Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amiiiiiiiiiiiin cnm benımmmm cümlemiz mutlu olalım ömür boyuuu
sevdamda gelmedi he çamaşır ascam dedi kayboldu

hee bakkk eyi insan lafınn üzerine gelirmişş bebeğim geldi sewdammm amin kuzucum cümlemizi ayırmasın rabbim sevdiklermizden AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bilgili gibem utopyam. Ben komegeneden etsiz çiğ köfte yesem bişey olmaz dimi. Etsiz zaten bişey olmaz dimi, kısır gibi yenir

canım komagenden söyleyince getiriyorlar mı eve. Bizim orda da var da mesela sipariş etsem getirirler mi acaba.Çarşıda başka yer var trafiğe de kapalı. Yürüyerek gitmek lazım nerde gidicez iş çıkışı. Canım da istiyor valla. Canım az acılı al birşey olmaz ama çokta fazla yeme şişirir.

megg sana yazdım ama beni görmedinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bana bı yardımcı olabılır mısınız kımse cvp yazmıyo da lutfen hamılelıgın ılk gunlerınde akıntı olur mu lutfen bırı cvp yazsın

evet akıntı,hamilelik belirtisi ve gebelik süresince de akıntı oluyor..
tamamen hormonal değişim sebebiyle..

meg 50 lik ten aldım. hadi hayırlısı bakalım. sen bana uygulama şeklini anlatırsın. önemli noktaları söylersin. bu arada preseed hakkında bilgin var mı?

kızlar bana bı yardımcı olabılır mısınız kımse cvp yazmıyo da lutfen hamılelıgın ılk gunlerınde akıntı olur mu lutfen bırı cvp yazsın

cnm şimcik gördüm yazını tabiki akıntı olabılır cnm benım uzunda surebılır yani
bende mesela pek akıntı olmadı nıyeyse ama cogu gebede ilk günlerden ıtıbaren akıntı oluyo
için rahat olsun yanı

hee bakkk eyi insan lafınn üzerine gelirmişş bebeğim geldi sewdammm amin kuzucum cümlemizi ayırmasın rabbim sevdiklermizden AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

evet tam lafın ustune geldı valla iyi insan işte

bugun yemek konusundada rahatım dunden kalanlar var ohh

cnm çamaşır suyunu cok kullanma hatta uzak dur mumkunsee
tabı mıdenı bulandırır o
sen kullanma çamaşır suyunu ya da uzun sure maruz kalma cnm benım

kız ev pislendımı dayanamıyorum ama pişman oldum yaptıgıma kotu oldum ya

hadi hayırlısı olsun kuzum,yazalım batını..
19 ocak sat..
bat kaç?

işte batımm bugünn megimm valla en son hangi ay hangi gün olmuştum hatırlayamıyorum ama bugün başladı işteee ilaçların sayesinde sağolasın gülümm tşk ediyorummm

yemek sepetinden sipariş verdim canım. Orda hatta 3 tane farklı semtten servis vardı

tsk canım ya az da olsa ıcıme su serptın asılama yaptırdım bugun 4. gunu pek de umutlanmak ıstemıyorum ama ;(

valla bende rahatımm bugünn kuzucum eşimin dışarda işi varı yemişler bende ya dışardan söyler yada yaparım birşeyler artık bakalım

meg 50 lik ten aldım. hadi hayırlısı bakalım. sen bana uygulama şeklini anlatırsın. önemli noktaları söylersin. bu arada preseed hakkında bilgin var mı?

hadi hayırlı olsun..
buralarda ol canım

batını da yazalım listemize..
bat kaç?

ovucanı yapmadan önce,4 saat çiş yapılmayacak..
son 2 saat de sıvı alımı azaltılacak..(idrarı seyreltmesin diye)

sen yapacağın zaman,detaylı konuşuruz,örnek test fotolarıyla beraber..

Selam herkeseee
Meg bende sana bakmak için girdim ne alemdesin diye silikte çıksa sakın üzülme o kadını düşün silikleşip 19.gün tekrar kızarmıştı...Bugün eşim evde pek giremem ben...

işte batımm bugünn megimm valla en son hangi ay hangi gün olmuştum hatırlayamıyorum ama bugün başladı işteee ilaçların sayesinde sağolasın gülümm tşk ediyorummm

elifcim,
sen bugün adet oldun dimi?
şubat ayında ne zaman adet bekliyo olucaksın,o tarihi yazıcaz listemize..

kız ev pislendımı dayanamıyorum ama pişman oldum yaptıgıma kotu oldum ya

dayanmak zorundayız cnm benım lütfen dikkat edelim kendımıze canımın içi
ben dokumuyorum cogu şeye valla kocişe yaptırıyorum öyle idare ediyorum cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…