda işi varı yemişler bende ya dışardan söyler yada yaparım birşeyler artık bakalım
6'da yapıcam ve çok meraktayım..
nolcak benim bu halim acaba ya :26:bakalım 5. defa çift koyu mu çıkcak :18:benim bat ne zaman offff
ferda,yumurtlama bitmedi ama dün bıraktım hayıtı ben..14 tane içtim bu ay..
işte batımm bugünn megimm valla en son hangi ay hangi gün olmuştum hatırlayamıyorum ama bugün başladı işteee ilaçların sayesinde sağolasın gülümm tşk ediyorummm
kız ev pislendımı dayanamıyorum ama pişman oldum yaptıgıma kotu oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?