Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol tatlım.sende inşallah hadi hayırlısı olsun.sen benden fazlasın galiba benim beklenen adet tarihim 9 hazirandı.1 ay büyüksün benden ben şuanda 6 haftamı yeni bitirdim.bebek minnacık gözüktü geçen hafta.cuma yine çağırdı dokor.bence geç döllendiği için 1 hafta küçük çıktı bebeğim.zaten kanda da çok geç çıkmıştı.ama doktor adet günüme göre hesapladı.mercimek kadardı bebğim geçen hafta.doktora göre 6 ultrasona göre 5 haftalık bebeem.şuan 6 haftalık tabe.ama doktor geçen hafta kan sulandırıcı verdi bebğe giden kan damarları açılsın bebek ii gelişsin die.bu hafta öle ii baktımki.hergün 1er kaşık dut pekemzi üzüm pekmezi tahin bal.sabah akşam 1 bardak süt.her sabah haslanmıs yumurta peynir...bu hafta gtiiğimde kocaman tosuncuk olmasında,bak nası sıkıyorum yanaklarını bi doğsun

kızlar benim koca yok elektriklerde gidiyo inl bi daha gitmeaz korkuyoruuum(

korkma canım.korkucak ne var.korkanrsan kendi kendine evham yaparsın.kendimden biliorum kapı sesine korkuo insan.ayetel kürsüyü oku.dua et gtmesn elektirikler.şimdiden yanına el feneri mum gbi bişiler al.yada telefonunu al sesini aç bşiler dinle radyo filan.elektirikler giderse..korkma canım allaha emanet...

arkadaşlar hamilelikte varisi olanlarınız varmıydı bu yüzden bacak ağrılarıı kaçıncı hamileliğniz bilmiyorum ama

ben cevap veriyim canım burda genelde hiç çocuklu var bir kaç kişi 2. bebeği için uğraşıyor.daha önce hamile kalıp kayıp yaşayanlar oldukça fazla ama 2 bebeden fazlasına sahip olan gok.Varisi olan varsa yardımcı olsun lütfen arkadaşımıza

ben halvetime gidiyum kızlar..

hoşçakalın,yarın sabah görüşürüüüüzzzz

Son düzenleme:
tebrik ederim canım
maşallh
cok sevındım senın adına
batın kaçtı canım
ne zaman cıktı kanda
idrar testı yapmış mıydı..
amma soru sordum yav

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar inşallah en kısa zamnda siz de böyle güzel bi haber alırsınız.BAT ım 30hazirandı cnm 15.gün çıktı kanda idrar testi yapmıştım ama erkendi adetime 1hafta kala yapmıştım zaten idrar testlerine küsmüştüm ben 15aydır tek çizgi görmektensinirim bozuluodu direk kana geçtim o yüzden

Günaydınn kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…