merhaba öncelikle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende yeni hamileyim son adetim 9 mayıstaydı 20 haziranda doktora gittim ultrasonda 4+2 göründü keseyi gördüm mincik bişe 2 hafta sonra gel kalp atışları duyulur dedi haziran 17de değerim kanımda 1352 idi geç döllenme olmuş bende aynı senin gibi hiç bişe hissetmiyorum ne bulantı ne başka bişe sadece bazı sabahlar karnımda gaz sancısı var ve adet sancısı başka hiç bişe yok sen kalp atışlarını duya bildinmi vallaha ben ultrasonda ve kanda görmesem hamile değilim diyeceğim bayada şüpelendim acaba boş gebelik olmasın kesenin içi boş olmasın diye ama sanırım öyle olsa kanama olur değerim düşük olurdu ben dayanamayıp çarşamba tekrar doktora gideceğim niye geldin 2 hafta bekle dedim derse anlatırım artık :)
nerde bu gece kuşlarıııı :95:
anammmmmmmmm kim gelmiş.hoş geldünnnnnnnnnn
kızlar benim koca yok elektriklerde gidiyo inl bi daha gitmeaz korkuyoruuum(
ben bütün gün burdaydım bugün :92:
hoşbuldum kuzucanım
nurdancım naber canım keyfin nasıl?Var mı bebikten şikayet ağrı sızı bulantı neyin
arkadaşlar hamilelikte varisi olanlarınız varmıydı bu yüzden bacak ağrılarıı kaçıncı hamileliğniz bilmiyorum ama
SAĞOL TATLIM YAA.İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR.HATTA OKADAR İYİYİMKİ HAMİLE OLUP OLMADIIMA ŞÜPE DDİORUM :d DAHA BELİRTİM BASLAMADI.6 HAFTA 2 GÜNLÜK ŞUAN...
Oyy maşallah hep böyle iyi gitsin ne güzel
tebrik ederim canım
maşallh
cok sevındım senın adına
batın kaçtı canım
ne zaman cıktı kanda
idrar testı yapmış mıydı..
amma soru sordum yav
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlarinşallah en kısa zamnda siz de böyle güzel bi haber alırsınız.BAT ım 30hazirandı cnm 15.gün çıktı kanda idrar testi yapmıştım ama erkendi adetime 1hafta kala yapmıştım zaten idrar testlerine küsmüştüm ben 15aydır tek çizgi görmektensinirim bozuluodu direk kana geçtim o yüzden
Günaydınn kıslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?